Американски дръзки, красиви, сладки, лъжливи, триумфални, богати, жестоки-Тема 3

• 101 919
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Гледах новия епизод, в който Ерик и Тейлър се готвеха да си легнат. Sick Sick #Crazy И точно, когато Брук се появи и стана интересно, епизода свърши. Sad

# 646
Картър е симпатяга определено,но май не ми се връзва с Хоуп,знам ли,но те не са ги давали заедно за да преценя.Но като цяло Картър май не ми се връзва с нито една от мацките,може би с Мая все пак ще си отиват,и без друго във ''Пътеводна светлина'' са били двойка,защо да не ги ''влюбим'' и тук Joy За Хоуп-или Оливър или нов мъж на хоризонта,никакъв Лиъм и никакъв глупав Томас  Naughty Crossing Arms Аз си мисля колко ще е яко да се върне пак Амбър на хоризонта,да си падне по братът на Маркъс,Картър и ето ти интрига - биха могли да спорят за правата над Роузи Wink
А не мислите ли,че е крааайно време Ар Джей ''да се върне'' от този лагер в Париж?Той стана исторически май,сякаш е на заточение от сценаристите JoyАлександрия на Торн и Дарла и тя май ще си остане вечно малка както ПО-ГОЛЕМИЯТ брат на Хоуп! ooooh!Тъпи сценаристи...
Дейвид,мен ако питаш колкото до последният епизод,трябва да сме благодарни на Брук,че влезе в правилният момент,защото лично аз щях да повърна ако беше закъсняла и минутка Joy Joy Joy

# 647
Талибанската мода на брадите стигна и до B&B

# 648
Буми, аз бих казал канибалската мода застигна "ДиК". Mr. Green Laughing Joy Joy hahaha
Томасито все едно е някакъв пещерняк, липсва му препаската. Laughing hahaha

# 649
Аз и, сигурна съм, още доста жени не бихме имали нищо против  Joy Joy Joy Joy

# 650
  • Разпиляна във въображението
Ерик и Тейлър изгониха Брук като мокро куче. Отделно Ерик провъзгласи "онази" за новия матриархат на Форестър Sick Sick Sick Ужас и безумие!

Обаче Хоуп и Оливър ми напълниха душата и очите. Оли трябва само да си оправи косата както трябва и става бонбон номер 1. Очаквам промото за следващия епизод и бих искала да видя сцени и с тях.

Лиъм едвам се усмихва. Все едно са му потънали гемиите.

# 651
Интересни неща стават и аз изоставам  Shocked
Но имах тежки седмици и днес го отдавам отдих и крими маратон.

В момента се наслаждавам по Fox Crime на сериала Осмо чувство "Psych"  Попаднах на епизоди от III сезон и ми стана интересно. Чета, че от 8 март 2013 г. започва  IV сезон.

А по обяд си точа зъбите за Глейдс пак по Fox Crime.
Някой друг следи ли Глейдс "The Glades?

Иначе и аз стискам палци за Оливър и Хоуп. Не че Томас е за изхвърляне, но Оливър си й беше първата тръпка. Според мен съвсем нелогично прекъснаха преди време тяхната любовна афера и вкараха между тях онова чучело (не искам дори да му казвам името дано по-бързо потъне в забрава).

# 652
  • Разпиляна във въображението
Но имах тежки седмици

Hug

# 653
Сега, "Глейдс" не съм го гледал и чувал Rolling Eyes, а "Осмо чувство" съм се колебаел дали да го гледам. Ето инфо за него: Hug

Създател: Стийв Франкс
Държава: САЩ
Жанр: Комедия, Полицейска Драма
Година: 2006
Сезони: 7
Телевизия: USA Network
В ролите: Джеймс Родей, Дуле Хил, Тимъти Омъндсън, Ан Дудек, Корбин Бернсън, Кирстен Нелсън, Дон С. Дейвис и др.

Резюме: В този завладяващ хит, драма на светкавичното остроумие, блести актьорът Джеймс Родей (Родригес) в ролята на Шон Спенсър - млад консултант на полицията, който разкрива престъпления чрез способностите си да наблюдава.

Те са толкова изострени, че детективите от участъка го смятат за феномен – или поне той ги кара да вярват в това.
Главна роля играят още (Карим) Дюлей Хил като най-добрият приятел и колеблив спътник на Шон, и номинираният за ЕМИ Корбин Бърнсън като вечно неодобряващият баща на Шон, който по ирония на съдбата е човекът, усъвършенствал уменията на сина си за „наблюдение” още от детството.

От 8 март 2013 година - четвърти сезон.

Линк към епизодите: http://DMCA-removal-from-Google/torrents/search:psych/

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 15:28 от David_Charvet

# 654
Аз от днес сутринта се заинтригувах от Осмото чувство ( "Psуch").
Младият консултант на полицията Шон Спенсър ми е много забавен. Как само успява да "убеди" всички да повярват в неговите феноменални способности Laughing

Интересен ми е този превод на заглавието "Psuch" - осмо чувство. Да не би да има друга дума за осмо чувство на английски, която не знам освен "eighth sense".

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 13:14 от Sega

# 655
Сега, аз мисля, че "psych" трябва да се преведе на бг "психясване". Peace

# 656
Проверих речника за думата. Вероятно преводът на заглавието има връзка и с другите значения на глагола psych. Освен психясвам, psych означава още:
- подлагам на психоанализа
- отгатвам, предвиждам (как ще постъпи някой)
- анализирам, откривам (и с out)
Което точно отговаря на уменията на главния герой, който притежава "завишени проучвателни умения" и впечатляващи детективски инстинкти, които му позволяват да убеждава хората, че е медиум.

# 657

"The Glades" / "Глейдс"

Създател: Клифтън Кемпбъл
Държава: САЩ
Жанр: Криминална Драма
Година: 2010
Сезони: 3
Телевизия: Fox Television Studios
В ролите: Мат Пасмор, Кайл Санчес, Карлос Гомис, Джордан Уол, Мишел Хърд, Урих Шелтън и други

Резюме: Бивше ченге от Чикаго отива в малък град в Южна Флорида, след като несправедливо е обвинен, че е преспал с жената на своя капитан и е прострелян от него в задните части. Там той се присъединява към щатската полиция.

Детектив Джим Лонгуърт (Мат Пасмор) си представя, че преместването ще му осигури по-спокоен начин на живот, но се оказва, че нещата са по-сложни, отколкото си е представял... В измисления курортен град Palm Glade ("глейдс" са жителите на селището), където слънцето и голфът са в изобилие, процентът на убийствата е необичайно висок.

Там той решава по интелигентен начин сложни случаи, като следва нетрадиционен стил на разследване, а успява и да се влюби в Кали Каргил (Kiele Sanchez) - майка на 13-годишния Джеф (Uriah Shelton) и съпруга на затворник...

Линк за епизодите: http://DMCA-removal-from-Google/torrents/search:glades/

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 18:38 от David_Charvet

# 658
Мерси Дейвид  Hug

Аз точно "глейд"-ствах до преди малко по Фокс Крайм и вече имам интерес и за този сериал. Днес даваха три епизода един след друг (8,9,10). И в 19.50 ще има още един епизод.

Главният герой Джим Лонгуърт освен добро ченге, е и много чаровен мъж. Има привлекателна външност, ум и изглежда и успех при жените.

Жалко, че е зает от Кали Laughing Днес тя все му се нахвърляше и така страстно го целуваше  Rolling Eyes  И не само веднъж.

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 15:56 от Sega

# 659
Моля Сега, за да не тъжиш, пускам инфо за един актьор от друг сериал. С Буми снощи си говорехме за мъже с препаски, дано да е доволна. Laughing
                                                              БРАЙЪН КРОУЗ

Брайън Джефри Кроуз е американски актьор, станал известен с ролята си на Ричард Лестрейндж в продължението на филма "Синята лагуна" с Брук Шийлдс и Кристофър Аткинс. Но-най голяма популярност придобива като Лео Уайет, ангела пазител на Чародейките от едноименния сериал.

Скрит текст:
Ранен живот:
Брайън е роден в Ел Торо, Калифорния. Родителите му се казват Алис и Джеф Кроуз. Той израства в Южна Калифорния, учи в Актьорската академия под ръководството на Ар Джей Адамс, като се опитвал да избегне побоищата в часовете по физическо възпитание в училище. През тейнейджърските си години учи карате в гимназия "Ел торо", където се дипломира през 1987 година. Той продължава образованието си в колежа "Orange Coast College", където тренира футбол и като защитник вкарва четири гола.

Кариера:
Бъдещият актьор получава своята първа роля в сериaла CBS "Tv 101", по  време той получава участие във игралния филм "An American Summer" / "Америкаснко лято" (1990), след това той получава своята голяма роля като Ричард Лестрейндж във филма "Завръщане в Синята лагуна" (1991), където синът на Брук Шийлдс и Кристофър Аткинс. В първа част те умират от отровните плодове, които изяждат, мислейки, че бебето им е яло от тях и е умряло, но то се оказва живо.

Във втората част Брайън си партнира заедно с Мила Йовович, двамата играят ново поколение корабокрушенци на пустинен остров, които с времето се влюбват.

През същата година Брайън участва във военната драма "December" / "Декември", където си партнира с Балтазар Гети ("Lost Highway" / "Изгубената магистрала" (1997, "Братя и сестри"), Джейсън Ландън (Язон от "Язон и аргонавтите" (2000) и Уил Уитън.

През 1992 година младият актьор получава главната мъжка роля във филма ужаси по неиздадената книга на Стивън Кинг "Sleepwalkers" / "Сомнамбули", където играе заедно с Алис Крейдж и Медхен Еймик ("Туин Пийкс"). Филмът се разказва за майка и син, който са единствените от рода си вампири, хранещи се със силата на млади девственици.

През 1995 година играе млад учен и любовник на секс символът Памела Андерсън в трилъра "Naked Souls" / "Разголени души".

През 1998 година той получава ролята на Лео в серила "Чародейките", където се снима до 2006 година. През 2006 година, актьорът снима свой собствен филм "The Mission" / "Мисията" и изпълнява главната роля. През същата година участва и в психо трилъра "Ties that Bind" / "Обвързващи връзки".

През 2007 година Брайън играе главната роля в трилъра-ужаси "Ужасът Лох Нес", където играе мъж, който иска да убие митичното чудовище, което е убило баща му, когато е бил малък.

Интересни факти:
Преди да стане актьор е бил шофьор на камион, с който разнасял пици.
Бил е гадже на Алиса Милано (Фийби от "Чародейките").
Любимата му храна е мексиканската.
Обича футбола, голфа и състезанията с коли.
Участвал е в един епизод на сериала "От местопрестъплението: Маями".

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 21:35 от David_Charvet

Общи условия

Активация на акаунт