www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 38 086
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте мили момичета:) Днес "пропаднах" при вас(което си има обяснение - около 4 години снимане без вадене:))),но с ваша помощ ще наваксам! Моля за покани в photobox и кравичката : dimovfamily@abv.bg
Предварително благодаря на отзовалите се....

# 181
Здравейте. Днес получих "фотокнигата" от кравата иии..... нямам думи... Снимката на корицата е ОК, зарадвах се, че така добре се е получило.. и отварям, а вътре 20 празни бели страници?!?! Писах им, за да се оплача, но отговор не получих. Сега се чудя дали аз не съм в грешка и промоцията да не е била за фотокнига.. Не знам. Моля, ако някой е бил в моята ситуация, нека сподели какво е направил.  Embarassed

# 182
  • в белята
Аз пък се чудя подаръка фото книга с каква да го заменя такава Large square hardcover book ili squares soft cover book ? Thinking

# 183
Маке, кой подарък, от ФБ ли или от Кравата?
Едната е с твърди корици, другата е с меки, това според заглавието, ако са с еднакъв бр стр и на еднакви пари по-добре вземи с твърди корици.

repsolcho, погледни какво си поръчала? Книгата, която си пратила е с всички снимки ли? Да не би да си направила една част, да си я запазила така и да си объркала при "купуването" коя да пуснеш?
Все пак, ако си поръчала книга, в която всичко е 6 изчакай 2-3 дни да ти отговорят, ако не вдигай диспут в ПП, веднага отговарят там Wink

# 184
Нямаше проблем с поръчката. Аз книгата я направих наведнъж и направо я поръчах с всички снимки. Днес сутринта получих отговор от тях и сега прикрепих снимки към писмото си и ще чакам нов отговор. Дано поправят своята грешка и ми изпратят нова фотокнига.

# 185
  • Плевен
PhotoBox - Votre Livre Photo Offert

Имам оферта за френския фотобокс

При регистрация дава книга и 50 снимки

http://www.clubpromos.fr/forum/meilleurs-bons-plans/livre-photo- … rales-t56433.html

Книгата успявам да сложа в коша, но не и снимките  newsm78

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 13:45 от mishkaromba

# 186
http://tester-photobox.com/default.aspx?idfrom=215

това май е да си поръчаш нещо безплатно, ама май трябва да си платиш доставката и май не става с вече ползван мейл за регистрация ...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 187
  • Плевен
Ха! Променен е линкът!

Ето темата във френския сайт, аз се регистрирах и имам кредит книга.

http://www.clubpromos.fr/forum/meilleurs-bons-plans/livre-photo- … rales-t56433.html

# 188
  • Варна
http://tester-photobox.com/default.aspx?idfrom=215

това май е да си поръчаш нещо безплатно, ама май трябва да си платиш доставката и май не става с вече ползван мейл за регистрация ...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Става и с ползван мейл, обаче врътката е, че трябва да поканиш определен брой приятели, които да се регистрират също

# 189
да, и да си платиш доставката ....

# 190
  • Варна
Да, но не е скъпа доставката - самопоканих се за безплатна чаша, доставката е само 1.99п

# 191
Поканите да не са като в английския преди 1-2 седмици, там беше необходимо само канене на приятели без регистрация и после получаваш награда да поръчаш продукт по избор, но да си платиш доставката естествено.
Бях писала, дори ми стои в коша още непоръчан Канвас 30х40 см ставаше с покани към 6 приятели и доставка от 5-6 паунда.

Във френското колко е доставката на книгата + 50 снимки, пробва ли някой?

# 192
Цитат на: anny_ link=topic=674440.msg23098961#msg23098961 date=1348762735

Във френското колко е доставката на книгата + 50 снимки, пробва ли някой?

[/quote
6 eвро, веднага заформих една книга.

mishkarumba, благодаря за линка  bouquet

и аз не виждам снимките

# 193
  • Плевен
Както писах - при регистрация веднага ти зарежда кредит фото книга!!! Няма нужда от никакво канене за нея. Вече системата за канене е ясна - да се вземат 5Е от поканата и да се покрие доставката!

Снимки успявам да кача, пише , че имам 50бр кредит , но не мога да го използвам.

Сега се загледах, че никой не е писал и за кода за първа поръчка FIVERFREE ....  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Дава -5лири от първа поръчка, но не и от доставката.

# 194
 Hug Уест, Мишкарова, пробвах и аз колкото за спорта да опитам...
6 Е е доставката - да, но в този акаунт има само подарък книга, без снимки в кредитите.

А този код FIVERFREE кога и къде се хваща  newsm78 в този кош сложих книга и 40 снимки, тях си ми ги таксува 4Е, но намаление с кода не отразява.
....просто си правя опити, нямам какво да вадя и за книга нямам снимки, а не ми се иска просто ей така, колкото да извадя нещо да е  ooooh! ooooh! ooooh! мъка, мъка...хората плачат, че няма къде да вадят евтино снимки, аз плача, че няма какво да вадя  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт