www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 38 082
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Ние започнахме да се комбинираме по няколко момичета и си вадим така снимките, като ни излизат някъде около 18 ст. бройката. Мен така ме устройва, защото не ми се занимава с регистриране на фалшиви профили, а и преди години ме бяха блокирали за това. Изпращат ги с DHL и идват на третия ден.

# 166
Ние започнахме да се комбинираме по няколко момичета и си вадим така снимките, като ни излизат някъде около 18 ст. бройката. Мен така ме устройва, защото не ми се занимава с регистриране на фалшиви профили, а и преди години ме бяха блокирали за това. Изпращат ги с DHL и идват на третия ден.

как те бяха блокирали?

Защо не вадите в Кравата за по 10?

# 167
А как е качеството на albelli  в сравнение с фотобокса?
Имам доста фотокниги от фотобокса, а сега виждам, че albelli предлага доста повече възможности за оформление.

# 168
Не го знам този сайт Кравата, а във фотобокса ме блокираха, защото имах много поканени приятели и като реших да си вляза в профила и не можах, писах им, и те ми отговориха, че правя мултиакаунтинг и ми блокират профила.

# 169

Coolmummy, anny_  благодаря за насоките.  Peace

Опитах с регистрация на нов акаунт, но се оказа че мога да споделя само фотокнигите, но не и чашите. Освен това след като отворя книгата през новия акаунт трябва и да я платя. Даже има опция преди да я споделя да и сложа цена каквато на мен ми харесва. Всъщност я продавам.

Опитах и с поръчване на снимки, но доставката до БГ ми излиза 5.99. За сравнение, понеже Боцвана е по-близо, доставката до там е 3.39. Интересно!  #Crazy  newsm78

# 170
Доставката до Австрия обаче е по-скъпа от доставката до България.

# 171
  • Карлово
Днес получих книгата от кравичката. Доволна съм. Peace

# 172

Това го снимах днес в централна поща - те хората са се застраховали и обикновени писма не търсят!

# 173
в 15 клон обикновени , необикновени - няма . всички писма (такива от чужбина) ги дават срещу подпис у един тефтер.
казаха така правели, защото много се били губили пратки !

# 174
Получих си днес препратените снимките от миналия месец. Уж ми донесли 3 известия ама как пък едно не получих, че и в пощата бях звъняла Laughing Луда работа с тея пощи.

# 175
  • Варна
Здравейте,имам една питанка,поръчах от Фотобокса фотокнига на 27.08,пише че е пакетирана и изпратена на 29.08,и толкова,няма номер за проследяване в DHL,и нищо не съм получила още.Това нормално ли е,какво да правя?  ooooh!

взех си книгата от пощата.Не съм възхитена както бях от снимките,но поне ползвах 50% намаление,печата малко е като обикновено списание. Rolling Eyes

# 176
  • Варна
Здравейте,

Днес си взех снимките от пощата и видях, че са ми изпратили и чужди снимки с моите. Ако някой очаква снимки и са на името на Антония, да ми пише.

# 177
  • в белята
Ау голяма зарибявка е фотобокса сега пък си купих кредит за три гигантски плаката само за 18 паунда ,което пък беше странно - първоначалната оферта беше 22 паунда  newsm78. Сега остава и да си ги получа ненамачкани и подаръците за бабите за коледа са спретнати  Grinning

# 178
Спокойно, постерите идват в голям, твърд цилиндър с капаци от двете страни. Няма и 1% вероятност да се смачкат. Wink

# 179
  • Русе
Имам 1 въпрос за кравата. Не съм поръчвала досега, а регистрация имам от доста време, а и сега получих код за 300 + 150 снимки. В момента имам възможност да поръчам 100бр  4х6 и 50 бр 5*7. Мога ли някакси да ги направя в обща поръчка или трябва да си платя 2 доставки? И все още ли доставката е 4$?

Общи условия

Активация на акаунт