На пазар във Варна - 23

• 50 749
  • 761
  •   1
Отговори
# 75

Знаете ли къде се продават туристически обувки? Мъжа ми си търси нещо на по-сносна цена.
Има един италиански магазин на ъгъла на Цар Освободител с Марин Дринов, до Червения площад. Има туристически обувки, но не знам цените.

*АДРЕНАЛИНКА*, точно такова шише купих, но преди няколко месеца от детски център "Сладури" на ул. Кр. Мирски. И определено съм много доволна от него. Дано имат още.

# 76
  • Варна
Търся оптика, където да ми направят очила за работа с комп възможно най-евтино /някъде съм загубила моите/ ooooh!
Мисля че бях виждала реклама за изгодни очила за работа с компютър в оптика, намираща се в Кауфланд Възраждане - някой с повече информация по въпроса?  newsm78

# 77
  • Варна
Аз вместо запис да полюбопитствам - какво предлагаше въпросния затворен магазин на шадраваните. Доскоро работех в района и не мога да свържа името със стоката  Mr. Green

# 78
  • Варна
stenly,имаше спортни чанти,ключодържатели,чаши от цветно стъкло,бижутерки,такива неща.Много ме е яд за стъкларията.Не съм виждала на друго място и то на сносни цени.
Момичета окончателно ми се затвърди мнението,че бг мама е голяма  работа
Благодарение на  памперс,се сдобих с въпросния кафез. Hug

# 79
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И на мен това магазинче ми харесваше,но не знаех името му.

# 80

Да ви е усмихнат и ползотворен денят момичета с  добри сърца  Hug

# 81
Търся хубава дамска чанта. Надявам се някой да ми каже за някой магазин който не знам, защото обиколих МОЛ-вете, обиколих Владислав и центъра, Елитис, но нещо ми е трудно да си избера. Искам нещо интересно черно или в 2-3 цвята. Grinning

# 82
  • ride my bike...
Tърся сребърни лъжички.
Искам да купя 2 за подарък.

# 83
  • София
Търся хубава дамска чанта. Надявам се някой да ми каже за някой магазин който не знам, защото обиколих МОЛ-вете, обиколих Владислав и центъра, Елитис, но нещо ми е трудно да си избера. Искам нещо интересно черно или в 2-3 цвята. Grinning

в "Чантеса" на Ч. площад (с/у пазара) погледна ли? Точно до топлите ядки. Понякога там има интересни неща.

Laluni , ако не се лъжа в м-на на "Солинген" бях видяла   Thinking

# 84
missence, не съм гледала там. Чантеса имаше ли в някой от моловете? В Двете кули например? newsm78

# 85
Ау как ви изтървах  Mr. Green чак на 6-та страница ви догобвам.  Mr. Green
Виждали ли сте пелените на Ганчев? Дали ги има долу на Бебе борсата на Колхозния?
  bouquet

# 86
  • София
missence, не съм гледала там. Чантеса имаше ли в някой от моловете? В Двете кули например? newsm78

не мога да ти кажа. Аз от "Чантеса" си взех много хубаво кожено портмоне преди време. Там най-много ми харесаха моделите, а бях обикаляла доста. Понякога имат добри попадения, макар че не са кой знае какъв магазин.

# 87
  • ride my bike...
missence,
къде е магазина Солинген? newsm78

# 88
  • София
missence,
къде е магазина Солинген? newsm78

взех адреса от сайта им, защото ми е трудно да го обясня- бул. “Сливница” 52А и 73. Зад Общината се падат 2-та магазина (един с/у друг са). Единият е за домашни потреби, другият за фризьорство и т.н.

http://2styrkela.com/kontakti

# 89

Ох...... "Ариелци"  подменяли техника и останах сума ти време без  Нет .

Реа..... в района за , който питаш се сетих , че там има една фирма - зад  Комитовото ханче . Специализирана е  за чанти и куфари . Ходихме , че на мъжа ми куфара беше техен . По летищата му бчха счупили механизма . Така видях  , че имат голям  асортимент на много красиви чанти . Прецизно ушити и  Peace дизайн  Сградата е голяма . Не се сещам - "гепард"  ли беше марката на куфара , че пак е в разход по света.. Joy

Ето... http://www.grand-ghepard.com/?act=show_products&from=4&lg=bg 

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 14:09 от argo

Общи условия

Активация на акаунт