www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 38 099
  • 743
  •   1
Отговори
# 225

Току що пробвах отново. Книгата ми е 26 стр. на цена 32,95Е, но след въвеждане на кода сумата срещу книгата е 0Е. Доставката в началото е 6Е, но като дам БГ и става точно 13Е. След това като продължа към потвърждаване на поръчката и тотала ми става 10.87Е. Върви че ги разбери? newsm78

Veronika Hristova предполагам имаш предвид колко снимки съм сложила в фотокнигата?

Не съм гледала колко са точно, но поне 60-70, чи и повече, ще могат да се съберат. Все пак формата е А4 и вече зависи колко големи искаш да бъдат.

# 226
Ей сега пуснала още една книга за подарък в Украйна (чисто нов аккаунд - с покана) - пак доставка 4.67 евро - не знам защо при вас дава тези космически цени ooooh!

# 227
 Mr. Green Украйна може да се води провинция на Франция  hahaha
Аз не зная вече дали да казвам със сигурност какво съм видяла предния път, но днес след писаното от Станислава бях при приятелка, която също иска да пусне книга и правихме опит колко пари излиза, ми при нея така...първо определи 13Е, после свали на 10 и нещо  Crazy

Naughty завидях на украинци  Mr. Green

# 228

Сега отново пробвах и с Украйна, но отново сумата е 10,87Е.   #Crazy    newsm78

Явно имат някакъв бъг в системата, защото се сещам, че имаше същия проблем и с снимките, когато имаше безплатна доставка. На някои акаунти даваше 40бр., на някои 50бр., а имаше и с по 60бр.

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 22:20 от StanislavaKoeva

# 229
Хм, Стани, може и да си права, но по-скоро беше, че на едни  даваше от Англия доставка до Б-я за 2 п, на други ни даваше 5  Crossing Arms , това  с бр снимки  също не зная как става, ако влезна през акаунт давал 100 кредит и регна друг, той получава 100, ако влезна през такъв с 50 и излезна, той получава 50...
Освен да направя утре разброр от къде какво съм пробвала...защото одеве отворих акаунт с книга и наистина виждам и аз над 10Е доставка  #2gunfire
22 лв ми се види много  Whistling

# 230
  • Карлово
Аз сега експериментирам с покана на приятел като избирам 5 евро подарък. След половин час ще видя дали ще ми спадне 5 евро от поръчката и съответно заплащането да стане 5.75 евра.
Ще докладвам. Peace

# 231
  • Бургас
Нали знаеш, че за да получиш бонуса за покана, "приятелчето" трябва да пусне поръчка и чак тогава вече си имаш 5-те евро или каквото си отметнала Wink За всеки случай само припомням Hug

# 232
  • Карлово
Благодаря, не знаех. Като гледах на графинята разпечатката, реших, че има бонус - 5 евро.
Не е изгодно да пусна от другия акаунт, понеже предлагат -15 евро от стойността на книгата и доставката пак си остава.

# 233
 Hug Идвам да споделя, че получих "вълшебната" чаша от ФБ.
Много е хубава, макар мен да ме продължава малка да ме е яд защо не си купих крдити и за прости чаши, не само вълшебни и се чудя дали да не спретна мило писмо, в което да помоля замяна  Crazy В крайна сметка вълшебните са по-скъпи, от тези, които искам... то в момента на мейла имам и някаква оферта за 20% намаление на чаши
OFFER CODE
POPMUG
не е особено изгодно, но ако някой е решил да купува...
Така и не разбрах обаче кой ми я донесе  ooooh! Мъжо я взела и като го питах - Някаква жена я донесе и каза, че е за теб#Crazy
Имам някакъв тракинг в сайта, който на последна стъпка от вчера пише, че е предаден пакет на нашите пощи, но там ми е и канваса, а сега имам само чаша и не зная кое къде е...

# 234
  • Варна
Последните ми снимки днес пристигнаха на вратата буквално. Мъжът ми излизаше и от асансьора слязла пощальонката с пакетчето  Laughing. Аз дебнах ли дебнах пощенската кутия за известие Wink.

# 235
Здравейте и аз мисля да поръчвам, но първо ще ви изчета хубаво, за да разбера към кой сайт да се насоча Simple Smile

# 236
  • Варна
Дами спешно,снощи в 12 вечерта пуснах поръчка във фотобокса
мога ли да я анулирам  #Cussing out

# 237
Доколкото знам, една поръчка може да се анулира до 30 минути след като е направена.

# 238
Получих днес канваса, дошъл е вероятно с някакъв куриер, защото тракингът показва, че е доставен днес. 
http://www.photobox.co.uk/shop/wall-decor/canvas-prints/lite
40х30 см
Не е лошо, особено като е за без пари е идеален, мен поне ми харесва, мъжо нещо се мръщи на снимката, която съм избрала, ама аз пък нея си исках  Mr. Green

ИИИ
ВИЖТЕ на какво попаднах, покрай поредното ровене за кодове, търся нещо за още по-безплатно от безплатната доставка  hahaha
... ама няма, ще гръмна някой кредит, че искам да пусна една партида чаши за подаръци...

Това ми харесА, особено ако имате кредити или пък акаунт, който е инсайдер и при покана дава 10 паунда.
70% Off our NEW 100 page A4 Portrait Photobook
Now: £28.20 (save 70%)

http://www.photobox.co.uk/crm/landing/A4-books-credit/436?channe … 139&cid=taa01
3 покани (1.99 на партида снимки до Англия) и книгата + повечето от доставката излиза безплатноPeace

# 239
  • Карлово
 anny_,
Пуснете ми покана.

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 13:48 от chatNoir

Общи условия

Активация на акаунт