www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 38 034
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
# 631
кой каза, че не е получил кредита си от поканен приятел? сега и аз не го получих , писахте ли има какво направиха?

# 632
И на мен не ми бяха заредили един кредит от поръчал приятел, писах им имейл отговориха ми след 24 часа. След това ни звук ни стон, и им писах по чата, веднага оправиха нещата. Последните дни имат някакъв проблем със сайта
А къде е този чат? и може би трябва да е в работно време, а не събота и неделя?
Айде и аз на редичката!!! Вече за двама поканени пропускат да ми заредят паундите в кредита.
От къде мога да си разгледам списъка с поканените  ?

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 23:00 от Зузи

# 633
Зузи, виж така дали ще стане: http://www.photobox.co.uk/my/refer/manage?pukbohp003
Иначе горе сивата лентата с менюто, отиваш на Май фотобокс и от падащото меню после избираш Май Реферед френдс

В с-мата вероятно има някакъв бъг  #Cussing out мн гадно така, обикновено разчитаме на този кредит, а накрая цъ  Tired ...срам не срам пишете, то по-лошо какво да стане, най-мн да ви отрежат акаунта  Mr. Green така или иначе, ако няма кредити в него няма и значение, ако пък стане нещо да се заяждат просто казвайте, че пускате поръчки на приятели, които обаче не разбират езика или нямат карти и за това вие плащате с вашата Wink

# 634
Зузи, виж така дали ще стане: http://www.photobox.co.uk/my/refer/manage?pukbohp003
Иначе горе сивата лентата с менюто, отиваш на Май фотобокс и от падащото меню после избираш Май Реферед френдс
Благодаря ти, и аз там гледах но като си направят поръчката моите приятели и изчезват

# 635
Моляви напишете ми на анг. ез. какво точно им пишете в чата че ви разбират и ви дават 5 паунда за приятелите. Аз им пиша вече 40 мин. и все не се разбираме. Може би проблема е в мен, защото ползвам гугълпреводач Embarassed

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 16:04 от Зузи

# 636
  • София
Здравейте, случайно открих темата, търсейки къде да си поръчам да ми извадят снимки и календарчета в бг. и се радвам, че отново намерих нещо интересно!
Но тъй като нямам време да ви изчета подробно в момента, а ми се ще да направя една бърза поръчка, която да пристигне до коледа, бихте ли ми казали, има ли в сайта поръчка на магнитни снимки, такиви за хладилник, във формат за джобно календарче, както и стенни календари /сигурно има/?
И всъщност ако направя поръчка днес или утре , ще пристигне ли другата седмица?
Благодаря на всички отзовали се!   bouquet

# 637
може ли линк за лайф чата?
да ще пристигне, моят албум от доиде за няма 4 дена

# 638
Здравейте, случайно открих темата, търсейки къде да си поръчам да ми извадят снимки и календарчета в бг. и се радвам, че отново намерих нещо интересно!
Но тъй като нямам време да ви изчета подробно в момента, а ми се ще да направя една бърза поръчка, която да пристигне до коледа, бихте ли ми казали, има ли в сайта поръчка на магнитни снимки, такиви за хладилник, във формат за джобно календарче, както и стенни календари /сигурно има/?
И всъщност ако направя поръчка днес или утре , ще пристигне ли другата седмица?
Благодаря на всички отзовали се!   bouquet
Дезире, ето магничтетата, но лично мен не ми се виждат изгодни Sad
http://www.photobox.co.uk/shop/home-gifts/photo-fridge-magnet
Дали ще дойде може да провериш горе на стр има червен надпис Last Order Dates , цъкни там и виж за кое кога дават последна дата на поръчка...все пак, ако искаш да е за Коледа не зная дали вече не е късно  Confused
Ако ти се чака в Кравата (от първа стр виж линка) има също разни промоции на намаления, но там са от Китай и едва ли ще дойдат скоро  newsm78

--------------
http://www.mypublisher.com/specialOffers?utm_source=Marketing&am … mpaign=WINTERSALE
тук има нещо за календарчета

# 639
Последните дни и други момичета се оплакаха ,че нямат кредити .
Аз самата като вляза на някой акаунт и нищо не се вижда - нито че е поканил приятел ,нито ,че е направил поръчка и аз  че съм получила 5 п ,а аз даже съм ги и похарчила .

Днес ми дойдоха персоналните книги - не мога да преценя коя по ми харесва - май класическата ,то разликата е само в корицата де.....

# 640
може ли линк за лайф чата?
Аз днес се мичих от тук http://www.photobox.co.uk/content/help/contact-us но не се разбрахме и се отказах. Да но ти да се справиш

# 641
и аз  че съм получила 5 п ,а аз даже съм ги и похарчила .

как ги изхарчваш 5 п. без да си ги видяла, нали трябва да са ти налични в My credits

# 642
тия хора да не би да си актуализират сайта и да почнат и те ІР да засичат, че ... ще стане зле  Confused

# 643
  • Бургас
Аз пък снощи си "поканих" приятел, пуснах поръчка от негово име с безплатните 50 снимки и след около час си получих избрания бонус в канещия акаунт Flutter Да не би да не си излизате от старите акаунти или да ползвате някакъв код и да не пускате с безплатните снимки и затова да имате проблем с липсващите кредити newsm78

# 644
и аз  че съм получила 5 п ,а аз даже съм ги и похарчила .

как ги изхарчваш 5 п. без да си ги видяла, нали трябва да са ти налични в My credits

Има ги там ,но никъде не пише от кого са ,в моите приятели не излиза нито един поканен .А реално съм го поканила ,той си е направил поръчка и аз съм си получила кредита.

Има нещо - или сайта се бъгва или са почнали да засичат .

Последните ми книги са от 5-ти  декември ,не съм правила след това поръчки да видя дали ще се отразяват .Днес ако имам време ще пусна още една книга ,ако важи още кода .

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 09:30 от Тони.

Общи условия

Активация на акаунт