Ийит Йозшенер в "Сълзите на пленения град"/ Esir Şehrin Gözyaşları - тема 111

• 37 689
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Охххх Joy Joy Joy
"Кви патки ,кви пет лева"....направо членове на МЕНСА  bouquet
Убихте ме с "УЛИЦАТА"търговска ...много оригинално....  bouquet  bouquet  bouquet Hug

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 10:17 от sofia26

# 661
  • Romania
Добре дошли Късметчето!  Hug Но откъде идват от Япония?  newsm78

# 662
Добре дошли Късметчето!  Hug Но откъде идват от Япония?  newsm78

rotfImao rotfImbo rotfImbo Сълзи ми текат, вервайте ми!
A, сега те видя Късметче-сан, аморе мио hahaha

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 23:02 от nikita1

# 663
Привет, мили патета?  Hug
Днес в 10:20 часа, след 28 часово пътуване, благополучно се прибрах вкъщи. Tired
Утре на отпочинала глава ще ви изчета.  Hug
Dобре завърнала се!
Ама и аз като Бланка да питам- пеша ли?  Embarassed
33 часа е Испания/България, а Италия трябва да е двойно по- кратко. Освен ако не сии поостанала тук там.  Party

Седеф защо изглежда така? Помен няма от това, което беше.

# 664
  • СТАНДАРТНО.
 Да поясня Simple Smile за пътуването.
От градеца, където бяхме, тръгнахме в 6 сутринта италианско време на пети септември. От там до Пескара с кола. От Пескара до Рим с автобус 4 часа път. Полета ни беше в 14.50 италианско време. Пристигнахме в София в 17.40. В 23.20 си хванахме влака до Силистра и пристигнахме в 10.40 сутринта на 6 септември. А сега смятайте колко часа път са това Simple Smile.

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 13:02 от късметчето

# 665
Късметче, явно проблемът е на наша територия  Joy
Децата са се изтрепали.

# 666
  • Romania
Здравейте патета!  Hug
Уау!  newsm09 Караш ме да се чувствам много добре. Въпреки разстоянието София - Силистра е около 450 км, но да пътуват 10 часа е твърде много, освен ако не спират на всички гари, независимо малък. Мислех, че CFR (румънски железници) е най-добрият в Европа в бавността, но виждам, не бях прав. Вие сте по-добри от нас.  newsm44

# 667
Вие сте по-добри от нас.  newsm44

Ние сме номер 1  Mr. Green

# 668
Офф, Късметче, ужасно пътуване.  ooooh!
Колко ли хора се хилят на Бойко като плещи по тиви-то как на България пътната мрежа е супер. Летим, летим, летиииим...  hahaha hahaha hahaha

# 669
  • СТАНДАРТНО.
camiro, имаш право за бавните Български държавни железници (БДЖ), но и с автобус да бяхме тръгнали, пак щяхме да пътуваме 7 часа от София до Силистра, щото Бойко още не е построил магистрала  Mr. Green.

# 670
  • Romania
Късметчето, моля, не мисля, че съм злонамерен,  Heart Eyes но аз мисля, че е по-бързо, ако си вземеш самолета за Букурещ, а след това с автобус до Кълъраш (2 часа) и ферибот през река Дунав до Силистра.  hahaha
Имам приятели, които, когато се върна от румънското крайбрежие те преминават границата, в България и да пътува до Русе, прекоси моста в Гюргево и след това в Букурещ. Той е по-бърз начин от пътуване по магистрала А2.  Crazy
Направих 7 часа от Истанбул до Букурещ, с кола.  Joy
Казвам това, защото имате повече магистрали от нас и вашите пътища са по-добри (по принцип).  Flutter

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 13:23 от camiro

# 671
Ами вие си спите, пък аз ви чета и ми е приятно Hug
 Aşk olsun! - за вас и утре Peace

Скрит текст:
Да го пусна пак, че вкупом го харесваме:
mfö - adımız miskindir bizim

Здравейте сладурки, тази песен направо ме завладя. Vanina 707 благодаря, че я сподели с нас   bouquet

Бих искала да попитам дали я има някъде преведена.  newsm78

# 672
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Добре дошли Късметчето!  Hug Но откъде идват от Япония?  newsm78

rotfImao rotfImbo rotfImbo Сълзи ми текат, вервайте ми!
A, сега те видя Късметче-сан, аморе мио hahaha

Joy Joy Joy  Ей, ненормалници, ей! Погибнах!  hahaha hahaha hahaha

Късмет, добре дошли и целувки!  Heart Eyes

Скрит текст:
Довечера ще мина за повече, че вчера "спуках" гума на един купон  Mr. Green и още имам проблеми с гравитацията.

# 673
Леле Късметче, голям път, голямо нещо, чак се стреснах, като прочетох, че и полет е имало в играта, мислех, че всичкото разстояние сте го взели с автобус. Ама Камиро е права, по-бърза ще е връзката през Румъния... Започвате ли лека-полека да се възстановявате? Хайде, че да видиш каква КОЛИБА ни чака, до там скоро дори и второстепенен /асфалтов/ път няма да има, само с магарета.....това е положението #Crazy hahaha Mr. Green

# 674
Лакун относно гравитацията
Скрит текст:
" Единственото условие за наличие на гравитация е наличието на обекти с маса; между всеки два обекта с маса във Вселената съществува гравитационно взаимодействие, оттук следва че всеки отделен обект с маса във Вселената изпитва привличане едновременно към всички останали обекти във Вселената и на свой ред ги привлича."
Така, че сядай на масата, а по народному- клин ,клин избива  hahaha

За всички един гравитационен поздрав Wink, да ни намести сачмите

http://vbox7.com/play:4c6dff67&al=2&vid=8756213

Общи условия

Активация на акаунт