www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 38 065
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
а от 16ти пристигна на 21ви

# 526
момичета къде ви идват книгите, че аз имам пуснати 3, но нямам пристигнала у нас?

# 527
  • в белята
Книгите пристигат в пощенският клон и от там трябва да ти пратят уведомление,поне при мен е така.При мен едната книга шипната на 8-ми пристигна на 15-ти ,но тази пусната на 16-ти още не е дошла PeaceНе ми харесват сегашните намаления ще чакам новата година какво ще излезе .

# 528
Кравата и те пуснали - -25% и безплатна доставка, ама нищо не идва наум да си поръчам ...  Confused

# 529
  • Хасково
Кравата и те пуснали - -25% и безплатна доставка, ама нищо не идва наум да си поръчам ...  Confused

С кой код е тази оферта?

# 530
Coupon Code: 25OFFTHINGS
Expiry Date:  11/26/2012

25% off everything + Free Worldwide Shipping!

# 531
Пристигнаха ми книгите ,такава експресна поръчка и в нашите пощи не съм виждала  Laughing.
Страхотни са ,просто съм очарована .Сега съжалявам ,че вместо снимки ,не ги направих всичките направо на книги.

# 532
  • София
Самопоканих се и избрах 5 Л подарък, направих поръчки и сега си гледам акаунта и невиждам да са ми пристигнали 5 -те лири. Колко време трябва да мине за да си ги получа в акаунта и имали шанс да не си ги получа?

# 533
след около 30 минути

# 534
  • София
Минаха няколко пъти по 30 минути, ама не се отразява нищо в акаунта ми. Влизах , излизах и нищо  Sad

Е вече не е нищо, а в табличката ми изчезна поканеният човек и не се отрази това, че е направил поръчка. Защо така? Имал и друг, подобен случай? Нали в "My accaunt" Refering friends  трябва да се отрази или ... ?

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 01:25 от dioni

# 535
аз имах преди време такъв случай , писах им през хелпа и ми го оправиха , но поканеният си стоеше в табличката , но нищо пиши им и им обясни - на мен за каквото и да съм им писала през много акаунти са ми го оправяли

# 536
  • София
Благодаря за отговора  Peace А дали ще направят проблем, тоест дали ще се усетят че от моят акаунт съм поканила баща ми, "той е направил" поръчка  и е платена през моя пейпал  Peace

# 537
не е проблем, че си платила през твоя пейпал, аз на всички акаунти плащам през моя, важното е имената да са различни и адреса ако ви е един малко да се модифицира  Simple Smile на мен преди години ми блокираха един акаунт , с обяснението им за мултиакаунтинг - въпреки че имената и адресите бяха различни

# 538
  • София
Името на акаунта е на баща ми, но е шипната до превозвач и там вече е моето ID и име

# 539
  • в белята
Е ееееееееее най-после ми пристигна книгата от 16-ти. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт