www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 38 090
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • Плевен
като легне детето ще пробвам и аз!
В англ фотобокс вече си ползвах -5лири, хваща и с кредит от приятел

# 196
 Shocked Уф, ама съм умнаааа.... ми то си е на англ, ама кой да го види  ooooh!
ааа сега ме е яд, днес и вчера пусках на позната снимките, ако знаех, щеше да и пусна за без пари  Hug
Ще се пробвам в англ аз Wink

# 197
 Peace
Допълвам...в нов пост, но за да се види.
Пробвах кода на Мишкарова  Hug  bouquet
Цитат
кода за първа поръчка FIVERFREE

Хваща и на вече регистриран акаунт, от който е поръчвано, за съжаление маха само 5 паунда от поръчката (пробвах със снимки), но не маха доставката ... реално има далавера, особено за тези, които са инсайдери и печелят по 10п на акаунта... 99 снимки излизат 12.5лв

Hug Мише

# 198
  • Плевен
Направете си традиционната верига акаунти, така ще имате 5лири кредит и 5 лири отстъпка!!! Плащате само последната регистрация и от там нататък си знаете!

# 199
Здравейте,
малко записче в хубавата тема   bouquet
Започнах и аз да вадя понатрупалия се снимков материал.
до тук съм с 2 поръчки от photobox.co.uk и 1 от .ФР
нещата от Кравичката ми се бавят нещо, но с китайските сайтове/пощи явно е нормално и повсеместно  Tired

# 200
 Praynig Момичета, моля, който е получил чаши да сподели с каква резолюция са снимките...моите не са мн малки ~ 3000х2000 (грубо казано), но на всички чаши, които правя ми излиза по един надпис при записването с питане дали да се запише, че не е достатъчно добро резолюцията  newsm78
Все пак чашата е по-малка от снимка, а с такава резолюция и снимки А4 са ми идеални  newsm78
Кажете как е било при вас?
 Praynig Praynig Praynig Praynig

# 201
  • Плевен
Аз следя личицето - ако се намръщи в червено, значи по-добре да не пускам така.

Пускате ли книги? Аз вече имам 3 от френския Simple Smile плащам 00000000000000
И две чаши от УК и продължавам нагло Simple Smile

# 202
  • в белята
Хмммммммммм на един стар ,новосъздаден акаунт ,който несъм ползвала дава ,че има код за безплатна доставка DEL4FREE ( до 25.10.12 ) ,но нещо немога да го използвам  newsm78 - пробвах и с кредити и без кредити ,но пак нестава.Опиатай те и вие ,ако нещо стане свиркайте  Peace

# 203
  • Плевен
И аз го видях,  и при мЕн не работи. Още ми е активен feverfree

# 204
 #2gunfire Аааа така ме е яд, обещах на приятелка, че ще и пусна с кода за намаление и какво...докато наглася да пускам всичко се изпари  Crossing Arms

Този новият код, който Маке и намерила вАжи, но само с доставка до Англия!!!  Peace изпробвах го, не съм поръчала, но при промяна на държавата не дава отстъпка, при поръчка на снимки до Англия дава БД.

# 205
? Въпрсче към тези купували чаши и канваси  Praynig Praynig
Момичета, с какво са ви ги доставяли?

Четох в предната или в тази тема не помня, че имаше мамче поръчало 2-3 (повече от 1 ми се стори) чаши и са и ги донесли с ДЧЛ до вкъщи.
Вчера поръчах канвас+чаша в 1 поръчка, сега гледам е със статус Пакетира се и има тракинг номер на Йодел, това означава ли, че до вкъщи ще ми ги доставят?
Най-вече ми е дерт за чашата или по-скоро за бъдещи поръчки, че имам да поръчам един "сервиз" и си правя сметка да мина с една доставка всички останали чаши, които съм взела.

---
Огледайте си акаунтите, има пак Промоция и намаление на книги, едната е с 65% намалена  Peace

# 206
  • Плевен
На мен всички чаши са ми ги доставяли с пощата и то като обикновена, а не препоръчана пратка.

Аз пуснах 3 книги със спирала, благодарение на френския форум.
Сега има оферта за ЛУКСОЗНА КНИГА при нов акаунт!!!

http://www.clubpromos.fr/forum/meilleurs-bons-plans/offre-perman … livre-t61400.html

http://landings.photobox.fr/v3/fr/affil-1207-livre-lpl/?tduid=80 … 8a41bf263f93560dd

# 207
  • Гражданин на света
Привет и от мен, само да споделя че два пъти поръчвах чаши и двата пъти са ми доставяни с ДЧЛ вкъщи.   bouquet  bouquet  bouquet

В БГ, в БГ Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 11:22 от eleonor4eto

# 208
ама пишете къде ви ги доставят ... БГ или някъде по света  Simple Smile

# 209
На мен всички чаши са ми ги доставяли с пощата и то като обикновена, а не препоръчана пратка.

Аз пуснах 3 книги със спирала, благодарение на френския форум.
Сега има оферта за ЛУКСОЗНА КНИГА при нов акаунт!!!

http://www.clubpromos.fr/forum/meilleurs-bons-plans/offre-perman … livre-t61400.html

http://landings.photobox.fr/v3/fr/affil-1207-livre-lpl/?tduid=80 … 8a41bf263f93560dd
Някой пробвал ли да пусне тази книга??? Не ми получава - минавам през линк - а после и дим я няма тази книга Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт