www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 38 022
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Ели, плащане при доставка възможно ли е?

пп
Мерси, значи утре ще споделям, аз за себе си останах без снимки  ooooh! ще чакам кодове, а пък и кредити имам в англ ФБ, та и тях трябва да похарча  Whistling
Снощи до 2-3 ч по нощите направих със снимките от почивката голямата книга, която бях "купила" от промоцията и сега ще чакам да видя какво ще дойде  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 10 сеп 2012, 21:08 от anny_

# 121
  • Гражданин на света
Да разбира се, аз само така ги поръчвам. Идват в офис на спиди и си плащаш на тях. Правиш си регистрация и всичко е елементарно, моля ти се вие разгадахте къде, къде по сложните чужди сайтове така, че с тоя няма да имате никакъв проблем. Регистрация, качване на снимки, попълване адрес и телефон, отбелязване плащане при доставка и готово. Единствено им условие е да се потвърди поръчката. Номера и идва на имейла който е използван при регистрацията. Може по телефон, може по имейл, може и по скайп. Аз лично използвам скайпа. И това е, след 2 дни имаш снимки  Laughing   bouquet  bouquet  bouquet

# 122
15 ст за мен е много при това без доставка ... поне докато има 10ст. в Кравата и по-малко от 10 във фотобокс ... сайта наистина е лесен.

Ани - то е важно първата регистрация да е от различно IP - за Кравата - после за пускането не е проблем въобще. Това за да даде кредитите се прави. Т.е. да си се регнат от вкъщи и готово. Защо да плащат 15-16 ст, като е скъпо????

# 123
 Mr. Green `щот да не мислиш, че има карти, като нас за плащане по сайтове, Злати  Wink

# 124
  • Варна
http://www.artscow.com/photo-book-deal   Simple Smile
Фото книга за 0,99$ и БД, два размера.
Срок до 30.09.2012

bouquet

# 125
Mr. Green `щот да не мислиш, че има карти, като нас за плащане по сайтове, Злати  Wink

те да се регистрират, пък ти като отидете на работа ще им плащаш снимките  Peace

което ме подсеща, че ПИБ са въвели такса 3 лв. при внасяне на пари от лице, което не е клиент на банката ... аз преди ги пращах да ми внасят и да им плащам, ама сега ... трябва аз да ходя да внасям  Confused

# 126
  • Стара Загора

което ме подсеща, че ПИБ са въвели такса 3 лв. при внасяне на пари от лице, което не е клиент на банката ... аз преди ги пращах да ми внасят и да им плащам, ама сега ... трябва аз да ходя да внасям  Confused

Еееее, това е много гадно... Не знаех, сигурно е от скоро... Благодаря, че сподели!

# 127
 Sick за ПИБ
`ма нямаше ли още преди време такси, аз поне като се е налагало да пращам на някого пари, ги внасях от името на получателя, за да не плащам такси  newsm78

За Кравата да споделя, че имам 1 долар от ползван код, който се разпознае му благодаря   bouquet
На мен успях да си пусна 4 неща, дано дойдат, че тая работа с АйПитата мн трудна ми иде  ooooh! тия гадни съседи как може пароли да си слагат `начи  Crossing Arms Laughing

--
Злати, няма как да им платя, освен да им ида и на гости, че да платя от дадения акаунт  Rolling Eyes

# 128
Ани, нещата с IP при кравата се забатачиха яко. Аз съм с още 4 отказани поръчки, дори за фотокнига /каквато пуснах само 1/.  Rolling Eyes Поръчах я от основния си акаунт, а там имах 1 долар кредит от позната, която не е от моя град и не могат да засекат адрес. А де?! Май ми нарочиха селото.  hahaha 99% съм сигурна, че у наше село не са и чували за сайта и добре, че е така, щото ще горят и те.  Mr. Green

# 129
Ив, аз не смея и да проверя къде какво ми има, дано няма проблем, макар че и моите неща са шернати от основния ми акаунт, че ми е по-лесно правенето, обаче поне адресът е изписан по 4 различни начина и май на 4те имена съм го пуснала, като фамилиите може и да съм сменила с по 1-2 букви.
---
Тия па китайци, много лоши бе!  Crossing Arms

# 130
По-добре не проверявай, защото при мен проблема се получи по-скоро от влизането за проверка из акаунтите от едно IP. Става така, че влизам от едно IP да се регистрирам, после от друго пускам поръчката, след това от 3-то, 4-то, 5-то... влизам периодично да проверявам. Вчера сутрин ми бяха анулирани само 3 поръчки и като са видяли, че влизам в четвърти акаунт /този, за който писах, основния ми с поръчаната фотокнига/, са бастисали и него. Влизай си в пощата и от там следи за мейл за шипване. Не страдам особено, до края на месеца ще намеря начин как да ги пусна, защото съм си играла с дни да я правя тая фотокнига.

# 131
  • на село
пуснах и аз една книга за долар от кравата Heart Eyes
Момичета,заслужават ли си(като качество) тези книжки гимнастиката да пускам от друг акаунт newsm78

# 132
Ааа , Ив, да, аз така правя, където съм влезнала от дадено АйПи в някой акаунт от друго не влизам  Naughty Дет` се казва акаунт, вързан с АйПи-то, иначе ще се препокрият.

--
Пола, хубави са книжките, тези от промоцията не съм купила, но същите, "купени" камо с плащане на пощенските от кредити са екстра, не са големи, но пък са удобни като леко малко албумче да запазиш някой спомен Wink Книжката е с твърди корици, гланцирани страници, бе за лев и 50 си струва от всякъде, даже и за 4-5$ пак е добре.  Peace

# 133
  • на село

Пола, хубави са книжките, тези от промоцията не съм купила, но същите, "купени" камо с плащане на пощенските от кредити са екстра, не са големи, но пък са удобни като леко малко албумче да запазиш някой спомен Wink Книжката е с твърди корици, гланцирани страници, бе за лев и 50 си струва от всякъде, даже и за 4-5$ пак е добре.  Peace
anny_ Благодаря ти мила Peace,ще пусна още 5,6 да има Mr. Green

редактирам се,че забравих да питам Embarassed като си направя друг акаунт,обаче плащам с една и съща карта(пей пал) ще има ли проблем Thinking

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 15:13 от ❣Pola777❣

# 134
  • Гражданин на света
Някой може ли да ми помогне, защо при мен книгата си влиза на цената? Къде може да греша. Имам само един акаунт.   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт