Ийит Йозшенер в "Сълзите на пленения град"/ Esir Şehrin Gözyaşları - тема 111

• 37 632
  • 735
  •   1
Отговори
# 690

поне а нея да се утешим и залъжем глада  Grinning ще им разстрои сериалчето  Grinning

# 691
# 692
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Ле-ле Бланка аз отдавна казвам, че трябва още звездички под "ентусиаст" в аватара ти да се сложат, ама ти скромничиш Laughing Laughing Тенкс мила Hug Peace
Я виж неведомите пътища на поезията през вековете, минала и през "английско-говорящи":
Скрит текст:
"..Към тези, които не ни познават –нямаме лоши чувства.
Към тези, които ни разбират, ще им кимнем като минат.
Ние сме на път да напуснем този свят.
Мир на тези, които остават наоколо.
Тези, които не ни познават, как щяха да ни опознаят.
Онези, които знаят, мир за тях.."

Как ли го е написал поета, само той си знае Joy hahaha Joy hahaha И вече и той отдавна не знае  Joy Как ли да го "опознаем" Joy

Покрай Джансуто току пак съм загледала и ВВ. Както нямаше какво да се гледа - сега може да стане смях и дрОма всяка вечер.  Heart Eyes

Жап, имам чувството, че Феро е облякъл фланелката на Сарп Акая от вчера. Същият ръб около врата съзирам Laughing Wink

# 693
Не бе Ванинка, те им ги купуват еднакви /тениските hahaha/ , за по евтино от хипермаркета на ангро- от SSS до XXXXL

# 694
Добро утро!   Grinning

Айде да топнем крачка и да пийнем по kahve.

Vanina, Blanka,

Скрит текст:

# 695
Мерси, Ванина  Laughing
Предполагам, че самото стихотворение е по-дълго. Това с кимането го няма в турския текст.

Честно да си кажа, не възприемах Джансу в Езел като магнетичен сексуален обект, каквато беше идеята. Но поставена във Великолепния век тя е точно такава. Евала, ще побърка и Султана, и Хюрем, за щастие на зрителите, на които едва ли ще им се гледа тривиална улегнала любов.  Laughing Аз и преди си гледах Века, но сега го чакам с нетърпение.  Laughing

# 696
  • Romania
Честит рожден ден на всички Мария!

# 697
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

# 698
 Grinning
не съм гледала нито един епизод от ВВ, но Ледената Кансу ще я отразя   bouquet

за протокола:   Star'da Yeni Sezon http://www.startv.com.tr/stardayenisezon/index.html

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 11:56 от petan

# 699

Чок оригинал  Flutter

# 700
Харика Hug за кафенцето и за приказната снимчица, която ни напомня, че още е лято Grinning
Бланче, ентусиазмът ти за ВВ ме кара да се замисля, дали да не го почна /и аз  съм от тези, дето не е гледала нито една серия/
Лакунка, тоя Феро, с тази пребита, посинена физиономия, барабар с измъченото странно изражение на артистката до него /ох, пак й забравих името ooooh!/, вече взеха да ми идват в повече....да почва сериалчето, че да се свършват питанките. Феро може би, като е търсил пари за нова колиба, се е забъркал в нещо?
Камиро, не разбрах - за рожден ден ли говориш или за имен ден на Мария? Да са живи и здрави!  bouquet

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 15:25 от lia-martin

# 701
Ей ни на.......

# 702

Esir Sehrin Gozyaslari - Every Friday at 20.45 at FOX TV

# 703
не разбрах - за рожден ден ли говориш или за имен ден на Мария? Да са живи и здрави!

Днес е рождество Богородично!
Честит празник патета!

# 704
Явно чичко Гугъл е подвел румънското пате. Нали е рождество Богородично и така е станало рожден ден.  Peace Аз го знам като малка Богородица. Мисля, че на 15-ти август празнуват Мариите, но ако има празнуващи и днес им честитя празника!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт