Ийит Йозшенер в "Сълзите на пленения град"/ Esir Şehrin Gözyaşları - тема 111

• 37 679
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
 Hug
Esir Şehrin Gözyaşları her Cuma akşamı FOX ekranlarında

Sedef Avcı ve Yiğit Özşener’in Ezel dizisinden sonra tekrar bir araya geldiği ESİR ŞEHRİN GÖZYAŞLARI dizisi. Cuma günleri Fox Tv ekranında seyirci ile buluşacak. Dizi, Yalan Dünya, Emir’in Yolu, Huzur Sokağı gibi diziler ile yarış halinde olacak.

YAPIM: KOLİBA FİLM
YAPIMCI: ATA TÜRKOĞLU
YÖNETMEN: M. ÇAĞATAY TOSUN

...... http://www.televizyondizisi.com/index.php/esir-sehrin-gozyaslari … tm_medium=twitter

OYUNCULAR

Yiğit ÖZŞENER- FERHAT
Sedef AVCI- ŞİRİN
Fırat DOĞRULOĞLU- MEHMET
Erden ALKAN- NUH
Nail KIRMIZIGÜL- ORHAN
Ruhi SARI- İBRAHİM
Haldun BOYSAN- CUMALİ
Tolga EVREN- ŞAHİN
Zeyno ÜSTÜNIŞIK- CANAN
Alara BOZBEY- YASEMİN
Evren BİNGÖL- MURAT
Çağrı ŞENSOY- RIZA
Yasemin YÜRÜK- FİGEN
SeherTERZİ- FÜSUN

bouquet очаквам и Fero да се покаже  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 18:09 от petan

# 676
Петан Hug. То и в СОН много го чакахме Феро да се покаже, ама така и не стана много много, ми то вярно, в дупката имаше маса, та гравитацията ли, що ли, все долу го държеше hahaha

# 677
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

# 678
Най-смешният филм на всички времена е... Joy Joy

Grinning Grinning GrinningИзборът паднал точно на този филм, защото предизвиква бурен смях по три пъти в минута Лентата "Има ли пилот в самолета?" (Airplane!) бе определен за най-смешния филм за всички времена, сочи изследване, цитирано от в. "Дейли телеграф".

Изборът паднал точно на този филм, защото предизвиква бурен смях по три пъти в минута.

Изследването било проведено от специалисти на фирмата "Лавфилм" (Lovefilm), осигуряваща филми по поръчка.

Те изчислили смеховете за минута, като разделили времетраенето на лентата на броя на спонтанните смехови реакции на публиката.

На втора позиция е класиран "Последният ергенски запой" с 2,4 кикота на минута.

С бронзово отличие е комедията от 1988 г. "Голо оръжие" (The Naked Gun: From the Files of Police Squad!) с коефициент 2,3 на минута.

Четвърти и пети са класирани "Суперяки" (Superbad) и "Борат" със съответно 1,9 и 1,7 смехоминути.

# 679
Значи петък е Денят  Grinning  Hug

# 680
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Лиа, долавям асоциации. Но и без да се правят емпирични изследвания знам, че най-весело-релаксиращата тема в БГ-мамата сред романтичните сериали е тук и това ми стига Laughing Wink

[quote author=harika link=topic=674419.msg22924267#msg22924267 date=1347014581]
Ами вие си спите, пък аз ви чета и ми е приятно Hug
 Aşk olsun! - за вас и утре Peace
Скрит текст:
Да го пусна пак, че вкупом го харесваме:
mfö - adımız miskindir bizim

Здравейте сладурки, тази песен направо ме завладя. Vanina 707 благодаря, че я сподели с нас   bouquet
Бих искала да попитам дали я има някъде преведена.  newsm78[/size][/quote]

harika:
Скрит текст:
Драго ми е че си я харесала. Много харесвам пеенето на MFO (Mazhar Alanson, Fuat Güner, Özkan Uğur) и една от песните им, която слушам винаги с удоволствие, като я пускам един след друг път е тази. Знам, че е от албума им Vak The Rock, но това е много малко инфо..
Текстът на песента съм го търсила и нямам резултат. Има някакви подсказки на английски отдолу в коментарите в линка, който пуснах, ама не съм сигурна колко му съответстват. Намерила съм само турския текст, но от него разбирам отделни думички само. Ето го, ако ти върши работа:

Аdimiz miskindir bizim düsmanimiz kindir bizim
(biz kimseye kin tutmayiz kamu alem birdir bize
kamu alem birdir bize) 2

Biz dünyadan gider olduk kalanlara selam olsun
bilmeyen ne bilsin bizi bilenlere selam olsun
bilenlere selam olsun bilenlere selam olsun

Доколкото знам, текстът е от Yunus Emre и е в духа на Мевляна.
Ако искаш повече да знаеш за този духовник може да влезеш тук: http://www.turkuler.com/ozan/yunusemre.asp
Ама Гутълчо обърква доста превода

Поздравче с:

# 681
А де! Лесно е да се смеят на комедии  hahaha Що не дойдат да ни видят как се заливаме от кискане на турски драми!  Mr. Green

И аз търсих превод на песента дето е пуснала Ването, но не открих.  Peace

# 682
  • СТАНДАРТНО.
А де! Лесно е да се смеят на комедии  hahaha Що не дойдат да ни видят как се заливаме от кискане на турски драми!  Mr. Green

smile3521 newsm62 newsm47

# 683
А де! Лесно е да се смеят на комедии  hahaha Що не дойдат да ни видят как се заливаме от кискане на турски драми! Mr. Green

smile3521 newsm62 newsm47

"Върховната проницателност се състои в това, да знаем истинската стойност на нещата."- Франсоа дьо Ларошфуко    hahaha

П.П.И аз търсих превод на песента на Ванинка, мога ли да остана назад Joy Joy Joy

# 684
От всичко най-не обичам да превеждам поезия, може би защото не умея и имам чувството, че съсипвам нечие творчество, но пък вие сте настоятелни, та ето:

Аdimiz miskindir bizim düsmanimiz kindir bizim
(biz kimseye kin tutmayiz kamu alem birdir bize) 3
Biz dünyadan gider olduk kalanlara selam olsun
bilmeyen ne bilsin bizi (bilenlere selam olsun) 3

Ние сме лентяи, нашият враг е злобата.
Ние към никого не притаем злоба,
за нас целият свят е едно.
Ние сме пътници от този свят,
на оставащите – много им здраве.
Който не ни знае, какво ли да знае за нас!
На които ни знаят – много им здраве.

# 685
Бланче  Heart Eyes, спаси душите наши Hug и компютрите от нежелани посетители Peace

# 686
http://www.youtube.com/watch?v=uwuz3NdjoTs&feature=g-u-u

Ето я Фирузе, бе! Още в 64-та серия на ВВ ще я видим  Flutter

# 687
# 688
http://www.youtube.com/watch?v=uwuz3NdjoTs&feature=g-u-u

Ето я Фирузе, бе! Още в 64-та серия на ВВ ще я видим  Flutter

Леле, нашите сите фрагмани нямат толкова време, колкото тоя, но така е като иначе не могат да предизвикат драгия зрител, къде ще се мерят с мистерията на сълзите.Иначе на нас ни стигаше и последната секунда с  Физурето да клъвнем Mr. Green

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 22:47 от nikita1

# 689
 rotfImao rotfImbo 

Лека нощ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт