www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 37 782
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
И аз получих магическата чаша.Може би за по-малко от седмица пристигна.
Не схващам какво сте направили за да ви натрупа кредит от по няколко чаши.

# 61
  • Варна
Аз бях правила такава чаша за ММ тук в БГ. Даже я направих черна и когато сипеш нещо горещо се появяват 3 мои снимки  Laughing. Доволна съм и цената мисля беше около 15 лв. Тези от ФБ бели ли са ?

# 62
  • Плевен
Купихме си от разпродажбата  Peace

Получих на мейл код за 50% намаление при 10лири поръчка
50WYS10

На вас отваря ли ви се фотобокса, почвам да си мисля, че са ме баннали  newsm78

# 63
Ами моите се забавиха 2 седмици и половина Simple Smile Досега не бях имала такова закъснение, вчера ми ги пуснаха втори път.   Blush Много са коректни  Peace

# 64
  • Варна
Купихме си от разпродажбата  Peace

Получих на мейл код за 50% намаление при 10лири поръчка
50WYS10

На вас отваря ли ви се фотобокса, почвам да си мисля, че са ме баннали  newsm78

Вече се отваря - обновен  Laughing

# 65
Мише, при мен сега се отваря, може да са имали проблем, когато си писала...ако все още е така пробвай с друг браузер.  Hug
(мен примерно ми стана нещо с ГХрома и ЛР сайт не ми се отваря през него и това е  ooooh! )

(пп Как обновен, че той е с тази визия от няколко дни)

И аз получих магическата чаша.Може би за по-малко от седмица пристигна.
Не схващам какво сте направили за да ви натрупа кредит от по няколко чаши.
Карамелена  Blush аз поне извадих сума снимки на приятелки и от там ги натрупах, дет` се казва сега ме е яд защо не взех още нещо, че ми останаха "пари", които пазя за доставки, ама и ще останат даже ... и не стига, че удариха джакпота с евтини снимки за Коледа или друго смятам да ги изненадам с чаша за подарък  Mr. Green

# 66
Имам излишни кодове за кравичката,които изтичат тези дни за :    8x8 Photo Book (20 pages) - lns2ey33z46b,Prints 4" x 6"  - gqy2f2eq065a,Prints 5" x 7" - gft7ugygi8l0 .Който иска да пише на ЛС. Peace
Някой,ако иска да ги ползва,няма да ме има за това ги публикувам тук.Книгата има още 1д и 12 ч,а снимките по 2д и 15 ч.

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 23:34 от pure_selina

# 67
Хич и не искам чаши ... ама се чудя нали до 24 беше валиден кода, дали няма да го удължат???

# 68
Хич и не искам чаши ... ама се чудя нали до 24 беше валиден кода, дали няма да го удължат???

и аз това се питам, ще има ли скоро пак такава далавера  newsm78

# 69
 newsm78
За кой код иде реч, за този с БД ли? ... с тези условия над 10п хич не ми харесва мен.

---
АЗ ДА ДАМ ОТЧЕТ ЗА КРАВАТА!!
От одеве 2 часа сигурно се занимавам с нея  ooooh!
Пак не разбирам и това си е...исках да видя как действа далаверата за поръчките от 0.99.
(краднах нет от съседите)
Направих нов акаунт, чаках сигурно 25мин, за да ми пратят код за достъп  ooooh! Пратиха, регнах се, после направих 1 ключодържател и реших да вкарам моя код от основния акаунт да видя какво ще стане....ами Стана!! С моя код "приятелят" си пусна ключодържателя за 0.99, а на моя акаунт виждам зареден 1 долар.
Сега обаче се правя на още по-голям тарикат и викам с кода на приятеля да пусна още нещо за себе си...мЪ не става  newsm78  Пише това:
Sorry, this coupon is for single use only.

However, You can post this coupon anywhere, and receive $1 cash dollar for each order.

Top 10 Referrers have received $100+ cash dollars already.

Cash dollars can be used to purchase any products in our website.

#Crazy Каква еднократна употреба на кода, че то никой не го е ползвал или се има предвид, че аз вече съм ползвала на моя акаунт...вероятно е така, нищо де, пак изкарах 1 ключоръжател...освен утре да "прислушам" нета на други съседи  Joy

ZPDY29E - това е моето кодче, значи важи да се ползва

-------

Злати, Мария, какво имте предвид с неискането на чаши?? То онова за 70% намаление при мен изтече, вие виждате ли го?

# 70
Да задам малко глупави въпроси, на които мога да отговоря с малко повече работа по кравичката, но нямам време и моля, запознатите да пишат  Praynig:
На началната страница на кравата е публикуван код за безплатна доставка на фотокниги. Имам такива безплатни, като бонус при регистрация. Мога ли да ползвам и безплатна доставка и безплатни фотокниги в една поръчка и трябва ли да добавя нещо/както беше при Фотобокса/ за да хвана и двете далавери?
Дали кода за БД е еднократен?
Мога ли да дънлоудвам папка, вчера се опитах и не можах, успявам само снимка по снимка ooooh!?
Книгите 8 на 8 с 20 страници колко снимки побират?
Този пост го намирам като пълна излагация, моля да ме извините!

# 71
Аз не искам чаши, не съм си купувала кредити и без друго из нас е пълно с чаши.

За снимките, не знаех, че е 10 паунда .. значи не си струва и да не ме е яд.

Аз си събрах кредити от по 5 лири и като се прибера ще си пусна снимките от почивката - дано ми стигнат. Като не - здраве да е - колкото - толкова.

# 72
  • Карлово
Naq2009,
Само единия код можеш да ползваш.
Има някаква програмка за качване на папка. Дава ти да си я инсталираш и с нея да качваш снимките.

# 73
Щях да пиша за Кравата и се отнесох ...

Инсталира се Майкрософт силвърлайт. То самия сайт го предлага.

Кодовете там са следните - кодове, които ти зареждат кредити в акаунта за фотокниги, снимки и други неща - те си имат срок на използване и се плаща доставка, според техния ценоразпис. Там нищо не се въвежда - автоматично ти ги приспада.

Другите кодове са чекаут купони - те също имат срок. Когато решите да си поръчвате нещо го правите, слагате в кошницата и тогава се пейства кода и си дава съответната обавена цена с доставката.

Фотокнигите там имат голяма свобода - може да се сложат от 20 до 200 снимки - колкото искаш в зависимост от големината им. Пише се спокойно на кирилица и темплейатите са най-разнообразни.
Има безплатни темплейти, възможност безплатно сам да си направиш или да си купиш готови, като ако веднъж си купиш можеш да си го ползваш многократно - там са КИТ-тове.

За кравата препоръчвам предварително изрязване на снимките в размер преди качването им, защото по бавно се оправят една по една. Иначе те си ги режат 6 на 4 симетрично.

Друго не се сещам да обясня, но ако има нещо питайте  Peace

Ааа - на някои купони пише one per household, което значи 1 код на домакинство. Може да се лъже като рестартират рутери при динамични IP-та, може от различни места да се активират кодове.
На други кодове пише - no limit, което означава, че може да се ползва кода от един акаунт многократно.

# 74
Благодаря ви, мацоранки   bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт