www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 38 061
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Ели, нещо някъде бъркаш?
Не си влизала на това АйПи от друг акаунт, нали? Да не би пък някой да е влизал от твоето АйПи Wink
Какво ти пише, защо не ти дава да стане, пробвай с разни кодове от писаните тук в темата.
Да не слагаш код не от книжките , а такъв от другите подаръци, нали има 2.

Ето моите изглеждат така:
КОД за Чанти, маус пад, ключодържатели, онези всичките обединени под ГИФТ ZPDY29E

А за книжките кодът ми е такъв: Z099BOOKP3KDU

Ако не става с чужд код и ще правиш само 1 книга пробвай и с твоя  newsm78
Аз така за Гифтчета пуснах с моя код на първия акаунт, не получих нищо, но поне пилучих чантичка.

Hug Пола  Hug ... спретни и по някой коледен подарък с летни спомени за родата Wink

# 136
Друга причина да влиза на редовна цена е ако е правена книга Делукс. Аз така се заблудих веднъж, защото ползвах шаблон от галерията, а той бил за 7х5 Делукс.

# 137
  • Гражданин на света
Открих си грешката   Blush благодаря ви, аз не вкарвах никакъв код просто си мислех, че влизайки от линка с офертата то само ще се начисли. Голяма съм оФца. Embarassed

# 138
Момичета, има ли смисъл да правя няколко акаунта, като съм със едно IP (за да си направя няколко книги) или ще ме засекат  newsm78 Как мислите ?

# 139
няма смисъл ...

намери си места от където да си направиш - приятели, работа ...

# 140
  • в белята
Във Фотобокса има някаква игра ,да пробваш един от дванадест техни продукта ,като препоръчаш определен брой приятели и те се регистрират ( май е без да поръчват ) ,някой да знае нещо за нея?

# 141
Във Фотобокса има някаква игра ,да пробваш един от дванадест техни продукта ,като препоръчаш определен брой приятели и те се регистрират ( май е без да поръчват ) ,някой да знае нещо за нея?
Laughing Днес го загледахме това с приятелка и мен не ми стана ясно "приятелите", които все пак поканя да разгледат дали трябва да поръчат или не, ако е без поръчка ще "родя" няколко мейла за идеята, ама ако е с само ще гърмя патрони...четохме, но не видях да пише, че трябва да поръчат.
Лошото е, че ни един мейл нямах нов, а за пробва трябват поне 5  Crossing Arms
Ако разбера нещо ще кажа, че се впечатлих от Канвас плакатите, такова чудо не съм правила...а още по-ненормалното е, че първата мисъл ми беше да си направя такъв не на децата ми за рабата нещо  ooooh!

# 142
  • в белята
И на мен неми стана ясно това,според мен е нещо като пирамида............аз каня четирима за чаша ,и те влизат в играта ,а после те канят нови и т.н.....само незнам какви ще са цените на доставките.

# 143
  • Варна
Ани, аз съм поръчвала от тези http://www.photobox.co.uk/shop/wall-decor/canvas-prints/classic канваси и са си направо мушама  Tired

# 144
  • Карлово
Момичета, има ли смисъл да правя няколко акаунта, като съм със едно IP (за да си направя няколко книги) или ще ме засекат  newsm78 Как мислите ?
Аз пробвах, НЕ става. Пише ми за еднкратна употреба е кода. Въпреки, че имах 2, един генериран и оригиналния от тях. Сега ще пробвам на приятелка от компа, но почивните дни.

# 145
Така...бързо пиша отчет, че детето тр да се забере от ДГ, па само не го пускат да си идва  Joy

1. В зависимост ЗА какво и кой кани (т.е. ако сте сигурно от инсайдерите ви са необходими по-малко приятели) броя приятели е различен, за някои продукти трябват само два приятели, за други повече.
2. Необходимо е приятелите да не бъдат регнати преди това (Нови акаунти да са).
3. Каните ги, като в хода на поканите може да смените продукта, за който "се борите".
4. Приятелите трябва да влезнат от линка в пощата си и да се регнат, като те на свой ред избират за какво ще канят приятели (но това вас не ви засяга).
5. !!! ПРИ МЕН!!! Не се получаваше работата от 1 браузер, вс приятели ги каних от различни браузери, като на този комп имам само 3, защото през единия ме вкарва в моя акаунт от тази промоция, та на друг ползвах останалите.
6.!Необходимо е само рег от приятелите, нищо да не се поръчва.
7. Като станат поканените достатъчно вие вече избирате искате ли последно това, което сте избрали или друго.
8. Пращат ви код на мейла, който тр да регистрирате, от по-горните стъпки, влизайки през мейла си се вижда как и къде.
9. Правите си Нещото и готово.
ДОСТАВКАТА Е ПЛАТЕНА!

С една дума правих гимнастика за Канвас ГОЛЯЯЯЯЯЯм  Joy
Дет1 казва медоу за мушама освен да го ползваме  ooooh! и ми лепна 15паунда доставка, божеее, нещо се скръндзя, че ще го мисля после дали си струват, имам това на кредит, `ма пак не ми се дават  Laughing

# 146
Здравейте. Преди малко направих поръчка на промоционалната фотокнига от кравата. Тъй като за пръв път поръчвам от този сайт, искам да ви попитам за колко време горе/долу ще пристигне? 

# 147
Здравейте. Преди малко направих поръчка на промоционалната фотокнига от кравата. Тъй като за пръв път поръчвам от този сайт, искам да ви попитам за колко време горе/долу ще пристигне? 
Ima nqma 10 dena

# 148
  • Варна
За книжката от кравата за 0,99$ и аз споделям своя код, ако някой желае да го ползва -  Z099BOOKC7JC3

# 149
Да споделя какво получих днес, не зная дали ще го ползвам, че нали вече снимките са ни кът  Laughing
Днес с поръчка от Амазон получих този код за намаление с 15 паунда на книжка от http://www.albelli.co.uk (предполагам не е личен кода, че се рових и в самия сайт и одеве го мернах на стр им)
Кодът е за Нов клиент.
Нямам представа дали евтината книжка ще е без пари или може да се намали и тази от 15.90, за да е най-изгодно примерно.
доставките са тук: http://www.albelli.co.uk/customer-service/shipping
за тях също не съм наясно вАжат ли или не.
Свалих по някакъв начин техния софтуер за правене на книга, но нещо ме домързява да творя за опити  Blush

AMNWL15 - кодчето
Важи до 30.09.2012

Ако някой направи нека сподели как се е получило  Hug

---
Не зная дали в момента се бавят или ръчно ми рисуват поръчаната книга от ФБ, но вече 2 дни ми е със статус Принтинг  Crossing Arms Тя е голяма, ама пък колкото и голяма да е за ден става по мое мнение  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт