www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 38 035
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Слави, може да си избереш колко снимки да има на страница, вярно, че няма да са така както ти искаш, а трябва да избираш от предложенията, но поне може да видиш какво има...а ограничението за брой зависи и от стр, ако ще доплащаш може да си сложиш още някоя.
Огледай опциите горе в средата на стр, в момента на правене на книгата, там има за избор на бр сн на стр  Peace

# 616
Слави, може да си избереш колко снимки да има на страница, вярно, че няма да са така както ти искаш, а трябва да избираш от предложенията, но поне може да видиш какво има...а ограничението за брой зависи и от стр, ако ще доплащаш може да си сложиш още някоя.
Огледай опциите горе в средата на стр, в момента на правене на книгата, там има за избор на бр сн на стр  Peace
Оооо,благодаря  bouquet  bouquet
Тази опция не я бях видяла.Ами какво да правя като съм си избрала около 80 броя снимки и искам всички да сложа в книгата EmbarassedЩе видя дали ще се получи Peace

# 617

Оооо,благодаря  bouquet  bouquet
Тази опция не я бях видяла.Ами какво да правя като съм си избрала около 80 броя снимки и искам всички да сложа в книгата EmbarassedЩе видя дали ще се получи Peace

Когато си правя книга винаги първо избирам снимките които искам да има и после пускам автоматично подреждане на снимките. Сега в последната си книга сложих около сто. След като автоматично се подредят, обикновено не ми харесва и започвам аз да си ги подреждам, примерно по хронологичен ред. Има възможност на една страница да се сложат от една снимка до дванадесет (ако не ме лъже паметта), не че ще бъде особено красиво.  Броя на снимките се избира от Layouts. Ако си харесаш оформление с осем снимки, а искаш да бъдат само седем, можеш да истриеш едно, две или три квадратчета.  Сама можеш да предцениш колко снимки ще се съберат в една книга.

Дано да съм обяснила разбираемо.  Peace

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 17:52 от StanislavaKoeva

# 618
Аз избирам първо автоматичното подреждане, после има опция за редакция и махам, слагам, променям фон...и т.н. Забелязах, че горе-долу, без много промени от моя страна побира около 70-72-74 снимки. Имам една с близо 80, за нея доплатих за две страници 1.50 паунда.

# 619

Оооо,благодаря  bouquet  bouquet

Когато си правя книга винаги първо избирам снимките които искам да има и после пускам автоматично подреждане на снимките. Сега в последната си книга сложих около сто. След като автоматично се подредят, обикновено не ми харесва и започвам аз да си ги подреждам, примерно по хронологичен ред. Има възможност на една страница да се сложат от една снимка до дванадесет (ако не ме лъже паметта), не че ще бъде особено красиво.  Броя на снимките се избира от Layouts. Ако си харесаш оформление с осем снимки, а искаш да бъдат само седем, можеш да истриеш едно, две или три квадратчета.  Сама можеш да предцениш колко снимки ще се съберат в една книга.

Дано да съм обяснила разбираемо.  Peace

Много разбираемо даже,за което       bouquet   
При мен се получи следното-качиха ми се определен брой снимки и следващите просто зацикляха и така няколко пъти.Накрая си помислих че това е максималния брой за този вид книга,та затова и спрях.Явно има още доста да се уча.Благодаря на всички,които споделихте с мен опита си  
  bouquet     bouquet      bouquet

# 620
Аз избирам първо автоматичното подреждане, после има опция за редакция и махам, слагам, променям фон...и т.н. Забелязах, че горе-долу, без много промени от моя страна побира около 70-72-74 снимки. Имам една с близо 80, за нея доплатих за две страници 1.50 паунда.
Peace    bouquet

# 621
Здравейте, понеже и аз скоро правих книги във фотобокса да се включа компетентно  Joy
Когато правиш книгата избираш опцията сам да я създадеш (а не софтуера да я направи) и когато ти даде празните страници просто вземаш (в полето под празниците страници се появяват всички снимки, които си добавил за създаването на албума) и дърпаш снимката, която искаш към страницата, която искаш и така колкото снимки искаш добавяш, а софтуера променя оформлението, напр. издърпваш една снимкаи тя се разполага на цялата странициа, дръпваш още една и страницата се разделя на два квадрата с еднаква големина, за да разположи двете снимки и т.н. Не е необходимо да се използват само готовите лейаути, по начина който обясних също става много бързо  Hug Сигурна съм, че има ограничение за броя на снимките, но не знам точно какво е!

# 622
Моите албуми станаха от порядъка на 68-70- снимки .
Има възможност и повече да станат на 26 страници ,но много грозна стана - повечето снимки бяха като пощенски марки големи и то се обезсмисля слагането им.
Пускам автоматичното и после си доподреждам ако не е на мястото си някоя .Но от всичките рядко ми се наложи ,единствено корицата и последната си променях и тези които са големите гледах да е най -хубавата снимка от двете страници .
Много съм доволна от книгите .Ма то хубави снимки ,хубави хора ....... Joy/оф,отивам да лягам ,само глупости говоря вече/.

В тази крава така и не влязох да видя какво се прави ,като знам колко зор свикнах с фотобокса ,и език не знам ,като имам време ще погледна и там.

# 623
Оф,аз пак имам проблем.Направих си книгата,като използвах всичко,което споделихте като опит с мен,за което    bouquet
Сега пък като въведа кода ми дава,че вече е използван или е персонален и не мога да го ползвам.Някой ще сподели ли къде мога да бъркам-кода ли е грешен или  newsm78 newsm78
Има ли значение акаунта,на който се поръчва книгата-аз ползвам нов такъв.
Направо станах разногледа #Crazy #Crazy

# 624
Пробвай няколко пъти да сложиш кода, при мен зацепи на 2-рия опит Crazy

# 625
  • Обетованата земя
Аз толкова се увличам в правенето на книги, то не са шрифтове, надписи, фонове, отиват 3-4 часа. Качвам снимките в реда, по който искам да са подредени, и долу-горе така ми ги подрежда автоматично, като после давам едит и редактирам. Исках и да подчертая, че като се сложат повечко снимки те автоматично пускат повече страници, но могат да се намалят ръчно на толкова колкото е книгата и те ти преподреждат снимките. Най-се изнервях като ми заредят снимките, прави ми се книгата, почвам да я оформям и ми изчезне за кратко нета, а те се качили само 1/4 от снимките и другите изчезват. Затова първо си правя албум и тогава почвам с книгата.
Сега като се чета чак аз не се разбирам точно какво искам да кажа.  ooooh!

# 626
Идеално се разбира, Диди Hug И аз така правя  Grinning

Промоцийка за чаши търся аз, ще проверя и в кравата Crazy

# 627
В профила ми горе вдясно пише,че имам 51 продукта кредит.Като влезна да ги видя ми излиза-1 албум-26 страници и 50броя снимки.Направих си албума,ама като въведа кода-ТЦ, newsm78 #Crazy
Напишете ми пак кода,да не би да бъркам.

# 628
В профила ми горе вдясно пише,че имам 51 продукта кредит.Като влезна да ги видя ми излиза-1 албум-26 страници и 50броя снимки.Направих си албума,ама като въведа кода-ТЦ, newsm78 #Crazy

Ама ти кой код искаш да вкараш? След като имаш в кредитите книгата тя вече е безплатна, влизаш през линка, сглобяваш си я и плащаш само доставка.

# 629

Ама ти кой код искаш да вкараш? След като имаш в кредитите книгата тя вече е безплатна, влизаш през линка, сглобяваш си я и плащаш само доставка.
Огромно благодаря  bouquet
Моя е била грешката.Отбелязвала съм друг вид книга,затова и не ми я дава безплатно.сега се корегирах и успях....

Общи условия

Активация на акаунт