www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 38 064
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Е ееееееееее най-после ми пристигна книгата от 16-ти. Grinning

И?

# 541
  • София
Какъв размер снимки поръчвате /тези безплатните/? И мат или гланц?

# 542
4/6 инча отговарят на 10/15 см, аз поръчвам гланц Grinning

Днес пуснах една безплатна книга,  излезе ми около 5.8П Grinning

# 543
  • София
Размера 6/4,5 инча ли? не виждам такова 6/4. Аз пък пуснах мат - дали ще са хубави ?
А тази доставка до БГ ли ти е или до превозвач?
Пуснах и втора поръчка сега си чакам 5 те паунда  Crossing Arms

# 544
Диони, има 6/4 инча Simple Smile
Що да не са хубави мат?! Пак ще са хубави  Grinning
Това ми е доставката до английски адрес. После от Англия до Бургас плащам 1П Grinning

# 545
 Hug Екстра са мат, 90% от снимките са ми такива...последно поръчах да видя как ще са и някои гланц, бяха се справили също супер.
за размера виж на "привюто" как са, че на някои реже, моите апарати примерно снимат за размер 4.5 х 6 , иначе автоматично отрязва част от снимката при избор на по-малък адрес.

# 546
  • Русе, България
Момичета, тези от вас които са поръчвали календари А3 след колко време ги получихте? Че аз моите още на 12.11. ги поръчах, но още ги няма... Всичко останало получих само тях ги няма...

# 547
Момичета, вълшебният FREEKODAK изтече ли? Ще умра от яд.....
Няма ли някой друг ?  Cry

# 548
ААаа, моля те Grinning Смятам още една книга да пускам Grinning
Преди 2 дни го ползвах успешно Grinning

# 549
офффф аз вчера го ползвах успешно,...но ми го дава изтекъл на 29,11,2012. Честно ще си умра от яд, аз не една....доста имах да пускам  Twisted Evil
Дано излезне нещо изгодно  Crazy

# 550
Момичета, тези от вас които са поръчвали календари А3 след колко време ги получихте? Че аз моите още на 12.11. ги поръчах, но още ги няма... Всичко останало получих само тях ги няма...
Нат-ли, около седмица, но сега може би са по-натоварени покрай празниците, все пак поне 20на работни дни бива да почакаш...дано са ти за Празниците, до тогава все ще дойдат. За всеки случай към края на следващата седмици им пиши  Peace

# 551
  • София
Сега пробвах да поръчам книга с freekodak и нестава - дава ми, че кода е бил активен до 29.11, а преди това ми изписваше че кода е активен до 31.12  newsm78

# 552
И аз така се разочаровах че не става с кода, момичета, дайте някой друг код за намаление Hug

# 553
И аз пробвах този код и наистина не става, въпреки че го имам вкаран на две регистрации и там мога да си поръчам, но на нова регистрация не става... жалко ако знаех, че ще изтече щях да го вкарам на всички регистрации на които не съм поръчвала. Пробвайте с другия LPPFRGT7 за персоналната книга

# 554
nikolina8080, как се вкарва код в акаунт и обясни повеече за новия код и коя е персоналната книга newsm78

Общи условия

Активация на акаунт