www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 38 054
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Здравейте! Снощи поръчах 3 книги от безплатните персонализирани А4 и стана нещо много странно за мен - предложи ми доставка до БГ (стандартна въздушна) за 4.99, а докато се check out-на сумата стана дори 3.99...Някой поръчвал ли е по този начин и нормално ли е? Те тези книги не само, че ги подаряват, ами и доставката е почти за тяхна сметка и се чудя възможно ли е и дали ще дойдат, тъй като са за Коледни подаръци и за първи път поръчвам! Мисля, мисля и не разбирам къде им е сметката Simple Smile да не би да е станала грешка и да остана с празни надежди!

# 571
Здравейте! Снощи поръчах 3 книги от безплатните персонализирани А4 и стана нещо много странно за мен - предложи ми доставка до БГ (стандартна въздушна) за 4.99, а докато се check out-на сумата стана дори 3.99...Някой поръчвал ли е по този начин и нормално ли е? Те тези книги не само, че ги подаряват, ами и доставката е почти за тяхна сметка и се чудя възможно ли е и дали ще дойдат, тъй като са за Коледни подаръци и за първи път поръчвам! Мисля, мисля и не разбирам къде им е сметката Simple Smile да не би да е станала грешка и да остана с празни надежди!

Вече ми пристигнаха няколко и то доста бързичко така, че смятам че всичко ще е ок

# 572
За кои книги говорите - А4 класик - които бяха с кода или за други  newsm78?

# 573
  • Гражданин на света
Хей, момичета честит първи сняг! Ударете едно рамо с идеи. Трябва да измисля нещо като добавка към коледните подаръчета на децата в училище /малката е първи клас и ще имат тържество/, нещо което да остане за спомен. Мислех си, някаква обща снимка в коледна рамка и надпис. Но дайте идея къде ще излезе най-изгодно и хубаво. Благодаря ви   bouquet  bouquet  bouquet

# 574
За кои книги говорите - А4 класик - които бяха с кода или за други  newsm78?

Не, за тази :

Книгата е тази:
A4 Personalised Photobook и кода се вкарва както при другата книга, след като я направиш при поръчката. Разликата е, че като вкараш кода имаш само 3 дни да я изпратиш. Т.е. кода е валиден 3 дни и е пак за новорегистрирали се.

И аз с въпрос, как да поръчам чаши с намаление че 9П за чаша ми се виждат множко Grinning Чета някакви ваучери се купуват, как става?

# 575
Кашпичкар ваучерите за чашите бяха преди време, последно преди 2 седмици имаше нещо, но лично мен не ми се стори изгодно, най-ниското, което бяхме хванали мин месец беше 3 бр чаши за около 15 п (+/-1 в зависимост дали прости или вълшебни Wink )...сега не ми се вижда нищо изгодно, вероятно след празниците  Confused

---
Еленче, най-евтино това излиза, ако искаш направи и комбинация снимка на дете с календарче, примерно рамката да е календар  newsm78 макар на децата толкова календар едва ли ги интересува...
1 индивидуална и 1 групова снимка с рамка си е ок.

Друго евтино не виждам аз поне, че бях на същото ниво на търсене и накрая се отказах, като се сетих, че мин год бях купила едни дрънкулки на елхички и някакви коледни снежинки или нещо такова, та такова ще подарявам аз на деца в у-ще Wink

# 576
Ей,не ми дава на старите акаунти книга  Mr. Green,ще трябва да правя нови утре .Спретнах снимки за още 3 книги за подаръци .

# 577
  • Sofia

Вече ми пристигнаха няколко и то доста бързичко така, че смятам че всичко ще е ок
[/quote]
Мерси много за успокоението:)!
А има ли някакъв друг начин или код за евтина поръчка на повече снимки - 1000 примерно, освен правене на много акаунти и сприятеляване за по 5 Лири и поръчка на по 40 снимки от всеки акаунт?

# 578
пуснах си сега А4, от безплатните, имах код на 1 акаунт. С доставка до бг за 3,99 лири:) супер доволна!!

# 579
  • в белята
tomita  аз пуснах 2600 снимки с една промоция за намаление на 50% и реално за доставка с ДЧЛ ми излязоха 95 лв...................ако искаш изчакай такава промоция ,преди месец два я имаше ако пазаруваш над 40 паунда имаш 50% намаление т.с. стават 20 паунда  Peace

# 580
Аз пак се поувлякох  Mr. Green,от сутринта направих 9 акаунта и пуснах 5 книги ,сега правя още две и мисля да приключвам ,че срам ме хвана вече  Embarassed.

Явно сайта се бъгва нещо от време на време - като вляза да видя кой съм поканила и ми дава - че нямам поканени приятели ,а в същото време съм получила бонус 5 п от тях  newsm78,странна работа .На всички акаунти е така - които са ми от днес - хем нямам покани ,хем съм получила бонуса .

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 19:08 от Тони.

# 581
  • Обетованата земя
Получих снимките от фотобокс, много съм доволна. Heart Eyes Поръчах всякакви-гланц, мат, с борд, без борд, всички са чудесни, най-ми харесват мат. Определено пак ще поръчам, че имам дооооооооста снимки за вадене.  Crazy  И от кравата си чакам 6-7 календара, ама нямам известие от пощата, да чакам ли изобщо или направо в пощата да си ги търся, някой знае ли?

# 582
  • Гражданин на света
Добро утро момичета, има ли някакъв код за календари без значение за къде /било за Фотобокса или кравата/. Благодаря ви   bouquet  bouquet  bouquet

# 583
Добро утро момичета, има ли някакъв код за календари без значение за къде /било за Фотобокса или кравата/. Благодаря ви   bouquet  bouquet  bouquet
http://www.mypix.com/fr/fr/calendriers.html - само до фр.адрес
http://www.artscow.com/Images/Cache/edm2/edm_04_12_2012_web.html
http://www.vistaprint.fr/wall-calendar-upload-page.aspx?rd=2& … 7273257&GNF=0
http://photoways5-m.neolane.net/nl/jsp/m.jsp?c=2adf458aa008a3ca7e

Последна редакция: ср, 05 дек 2012, 09:32 от rallii

# 584
  • Обетованата земя
С този код DECANLENDAR за кравата каква е отстъпката, безплатен календар, а плащаш транспорта ли?
Аз ползвах 25 % отстъпка и безплатен транспорт, сега ще потърся кода, някой тук го беше постнал, за което много благодаря!  Hug. И календар с 12 месеца ми излизаше 14 лв. Ето:
Coupon Code: 25OFFTHINGS
Expiry Date:  11/26/2012
25% off everything + Free Worldwide Shipping!

Общи условия

Активация на акаунт