www.photobox.co.uk и други сайтове за снимки - 8

• 38 043
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • Димитровград

Момичета нова съм .Искам да поръчам книга ,но кода ми го дава невалиден.Нали правилно съм разбрала че това е кода FREEKODAK.Моля споделете тайната.Благодаря.

# 586
Между другото кода FREEKODAK ето тук http://www.hotukdeals.com/vouchers/photobox.co.uk  го дават за все още валиден дори ако прочетете коментарите там където е пуснат http://www.hotukdeals.com/vouchers/free-a4-classic-photobook-wor … ffer-code-1310080 последният коментар е, че все още работи, но при всички нас не е така ... шах?????
Някой да има идея защо Thinking

# 587
Кода е LPPFRGT7
   и е за персонална книга А4.

# 588
Имам кредит един албум,  с този код мога ли да пусна и албума от кредита и персоналната книга?
Освен албума имах кредит и от 5 паунда, за които бях помолила да ми удължат срока за ползване.Удължили са ми само албума, а парите вече съм загубила.Супер нахално ли ще е да помоля за възстановяване  Crazy

# 589
  • София
Аз пак с моите 5 паунда от приятел, ама да питам , къде се отразяват тия пари и виждат ли се преди да направите поръчка, и може ли с тях да се платят и снимки и доставка?

# 590
Ами те излизат горе в дясно и ти пише кредита - при 50 -ти снимки ,пише и кредит ако имаш.

На мен вчера не ми отразиха едни 5 п , а имах писмо ,че приятеля е поръчал и че бонуса е отразен .Та с цялата си наглост  Mr. Green,на фона на безброй книги които пуснах им писах / с моя никакъв английски / и тази сутрин - хоп сумата отразена .
Мъжа ми каза -" блокираха те най -сетне ,сега ще мирнеш и ще свършиш нещо в къщи" - но не е познал  Joy.

# 591
  • София
Аз също им писах и отговориха, че са ми дали 15 паунда, ама не ги виждам и затова питам. Ако до утре ги няма, пак ще им пиша  Twisted Evil
А с тия пари мога ли да платя снимки и доставка, така че цялата поръчка да ми е без пари или нестава?

# 592
Става - стига да си видиш парите в моите кредити.

# 593
Я, да се включа  и тук.

Значи преди 2-3 дни пуснах 2 книги от 2 акаунта. За едната имам мейл, че е пратена и като й проверявах статуса сутринта, беше dispatchet, другата беше още само опакована, въпреки, че е по-първата уж.
Сега гледам, че и на двете статусите са "Available"....някой дали има представа що така и дали ще ми пратят книжките, че едната ми е от особена важност!  Wink

Нямах си работа, правих клипче с лично обръщение на Дядо Коледа към детето, та там добрият старец разгръщаше книга с име и снимки на ситното. Дотук добре, ама туй мойто диване реши, че дядото ще му носи и тази книга...та...това ми беше идеята, фотобокса в ролята на джудже.

# 594
Здравейте момичета!Регистрирах се в английския сайт,но като изпратя покана към друг мой адрес,от поканата ми се отваря френския сайт и там ли трябва да се регистрирам,нещо не разбирам newsm78 newsm78 newsm78

# 595
slaveia, смени браузера...не трябва да се рег във френското, то май със същия мейл няма да те пусне Wink

--
Късметче, какво се правиш на Джоджко, ха сега събирай, каквото си посяла  Hug
Погледнах моите статуси...така са на тези, за които съм си "купила" нещо, останалите са диспачед.
Какво ти дава на Инвойс и на номера Reference number  newsm78

# 596
За мое голямо съжаление,явно сайта не ме харесва и не ми дава да се регистрирам във английската си версия.Успях да си направя само една регистрация и то без покана.Всеки опит да изпратя покана към някой ми отваряше в автоматичния си отговор френския сайт.Смених три браузера,толкова имам инсталирани и нищо различно.Това си е,не ме харесаха нещо newsm78 #Crazy newsm78.

# 597
--
Късметче, какво се правиш на Джоджко, ха сега събирай, каквото си посяла  Hug
Погледнах моите статуси...така са на тези, за които съм си "купила" нещо, останалите са диспачед.
Какво ти дава на Инвойс и на номера Reference number  newsm78

anny_  Hug днес всичките са  dispatched!  Mr. Green newsm44
А, дано, че ще тичам по тукашните фотаджии...

# 598
--
Късметче, какво се правиш на Джоджко, ха сега събирай, каквото си посяла  Hug
Какво ти дава на Инвойс и на номера Reference number  newsm78

anny_  Hug днес всичките са  dispatched!  Mr. Green newsm44
А, дано, че ще тичам по тукашните фотаджии...

И на мен така ми се сменяше статуса, но си пристигнаха

# 599
VCODE50 Това е код за 50проц. намаление, когато поръчаш за 40п, валиден още 4 дни

Общи условия

Активация на акаунт