www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 38 019
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Получих си и двете книги, супер са Grinning
Ако има ново кодче, свиркайте Grinning

# 676
И като им я върнеш, те какво да я правят фотокнигата с твоите снимки? Случва се, пишеш им, че ти е пристигнала и им благодариш Peace На мен като ми пратиха 2 пъти поръчката с фото-чашите (някой там се е объркал, не съм им писала за изгубена пратка или нещо от сорта - в един и същи ден получих 2 пратки и се чудех защо са ми разделили 6-те чаши в 2 пакета, пък то две по шест получих) ако им ги бях върнала те щяха да си пият сутрешното кафе в тях ли Mr. Green

Мдам, и аз си мисля, че няма какво да я правят, ама - писах им, че съм получила книгата. Отговорът:
"Thank you for your email.

If you do receive the reprinted book, please could you return it to us using our freepost address.

Our Freepost address is :...."

Нашите пощи дали са наясно с тия freepost address ?!?  Crazy

# 677
  • Бургас
Мхм, убиха ме ooooh! Отделно съм голям песимист относно възможността нашите лелки в пощите да са чували за тази безплатна услуга, така че ако бях на твое място, бих се замислила дали да давам пари от джоба си да върна книгата с мои снимки, която те трябва да унищожат (щото не съм съгласна да си размятат книга с мои снимки насам-натам) и за която нямам много вина, че са ми пя пратили втори път Rolling Eyes

# 678
И моята изгубена първа книга се намери и получих в крайна сметка 2. Сори, ама не им писах да се обяснявам. Достатъчно се ядосвах, че бях в очакване дълго време доста преди коледната истерия да обладае пощите. Grinning

# 679
  • Montana
Мили момичета, знаете ли колко е в момента чашата? На първата страница без да съм се логнала излиза:" Home Gifts & Mugs
From £2.49 Give a unique gift this Christmas, tailor-made just the way you like it", след което цената е различна :"Photo Mugs from £8.49"?
Благодаря ви  Hug

# 680
Десиник, не чашата е 2.49, а подаръците започват с цена от 2.49, което е всъщност онези нюню снимки=лепенки. Чашата си е толкова пари 8 и  Peace

# 681
Принципно почти всичко пристига. Аз ви призовавам за повече търпение, защото в един момент ще станем рискова дестинация и може да спрат да ни обслужват или да вдижнат още цените на доставките.

# 682
  • Montana
Десиник, не чашата е 2.49, а подаръците започват с цена от 2.49, което е всъщност онези нюню снимки=лепенки. Чашата си е толкова пари 8 и  Peace
Благодаря ти anny,   bouquet  bouquet  bouquet

# 683
Весела Коледа!  Hug

Нещо интересно, което забелязах...сетих се, че е крайно време да видя дали няма някаква далавера със снимки, че искам да извадя и...

Кодът намаля наистина 50% и  Rolling Eyes доставката е 1.91 за 80+ снимки (вероятно до 99) до Б-я, до сега все ме цака на висока такса мен, това на първия ми акаунт, най-старият с най-мн покани и т н
Проверете си вашите Peace

# 684
На мен ми иска много за доставка  Sad

ЧЕСТИТА КОЛЕДА  Hug

# 685
 Confused Злати, идея нямам защо така се получи при мен, сигурно си е поредният им бъг, все ме цакат с голяма доставка, скоро нищо не съм поръчвала от тоя акаунт, в което да съм им плащала реални пари  Blush то и сега не платих, но все ми иска по 5-6 п до Б-я, пусках преди 10на дни 1 чаша (още я няма, разбира се), важното е да не ми я погубят из пощите  Praynig пък когато дойде.
През гугъл хрома действам, ако въобще има значение  Rolling Eyes

# 686
може ли да чакам едни снимки вече 2 седмица, преди за 3 дни идваха?!

# 687
  • Варна
Здравейте имам 2 кредита за книги и един за 5 лири няма да ги ползвам ако има заинтересувани да пишат  Peace до 1.01 са

# 688
Деница, забавянето може да е заради пътната обстановка, пък и сигурно е било натоварено от поръчки преди Коледа, там по календара, който бяха пуснали сместваше ли се...кофти, ако ти са били за подарък.
То и сега с тези почивни дни тук кой знае колко пратки се натрупват, кога ще се обработят и дали няма да ги видим след НГ.

Мигла, ако са кредити от ФБ няма как да ги споделиш, тъй като те са лично на акаунта ти (освен да дадеш достъп до твоя акаунт на чужд човек  Wink ). Защо не си ползваш 5те лири поне  newsm78 то и книжка да си направиш толкова е доставката, може за подарък на някого за РД да спретнеш примерно  Peace

# 689
Честита Коледа!
Аз получих едни снимки с повече от месец закъснение, но по винана нашите пощи.. дори не ми бяха сложили печат с клеимото кога е пристигнала пратката.. Пуснах от 3 акаунта снимки и от тях 2 пристигнаха след 3-4 дни, последните- след месец..
В момента нямам какво да поръчвам, но са ми изпратили едно кодче- use the offer code 50OFFDEL to get 50% off the total delivery price. Дано още е валиден

Общи условия

Активация на акаунт