www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 38 030
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Аз също поканих приятел,който си направи поръчка и нямам въпросните-5 лири.Писах,писах,но не се разбрахме с този,който ми отговаряше.После същия този приятел,покани друг и изненада-този третия ми излезна на акаунта на първия,като поканен.И той направи поръчка и пак нямам 5 лири.Но вече реших да не им пиша.Явно засичат,че поканите са от един и същи компютър,независимо,че са на различни имена.Дано да пускат кодчета с изгодни неща,пък 5-те лири ако имаме късмет може и да се появят някой ден Hug

# 646
Изчакай да стане 13 часа и им пиши в чата, веднага ще оправят нещата и ти заредят кредитите

# 647
Аз пък да ви кажа направих си няколко акаунта и пуснах от последния поръчка, при което ми зареди на предния 5те п. но като се опитах да ги изхарча ни изписа невалидна поръчка. Пробвах няколко пъти, но пак не стана. Освен това на цялата ми верига не става да пусна поръчка. Пробвах и да заредя безплатна книга, но ми изписа : или вече сте ползвали или нямате право...
Докато на нова регистр., която няма общо с тази верига ми зареди безплатна книга, но дали ще успея да я пусна...
Нещо определено става, май им писна #Cussing out

# 648
Преди две години заради такива мултиакаунти вдигнаха доставката от 1.99 лири на 4.99. За съжаление всичко трабва да се прави с мярка, но уви, хората са предпиели мерки, доста хора се уляха направо.

# 649
Преди две години заради такива мултиакаунти вдигнаха доставката от 1.99 лири на 4.99. За съжаление всичко трабва да се прави с мярка, но уви, хората са предпиели мерки, доста хора се уляха направо.

даааа - сами сме си виновни ... то няма мярка  Thinking

# 650
Като си ровех някъде из сайта попаднах на списък от държави, от които не приемат карти (за Плащане) като нищо да ни включат и нас

# 651
Здравейте, на страницата на Габко със снимки на непотърсени пратки има 2 от фотобокс.  Peace

# 652
  • Бургас
Да бе, да, засичат айпи... Как тогава на мен ми се появи бонуса, като пускам от един компютър и с един и същи адрес Whistling Нещо при вас не е наред, но какво точно не се наемам да гадая. При мен винаги си работи - отбелязвам че искам да получа 10 паунда като подарък, каня приятел, излизам от акаунта си задължително, след което се регистрирам от линка в получения мейл, пускам поръчка с 50-те безплатни снимки и воала - след час си получавам бонуса в канещия акаунт Peace

# 653
Аз съм редовен клиент на сайта, на мен също не ми зареди 10 паунда за поръчал приятел, след като си писахме в чата ми го оправиха. Нещо става и ще видим какво. Просто засичат веригата, а не че се поръчва от един и същ компютър. И особено, ако се поръчва на един адрес.

# 654
  • Бургас
Дано все пак да не е това, а просто временен бъг Peace

# 655
  • ...край Дунава
Записвам се, имам да правя много снимки? По-изгодно ли е да поръчам тук, отколкото в http://www.snimkiteni.bg/ примерно?

# 656
  • Варна
Записвам се, имам да правя много снимки? По-изгодно ли е да поръчам тук, отколкото в http://www.snimkiteni.bg/ примерно?

Зависи,аз изчаквам,когато има код ,който ми дава намаление поне 60% и като събера много снимки за поръчка поне 1000 ме устройва цената заедно с доставка,идва някъде около 7-8 ст за снимка,а и качеството е перфектно.  Peace

# 657
Моля някой ако може да ми каже активно кодче

# 658
  • ...край Дунава

Зависи,аз изчаквам,когато има код ,който ми дава намаление поне 60% и като събера много снимки за поръчка поне 1000 ме устройва цената заедно с доставка,идва някъде около 7-8 ст за снимка,а и качеството е перфектно.  Peace

Благодаря, тогава ще следя и аз за код Mr. Green

# 659
Моля някой ако може да ми каже активно кодче
Пробвай с този, одеве мернах, че имам някакъв мейл, пробвах го - хваща, но е за 50% намаление НАД 10 п, не вкл доставката, но приспада вс от кредити, ако имаш...само дето затрих мейла, но от запомнените в браузера ми излиза този код:
PRESENT50

Общи условия

Активация на акаунт