www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 38 041
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • София
За мое голямо съжаление,явно сайта не ме харесва и не ми дава да се регистрирам във английската си версия.Успях да си направя само една регистрация и то без покана.Всеки опит да изпратя покана към някой ми отваряше в автоматичния си отговор френския сайт.Смених три браузера,толкова имам инсталирани и нищо различно.Това си е,не ме харесаха нещо newsm78 #Crazy newsm78.
И мен нещо този сайт не ме харесва. Направих си достатъчно профили, пуснах поръчки от някои от тях и нито един подарък не получих  Cry, писах им и направиха проверка и казаха че са ми аднали паундите в акаунта, а аз като си вляза в акаунта - нищо няма, писах им пак и сега от два дни ни звук ни стон от тяхна страна. Е мога ли да влизам във всеки акаунт и да си искам парите от приятел, еми омръзна ми - няма да поръчвам повече, докато не си и оправят нещата  Crossing Arms

# 601
И на мен не ми бяха заредили един кредит от поръчал приятел, писах им имейл отговориха ми след 24 часа. След това ни звук ни стон, и им писах по чата, веднага оправиха нещата. Последните дни имат някакъв проблем със сайта

# 602
  • София
И на мен не ми бяха заредили един кредит от поръчал приятел, писах им имейл отговориха ми след 24 часа. След това ни звук ни стон, и им писах по чата, веднага оправиха нещата. Последните дни имат някакъв проблем със сайта
А къде е този чат? и може би трябва да е в работно време, а не събота и неделя?

# 603
Има го и в събота и неделя, след 13 часа наше време са на линия

# 604
  • София
Благодаря   Hug

# 605
Днес си получих 100 снимки от Кравичката - поръчка пусната на 28.11., изпратена на 29.11. - доволна! Предишната се забави над 30 дни докато пристигне, та днес се изненадах от пощальонката на вратата  Simple Smile

# 606
След над 10 регистрации във френски, сайт и още толкова "неупотребени,но затрити"емейла  #Crazyнай-накрая и аз успях да се регистрирам във английския сайт на Фотобокс,
Направих и две поръчки,но сега нямам отразени 5-те паунда кредит,ще се чака явно и ще се надявам Peace

# 607
  • Димитровград
Цитат
След над 10 регистрации във френски, сайт и още толкова "неупотребени,но затрити"емейла  най-накрая и аз успях да се регистрирам във английския сайт на Фотобокс,
Направих и две поръчки,но сега нямам отразени 5-те паунда кредит,ще се чака явно и ще се надявам

При мен положението е същото.Минаха 24 часа а 5 лири нямам отразени.

# 608
Имам пак въпрос newsm78Има ли ограничение за броя снимки в една персонална книга?Или ограничение за броя страници за книгата? newsm78

# 609
Имам пак въпрос newsm78Има ли ограничение за броя снимки в една персонална книга?Или ограничение за броя страници за книгата? newsm78

зависи от темплейта който ще използваш, ако сама си правиш страниците на фотошоп няма ограничение  Peace

# 610

зависи от темплейта който ще използваш, ако сама си правиш страниците на фотошоп няма ограничение  Peace
Малко не ми стана ясно EmbarassedАко сама си оформям страниците с броя и големината на снимките няма ограничения,така ли???
Ако кача снимките и оставя автоматично да ми се оформи книгата-какви са ограниченията??

# 611
Аз съм правила веднъж книга във Фотобокс - избираш темплейт, може да избираш по колко снимки на страница да има, има няколко модификации примерно с по 3 снимки ... не можеш да променяш темплейтите, големината на снимките. Просто трябва да се поставят снимките в съответните дупки. Това те ограничава.
Ако си правиш вкъщи колажи на А4 с достатъчно добро качество на фотошоп, то би могла да си качиш готовите страници като не ползваш техен темплейт.

В Кравата няма никакво ограничение за нищо - нито за брой, нито за размер, дизайни колкото искаш - и безплатни, и платени ... и сама можеш да си ги комбинираш нещата. Поне това е от моя опит.

# 612
Аз съм правила веднъж книга във Фотобокс - избираш темплейт, може да избираш по колко снимки на страница да има, има няколко модификации примерно с по 3 снимки ... не можеш да променяш темплейтите, големината на снимките. Просто трябва да се поставят снимките в съответните дупки. Това те ограничава.
Ако си правиш вкъщи колажи на А4 с достатъчно добро качество на фотошоп, то би могла да си качиш готовите страници като не ползваш техен темплейт.

В Кравата няма никакво ограничение за нищо - нито за брой, нито за размер, дизайни колкото искаш - и безплатни, и платени ... и сама можеш да си ги комбинираш нещата. Поне това е от моя опит.
Много благодаря!Ще видя как ще се справя!По-скоро ме притесняваше да не би да има ограничение за броя снимки в една книга.  bouquet  bouquet

# 613
ами практически има - зависи как ще ги комбинираш  Peace

# 614
ами практически има - зависи как ще ги комбинираш  Peace
Точно това установих Peace
Аз искам на всяка страница а има по две или три снимки-смесено,но няма такава тема,а сама няма да се справя EmbarassedСега ще редуцирам броя на снимките си,че да се вместя във готовите формати.

Общи условия

Активация на акаунт