Американски дръзки, красиви, сладки, лъжливи, триумфални, богати, жестоки-Тема 3

• 101 908
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов

# 661
Честит национален празник и от мен
 на всички в България и по целия свят!

Хубав ден е днес за празнуване. Времето е с нас - топло и пролетно - само за разходки. И след разходките - продължавам релаксиращия си филмов маратон от вчера.

Изтеглих си от линка на Дейвид всичките сезони на Глейдс, по който се зарибих вчера. Днес започнах да го гледам от 1 серия на 1 сезон. Много ме кефи главния герой.

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 18:50 от Sega

# 662
Сега, много се радвам, че съм ти помогнал с линка за епизодите на "Глейдс". Hug  Аз пък днес попаднах на един нов сериал и ми стана интересен - "Banshee" / "Банши".

Създател: Джонатан Тропър и Дейвид Шиклер
Държава: САЩ
Жанр: Екшън, Драма
Година: 2013
Сезони: 1
Телевизия: НВО
В ролите: Антъни Стар, Димитриъс Грус, Ивана Миличевич, Мат Сервито, Матю Рауч, Райън Шейн, Ръс Блекуел, Тристи Кели Дън, Улрих Томсън, Франки Фейсън, Хуун Лий и други

Резюме: Действието на сериала се развива около Лукас Хууд (Антъни Стар) - бивш затворник и гениален крадец, който излиза от затвора след 15 години прекарани там за кражба на диаманти. Лукас започва да търси своята бивша любовница и помощничка в обирите, Анастасия, но когато разбира, че тя си е сменила името на Кери Хоупнел, и че е омъжена и има дете, Лукас си присвоява самоличността на шерифа на град Банши в Пенсилвания и продължава своите престъпни дейности, докато бива преследван от група гангстери, които е предал преди години...

Линк за епизодите: http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=banshee+s0& … =1&searchrs=0

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 23:24 от David_Charvet

# 663
  • The point of no return
Здравейте, Честит 3ти Март и от мен макар и със закъснение!

Ако ви е допаднала песента от края на епизода в САЩ от миналия понеделник, ето линкче към нея.
http://www.youtube.com/watch?v=3BS-YvhghGw

На страницата на авторката във Фейсбук, пише че има договор с ДиК и съвсем скоро да очакваме нова песен за Хоуп  Peace

Тази седмица Хоуп ще иска някаква услуга от Лиъм и се спекулира, че ще иска да закупи апартамента на Стефи Simple Smile

Ще е супер ако се окаже, че бебето на Стефи не е от Лиъм  Peace

# 664
  • Разпиляна във въображението
Еееее, най-накрая. Тази песен стана световно търсена. Добре, че мацето я е пуснала. Майка й ни светна на кого е.

Бебето е на Лиъм. Няма на кого другито да е. Ще е супер тъпо да има друг баща. Не го вярвам.

В спекулациите има ли нещо за Хоуп и Оливър Laughing

# 665

След криминалният си маратон през уикенда тази вечер се настройвам за "приказки" за разнообразие. Довечера в 21.55 по FOX Life започва втори сезон на американския фентъзи сериал "Имало едно време"  (еп. 1 от втори сезон).

Дейви "Банши" ми е съвсем неизвестен. Този Лукас Хууд изглежда добре на снимката. Мерси за информацията  Hug

# 666
Сега, и мен много ме кефи Лукас Хууд и като визия и като актьор. Peace Много ми е интересен и той и сюжета за "Банши". Grinning Желая ти приятно гледане на "Имало едно време".  Grinning

Роя, мерси за линка към песничката.  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

От днес по телевизия Диема от 17:30 h. отново излъчват сериала "Спасители на плажа". Hug

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 22:03 от David_Charvet

# 667
Мерси, вече съм на "Criminal Minds"/"Престъпни намерения". Интересно тези американските сериали по Фокс Крайм и Фокс Лайф ги дават все на 55 минута. Също все се чудя защо по Фокс Лайф също дават доста кримита след като Фокс си имат специален канал Фокс Крайм newsm78

Ето сега се разкъсвам между престъпните намерения по единия и скритите доказателства по другия  hahaha

# 668
Сега и аз се чудя защо по Foxlife дават криминални сериали, при положение, че това е канал за развлекателни и отпускащи и комедийни сериали. Thinking newsm78  А FoxCrime си е канал за тези с престъпленията и убийствата. А пък сега с новия канал FOX още повече се обърквам какъв е.  Crossing Arms

# 669

Предстои в американските епизоди на "Дързост и Красота" в САЩ

Ep. # 6517 Епизод 233 2/25/13
Между Рик и Мая прехвърчат искри , когато той я чува да пее в "При Дейзи". Брук е притеснена, че Тейлър има скрити мотиви за по-интимни отношения с Ерик. Хоуп иска Лиам да вземе решение и да избира между нея и Стефи по негова собствена воля.

Ep. # 6518 Епизод 234 2/26/13

Бил и Тейлър се свързват чрез нероденото си внуче. Лиъм накрая взема решение между Стефи и Хоуп.

Скрит текст:
Ep. # 6519 Епизод 235 2/27/13
Томас смята, че нещо се случва между Тейлър и Ерик. Лиъм е под въпрос за решението си. Бил насърчава Брук да поиска Ерик за насърчаване на "Форестър Криейшънс".

Ep. # 6520 Епизод 236 2/28/13
Бил изпраща на Стефи подаръци за бебето. Тейлър и Ерик решават да бъдат заедно. Брук решава да приеме съвета на Бил в търсенето на промоция за "Форестър Криейшънс".

Ep. # 6521 Епизод 237 3/1/13
Брук е шокирана, когато открива, че Тейлър и Ерик са заедно. Оливър разкрива на Хоъп нещо, което той е пазил в тайна в продължение на години. Томас разбира, че сестра му е бременна.

Ep. # 6522 Епизод 239 3/4/13
Брук докладва на Бил, това, което се случва между Тейлър и Ерик. Рик има предложение за работа за Картър. Ерик прави зашеметяващо предложение на Тейлър, а деца й се тревожат за майка си.

Ep. # 6523 Епизод 240 3/5/13
Тейлър се разхожда с Ерик. Брук обвинява Тейлър, че използва на Ерик в нейна полза. Карълайн прекъсва Рик, докато той флиртува с Мая. Бил е разочарован, че през свободното време си Кейти е  с детето им, вместо него.

Ep. # 6524 Епизод двеста четиресет и един милиона 3/6/13
Стефи доверява на Тейлър за нейните опасения по отношение на Лиъм. Мая моли Рик за помощ с дадена задача. Хоуп иска да има полза от Лиъм. Бил дава на Брук скандална идея, която би могла да помогне да си тя получи място във "Форестър Криейшънс".

Ep. # 6525 Епизод двеста четиредесет и два 3/7/13
Кейти дава Бил благословията си, за да помогне на Брук с "Форестър Криейшънс". Хоуп решава да се съсредоточи върху модната си линия и да забрави за своите любовни неприятности. Кейти продължава да игнорира законопроекта в полза на волята.

Ep. # 6526 Епизод 243 3/8/13
Стефи и Лиъм правят планове за тяхното бъдеще заедно. Рик се опитва да утеши Хоуп за нейните любовни проблеми. На Дона и Пам не не се харесват начинаещите отношения на Ерик с Тейлър.

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 19:05 от David_Charvet

# 670
  • The point of no return

Ще те зарадвам - има  Laughing Изглежда нов мъж за Хоуп няма да има, или поне не за момента...
Скрит текст:
говори се, че Хоуп ще се опита да продължи с Оливър, което обаче изобщо няма да се хареса на Лиъм. Лиъм щял да разубеждава Хоуп, че тя и Оливър нямали бъдеще, което пък щяло да доведе Стефи до някаква криза с бебето....

О, и споменава се за неочаквана сватба - и най-вероятно това ще е тази между Ерик и Тейлър   Sick

# 671
  • Разпиляна във въображението

Ще те зарадвам - има  Laughing Изглежда нов мъж за Хоуп няма да има, или поне не за момента...
Скрит текст:
говори се, че Хоуп ще се опита да продължи с Оливър, което обаче изобщо няма да се хареса на Лиъм. Лиъм щял да разубеждава Хоуп, че тя и Оливър нямали бъдеще, което пък щяло да доведе Стефи до някаква криза с бебето....

О, и споменава се за неочаквана сватба - и най-вероятно това ще е тази между Ерик и Тейлър   Sick

Искам да гледам повече от Хоуп и Оливър. Днешната серия доведе до  Sick спазми при мен. От слуховете не ми харесва това, което Брук може би ще направи. Гадно е.

# 672
Ужас! Ерик и Тейлър да се оженят?! Sick Sick Sick #Crazy

# 673
Някой следи ли новите серии на Далас по ТНТ?
Ето тук може да се гледат онлайн с руско озвучаване и добро качество.
И не само Далас - на този сайт има доста добри филми и сериали.

А с Лиъм (Ричко номер 2) и двете му жертви явно нищо ново. Пак май имайки едната ще се се мята обратно на другата и така до края на света hahaha Жалко, ако е така, че и на мен вариантът Оливър-Хоуп ми харесва повече.

# 674
Сега, мноиго ти благодаря за линка към епизодите на "Далас". Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Колкото до триъгълника Лиъм-Стефи-Хоуп, едва издържам гламчото Лиъм. Май наистина ще е по-добре Хоуп да се събере отново с Оливър, а Риджко номер 2 да си остане при манипулаторката стефи и тъпото им бебе. Peace

Общи условия

Активация на акаунт