www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 38 061
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Книгата е тази:
A4 Personalised Photobook и кода се вкарва както при другата книга, след като я направиш при поръчката. Разликата е, че като вкараш кода имаш само 3 дни да я изпратиш. Т.е. кода е валиден 3 дни и е пак за новорегистрирали се.

# 556
а и освен това кода не е нов, има го дори написан по назад в тази тема

# 557
  • София
Направих си няколко акаунта, от повечето пуснах вече поръчки и на нито един от акаунтите не съм получила подарък, пише че поканеният е регистриран и това е? Дали защото съм плащала през един и същи пейпал?

# 558
Диони, 30 мин след поръчката се отразява подаръка.
 newsm78 Хм...някой назад беше писал подобно нещо, не е от плащането от 1 ПП.
От мейла ли се регнаха $приятелите$?

# 559
  • София
Диони, 30 мин след поръчката се отразява подаръка.
 newsm78 Хм...някой назад беше писал подобно нещо, не е от плащането от 1 ПП.
От мейла ли се регнаха $приятелите$?
Да, от мейла се регистрираха "приятелите" и направих поръчките, някои от поръчките са от преди седмица, а нямам получени подаръци. На всички покани писах подарък 5 П, дали пък не трябваше снимки да си избера  newsm78

# 560
Книгата е тази:
A4 Personalised Photobook и кода се вкарва както при другата книга, след като я направиш при поръчката. Разликата е, че като вкараш кода имаш само 3 дни да я изпратиш. Т.е. кода е валиден 3 дни и е пак за новорегистрирали се.

Хиляди благодарности   bouquet
Само да попитам книгата същата ли е?

# 561
 #2gunfire Диони, неприятно, наистина....освен да се направиш на ударена и да пишеш с въпрос защо не си получила кредитите.
На един и същ адрес и на едно и също име ли си ги пратила? Ако нещо стане въпрос за това, докато се обяснявате със служителите. Кажи, че поканените са ти братовчеди, с които сте в една къща примерно  newsm78

# 562
Диони я опиши как точно правиш регистрацийте ,нещо навярно пропускаш ,не е възможно да не дойдат .Често поръчваме ,такова нещо не съм чула да се е случило на някой  newsm78.

# 563
  • София
Влизам в едниният прафил и от там през реферед френд пиша меил на "приятел". После влизам в пощата на "приятеля" и от там правя нова регистрация и пускам 50 снимки - като на билинг адрес пиша модифицираното ми име /или на баща ми или на съпругът ми или на майка ми/ и адреса с малки промени / например без вход, на другото без апартамент и т.н., адрес на доставка пиша превозвача и плащам през моя пейпал  newsm78 и така това упражнение 5-6 пъти и на нито един от акаунтите нямам подарък, а имам отразени че поканеният е регистриран, но кредит NO Sad
кажете кое не правя както трябва newsm78

# 564
a  от зад - на пред ли пускаш  , защото трябва да започнеш от най- последно регистрирания

# 565
  • София
a  от зад - на пред ли пускаш  , защото трябва да започнеш от най- последно регистрирания
това едва ли е от значение, нали идеята е да си имаш един акаунт и от него да си каниш приятели , какво значение има кой е пръв регистриран и кой не?
правих опит - първо пуснах поръчка и после поканих приятел, след това този приятел се регистрира и прати покана и поканеният пусна поръчка ,но няма подарък на акаунта от който не е пускана поръчка, после и там пуснах поръчка и не се отрази пък на най-първият акаунт, така че едва ли има значение кой кога е регистриран

# 566
ако каниш само от един акаунт всичките приятели и там сабираш кредитите не е от значение , но ако правиш верига от акаунти с които от 5 -те лири да покриваш доставките което е по изгодно за повечето неща трябва да почваш от зад на пред .

# 567
Много приятно ме изненадаха от Фотобокс. Писах им за изгубената ми книга и отговориха, че веднага я пускат за печат и ще е при мен много скоро.  Heart Eyes Извиниха се и обясниха, че до сега е трябвало да я получа, но тъй като не съм, изпращат още една. Поръчана е на 8-ми, шипната на 13-ти ноември и определено няма да дойде до мен. Няма ги чалъмите на китайци да изчакам търпеливо....бла-бла-бла.... Тъпо ми е, че книгата с моите снимки ще отиде незнайно къде. Много съм суеверна и не ми харесва да ми гледа някой си там нещата....

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 16:11 от Coolmummy

# 568
Книгата е тази:

Хиляди благодарности   bouquet
Само да попитам книгата същата ли е?

Книгата не е същата, малко по-различен е дизайна, за около 32П.Иначе пак избираш дизайн , цвят и т.н. При мен стана нещо много странно, вкарах кода и ми изписа някакво съобщение на френски и аз  Shocked изтрих го, обаче после реших да ви питам какво означава и пак сложих кода и ми изписа че книгата ми е безплатна и аз пак Shocked какво стана така и не разбрах Crazy

Диони, тук ли влизаш за приятелите Refer a Friend newsm78

И защо аз тогава получих 5-те П, ти поставяш ли отметка какъв подарък искаш? Направо съм в шах Crazy

# 569

с книгата точно така става изписва си съобщение на френски и после ти дава безплатната книга не знам защо е така, но всеки път се получава...
а за неполучен кредит от 5п и на мен ми се случи скоро, изпратих им имеил, в който им писах, че моят приятел едикойси вече е направил своята поръчка,  аз при мен все още статуса му е "регистриран" а не "активен" (абе малко по заобиколно ги попитах що нямам кредит) те ми се извиниха и ми пратиха 5те паунда

Общи условия

Активация на акаунт