www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 38 020
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Има и още един нов код
Free £5 credit- no minimum spend, £1.49 p&p using offer code @ Photobox
Code: 5VOUCHER

ама нещо не му разбрах условията и до кога е валиден.

# 661
 Hug Тони, супер, отлично кодче, особено ако ще се поръчва нещо малко...май ще се възползвам, но не зная дали времето не е твърде малко, пише, че важи до 12ч на 16ти  ooooh!
Намаля 5 п от поръчката. Благодаря!

пп
Пробвах кода, важи си, благодаря на Тони  Hug
Дават, че е до 12 ч вечерта днес, намаля 5 п, може да се използва от първите 7 500 поръчали Wink

Току що се пробвам и за нов клиент как ще е - 5 п за доставката иска до България.

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 13:12 от anny_

# 662
А изискване за някаква сума дали има ?

А то вече минало 12 ,нямам време да мисля поръчка ,ще чакаме други  Laughing.

# 663
В УК са 2 часа назад, има още време, а и не съм сигурна дали не е до 12ч в полунощ. Какво поръчвате, дайте идеи?

# 664
Давйте, момичета, важи до довечера, не видях, че сте писали, беше ми отворена стр...и за това редактирах горния пост.
 ooooh! ooooh! ooooh! Как ме е яд, че не направих едни снимки миналия ден, които да пусна сега, идеално щеше да ми дойде с този код, пък и ми се иска да пробвам дали са ни прецакали с поканите...поканих нови "приятел", дава му 50 снимки.

Хм.... тук далаверата е, сега се сещам да намерите акаунт, който да дава 100 безплатни снимки от първа регистрация, така ще пуснете 150, но ще платите и по-голяма доставка Wink

# 665
  • Плевен
При мен горния код проработи. И на мен са ми пратили такъв за минус 5 лири, опитайте - FBFIVE

# 666
Току що се пробвам и за нов клиент как ще е - 5 п за доставката иска до България.
Не разбрах маха или не от доставката?При мен не сваля от доставката, а само от поръчката.М/у другото, може да сложите първо кода за безплатна книга, безплатните снимки + още нещо за 5-те лири, които ще ги приспадне с новия код и да се плати само доставката.Или пък да се направи една по-хубава книга от която ще приспадне 5 лири.
Струва ми се преди два-три дни ми се появяваше за нова регистрация 100 безплатни.Това временна промоция ли е било или с използвания тогава браузер е било така?Сега пробвах с Опера, Експлорер, Мозила и не дава повече от 50 снимки.

# 667
карамелена, сваля 5 п от стоката само, не от доставката, ако нещото е 4.60 примерно, толкова отстъпка дава, доставката се плаща.  Peace
Няма мн далавера според мен да сложиш много неща, така или иначе на всяко ще ти хване доставка. По-добре пусни от 2 акаунта, така на всеки от тях ще имаш 5 п отстъпка от поръчката.
Това със 100 ти снимки не е от браузера (може и от него да се получава), но виж с кой рег си била, когато ти ги е дало, влез в него, после излез и пак ще видиш, че дава 100 безплатни снимки Wink

ifka  Hug твоят код е друг, сега ще видя на мен хваща ли се и какви са му условията, дано важи и утре  Praynig

пп Цъ, не важи, поне така пише, той е за 1000 човека, даден от ФБ...хм, аз на тия май не съм им френдка в сурат тефтера, а явно трябва  Mr. Green

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 18:19 от anny_

# 668
  • Плевен
Съжалявам, че не става Simple Smile другия път ще гледам да съм по-бърза с публикуването, че да се възползва някой Simple Smile
На мен на по-стария акаунт ми дава доставка 1,91 паунда, а на новия 4,99.

# 669
 Hug Ивка, достатъчно си била бърза, мен ме е яд, че за Утре не става, днес си вАжи! Аз просто нЕмат мат`рял днес за пускане  Laughing

# 670
  • Русе
Едно кодче и от мен за днес за Фотобокс
Hi Ivelina, Today is your last chance to order a Photobook in time for Christmas delivery. You'll need our speedy courier delivery option at the checkout to be sure and you can also use the offer code 50OFFDEL to get 50% off the total delivery price.
The majority of our Photo Books are still available but please check the last order dates for your specific product to be sure. Don't miss out, order by midnight Monday 17th December .

# 671
Този код го пробвах, но дава 50 процента от цената на доставката при поръчка над 35 паунда и то до Англия

# 672
Момичета, дайте съвет:
Значи на 03.12. и на 04.12 направих поръчка с кодче за фотокниги, втората още на 05.12 беше изпратена и на 11.12 си я получих в пощата. Първата поръчка я нямаше, като била изпратена на 06.12. Та в понеделник 17.12. им писах и хората скоростно на следващия ден, вторник, ми отговориха, че я изпращат отново. Е, в сряда получих известие за пратка в пощата и днес си взехме книгата.... ooooh! Има щемпел на френските пощи от 06.12, та предполагам е първата изпратена.
Сега, когато/ако получа втората изпратена книга, какво да правя, да я получавам ли или просто да я оставя да им я върнат, или пък да им пиша?
Бяха много коректни и не ми се играят байганьовски номера....

# 673
  • Бургас
И като им я върнеш, те какво да я правят фотокнигата с твоите снимки? Случва се, пишеш им, че ти е пристигнала и им благодариш Peace На мен като ми пратиха 2 пъти поръчката с фото-чашите (някой там се е объркал, не съм им писала за изгубена пратка или нещо от сорта - в един и същи ден получих 2 пратки и се чудех защо са ми разделили 6-те чаши в 2 пакета, пък то две по шест получих) ако им ги бях върнала те щяха да си пият сутрешното кафе в тях ли Mr. Green

# 674
И аз имам една книга изпратена на 06,12 и още не съм я получила, но засега не съм им писала

Общи условия

Активация на акаунт