www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 38 021
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • на село
и аз тук,че се натрупаха пак много снимки Hug

# 106
Аз май ще се отказвам от ФБ.... Последната поръчка я няма и няма  Rolling Eyes на 2и-ви я препратиха пак и пак нищо  Grinning Чудя се да пускам ли нова, при положение, че още я няма старата  newsm78
Някой може ли да ми обясни как седят нещата с Artcow, май ще се пренасоча натам  Grinning Пратиха ми покана на мейла, но нещо не мога да се оправя и да кача снимките, дава ми уж безплатни 100 снимки и има доста кодове още за други неща. Колко е доставката от там до Бг?  Hug

# 107
  • в белята
A някой друг да му се е случвало да не му отваря менщто със спечелените кредити?Всяко друго под меню се отваря ,само това не. newsm78А отгоре си седи съобщението колко имам ,но немога да ги ползвам.

# 108
Маке, пробвай с друг браузер или да влезеш-излезеш от профила  newsm78
При мен вс е наред, отварят ми се: http://www.photobox.co.uk/my/account/printcredits - виж от линк ще стане ли да се отварят твоите

# 109
  • Стара Загора
Момичета, пристигнаха ли ви всички пакетчета, пуснати с вълшебния код Simple Smile? Последното ми на мен пристигна в понеделник, не се наложи да им пиша. Взирайки се в етикетите да намеря дата на изпращане, открих следния печат и ми стана ясно защо се е забавило толкова Crazy

"Missent to Vancouver, BC, Canada"

А датата на изпращане беше 13.08. И да ви кажа, струва ми се, че в тази ситуация навреме си го получих Laughing Англия-Канада-България само 21 дни!

# 110
 Joy Ааа хубаво пътешествие си е спретнало твоето пакетче, Астера  Hug
Да, аз моите мисля, че ги получих, краят им се изгуби, важното беше приятелките, на които пратих да ги получат също, преди да тръгна на почивка имах една, която не беше получила 3те пакета, но като се върнах момичето каза, че вс е дошло и е ок...та аз съм доволна.
---

Получих днес ключодържател от Кравата за 0.99, но не съм мн впечатлена  Confused Доста е мъничък има-няма с размерите на левче, а и съм избрала кофти снимка, цяла на децата, а вероятно трябваше само глави да има, че да си личат, сега бая взиране трябва, за да се разбере, че са те  Laughing , защото са в цял ръст.

# 111
aaa ми да снимката трябва да е портретна, не си ли виждала такива ключодържатели тук по фото-студията.

# 112
Астера, добре че поръчката не е била с фото чаша. Simple Smile
Аз нещо не си получавам уж нормалните поръчки от Кравата. Мрън.  Crossing Arms Сега след почивните дни ще е хаос с международните пакети в София, няма да смогнат да обработят всичко, ще се затрупат по-старите и не ми се мисли колко време ще мине докато разпределят всичко.  ooooh! Ами после докато препратят към другите градове...

# 113
здрасти ! Simple Smile от доста време се чудя дали да си направя рег. в photobox , случайно попаднах на тази тема, за което много се радвам, разбрах доста неща които не ми бяха станали ясни преди Simple Smile само не можах да разбера за начина на плащане и реших да ви пиша .... прочетох че може да се заплати с : Кредитна карта: Visa, MasterCard, American Express   и   Международна дебитна карта: Visa Electron (само от някои банки), Maestro (с код на гърба) . а на друго място пишеше ( което в момента не мога да намеря ) че ставало и с обикновена карта дефакто, на която ти превеждат заплатата примерно което ме озадачи. така че вие какъв начин на плащане използвате? Simple Smile

# 114
nqma_smisal_89, най-лесният начин е с ПейПал, регваш там картата и всичко е 6, само картата да е виза електрон.
Ако си мислиш за "обикновена карта", на която превеждат заплатата Маестро не знам, не ми се вярва да стане  newsm78
Нищо не пречи да извадиш карта за пазаруване специално, която ще я "пълниш" при нужда толкова, колкото ти е необходимо, че колкото и вс да е надеждно не е много добра идеята в нета да ти се размята картата, на която ти превеждат заплата (лично мнение). Виза електрон може да си поръчаш и онлайн, доста банки предлагат такава услуга или и виртуални карти виза и с тях е ОК.

Дайте идеи за най-евтино изваждане на снимки, ровя от одеве във френския сайт, но нищо не намирам, сега ще си преровя и мненията тук, ама колежки, които "изпуснаха влака"  ме "нападнаха" днес с желание да им дам начин за евтино вадене на снимки  Laughing

# 115
давай с кравата на 10 ст. - пак е евтино ...

# 116
 Hug Да, Злати, за това се сетих, ама аз АйПито на работата отдавна съм го използвала  Joy , та не знам дали сами ще се оправят, ама пък да се оправят, ще им пусна покани, иначе намерих офхертата за 100 безплатни във Френския сайт
http://landings.photobox.fr/v3/fr/affil-1207-print-100-developpe … 89cec7c4a229360e6
там излизат 16 ст, ама поне мога да им покажа как става стъпка по стъпка и да си ги качт и от служебна машина Wink

# 117
  • Гражданин на света
Ани страх ме е, да не решите че правя реклама но тук www.snimkitevi.com снимките излизат 0,15, че даже над 200 снимки има и отстъпка. Според мен тук ще им е по изгодно, но само споделям. Едно е сигурно, скоро няма да видим толкова изгоден код за снимки без пари Simple Smile Но пък знае ли човек може и да ни огрее   bouquet  bouquet  bouquet

# 118
 eleonor4eto
Ели, то нали за това ни е темата  Hug
Аз преди съм гледала сайта, но все не ми се струваше изгодно...нещо с доставката идеше нанагорнище...сега гледам е прилична 2.20лв  newsm78
ще предам утре, ако им стиска, че за качество нищо не мога да споделя.

bouquet

# 119
  • Гражданин на света
Преди да ме отворите да далаверата с фотобокса и кравата все от там си поръчвах снимките и съм много доволна. Даже и в момента се замислям дали да не си пусна снимките от морето, но пуста лакомия чакам може пък да излезе някой код  Embarassed . А иначе над 100 снимки доставката е безплатна в сайта дето показах по горе, и над 30 лв /или 202 снимки/ имаш 10% отстъпка. Та на тоя етап си мисля, че там е най-изгодно, а и от опит казвам, че снимките са добри.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт