На пазар във Варна - 23

• 49 555
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
  • Deutschland/HE

на мен от този линк ми се зареждат магазините. Копирам ти от сайта:
 Варна

Магазин MY STYLE

бул. " Княз Борис I " № 23, тел.: 0896646990

http://www.bgmaps.com/link/2A2FD6EC9CBD62A2831F798BF23441A8

Магазин ГАЛЕНТИ

ул. " Радко Димитриев " № 7а, тел.: 089 980 0926

http://www.bgmaps.com/link/B238E0613138A6B854DC3C89053F7FF6

# 721
  • Варна
Влитам с по-различен въпрос - някой има ли повече информация относно картите за градски транспорт за деца до 7 години.. #Crazy
И какво става ако идеш в друг град newsm78
Не знам много по въпроса, само че картите са безплатни и трябва да се заявят с акт за раждане и снимка на детето. Ако детето няма такава карта, трябва да му се купи билетче. В друг град вероятно се действа според ситуацията в града - или се вози безплатно с/без карта или се плаща билет.  Не разбрах дали има краен срок за издаване на картите или може да се вземат по всяко време. Аз май няма да взимам карта, много рядко се возим в градския транспорт...

# 722
  • Варна
colibri , благодаря ти   bouquet
На "Княз Борис" го няма магазина, но този на "Радко Димитриев" съм го виждала. Не знаех, че има Агата вътре  Hug

# 723
Влитам с по-различен въпрос - някой има ли повече информация относно картите за градски транспорт за деца до 7 години.. #Crazy
Не знам много по въпроса, само че картите са безплатни и трябва да се заявят с акт за раждане и снимка на детето. Ако детето няма такава карта, трябва да му се купи билетче. В друг град вероятно се действа според ситуацията в града - или се вози безплатно с/без карта или се плаща билет.  Не разбрах дали има краен срок за издаване на картите или може да се вземат по всяко време. Аз май няма да взимам карта, много рядко се возим в градския транспорт...

Децата до 7г. пътуват безплатно само, ако имат карта така ли  newsm78 От кога това? Че и аз ползвам безкрайно рядко гр.транпорт, но е хубаво да го знам де

# 724
  • Варна
Да, безплатно ще е само с карта - това ще е един вид застраховка при пътуването. Иначе билетът ще е застраховката. Мисля, че влиза в сила от следващата седмица.

# 725
Даже и там да е затворено, по нагоре по улицата към сандвичите, по Цар Освободител, има още един копирен център, които прави всичко и работят до късно със сигурност.

благодаря и на теб, в бързината съм пропуснала поста ти, но работеше - до 19.30 са през седмицата, а в събота до 18, ако на някой ще му е полезно инфото за копирното до Винса Peace

# 726

И къде се подават документите и за  какъв срок важи картата?

Децата до 7г. пътуват безплатно само, ако имат карта така ли  newsm78 От кога това? Че и аз ползвам безкрайно рядко гр.транпорт, но е хубаво да го знам де

# 727
  • Варна
Да, безплатно ще е само с карта - това ще е един вид застраховка при пътуването. Иначе билетът ще е застраховката. Мисля, че влиза в сила от следващата седмица.

http://www.moreto.net/novini.php?n=187345

# 728
Търся фирма занимаваща се с хидороизолаций.

# 729
Реа, мога да ти препоръчам Лорка ЕООД.Цехът им се намира в бившата база на Сортови семена, точно под Изчислителния център.     тел.факс: 052/ 501 459;     052 / 571 581.Производител  са на хидроизолацията и имат бригада за поствяне  Peace http://lorka.bg/products/%D1%85%D0%B8%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0 … %82%D0%B8-18.html

# 730
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
относно бебешките карти вчера четох в Народно дело,че започват от 15.10. да ги издават,но още за снимка не са решили.Стрували 50ст.,това е за ламинирането.

# 731
От къде мога да си купя чадър? Кажете ми къде да потърся?
Не искам от китайските за 2 лв.,които при един по силен вятър и се чупят.
Ако някой скоро си е купувал, да ме ориентира и за цените Grinning

# 732
may-lily,моят чадър го взех от магазин на фирма Арт93.  Ето адресите на двата им магазина:
Варна, ул. Д-р Пискюлиев 1, рибна борса, тел. 0896 815 018
Варна, MALL VARNA, магазин 033, 0896 815 413
Имат и сайт.
Преди 3 години струваше около 30лв.

# 733
Благодаря за отговорите за изолацията.

Чадъри гледах хубави и качествени в Елитиса до Практикер около 4045лв бяха цените им.

Прибори съдове и подобни за суши от къде да търся?

# 734
  • Варна
От къде мога да си купя чадър? Кажете ми къде да потърся?
Не искам от китайските за 2 лв.,които при един по силен вятър и се чупят.
Ако някой скоро си е купувал, да ме ориентира и за цените Grinning
Чадъри ползвам на Grand имат много магазини във Варна(магазините са за чанти и куфари), включително и в Гранд Мол. Имаме с мъжа ми от около 4-5 години - нямам оплаквания Wink. Цената - към  18-20лв.

Общи условия

Активация на акаунт