На пазар във Варна - 23

• 50 749
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Bradshow, може ли линк към страниците, където си ги гледала. И аз за съжаление не съм виждала на живо във Варна, но все някъде ще има  Peace
         Анелиз...... Grinning      B0+%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8&oq=%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B … =1111&bih=445   Тук може да видиш.

Аз разглеждах тук  http://jasminbg.com/luksozni-grivni-shambala  , а във фейсбук напиши Разпродажба на гривни шамбала и разгледай какви високи цени са гривните
Благодаря   bouquet

# 106
А за чанти съм голяма фенка на марката Axel ! Продават ги в магазин UNIQATO  : http://www.uniqato.net/boutiqueGallery.php
A цените как вървят горе долу ? newsm78

# 107
Ами доколкото си спомням от последното ми посещение в магазин UNIQATO  преди около месец - обувките от 100 на горе, а чантите почти така. Вярно е, че са много интересни модели.

# 108
Здравейте ! Simple Smile
Търся калайджия... къде мога да намеря такъв в града ?

Здравей, мога да ти предложа още едно място, ако не е късно вече. На бул. "3-ти март", посоката от дом "Младост"(Пикадили, Phoe мол) към Владиславово. На 90 градусовия завой за към Владиславово от дясната страна на пътя има една прашна полянка. Там има калайджии, правят и казани за ракия и т.н.
https://maps.google.bg/maps?hl=bg&ll=43.236152,27.891991& … &t=h&z=17
Дано съм била полезна.

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 11:35 от Ох, на баба!

# 109
  • Варна
Реа, днес видях магазин с интересни чанти на витрината зад спирката на Червения площад, посока центъра. Но не съм влизала вътре и цени не знам.

# 110
           Хубав ден чаровни варненски момичета !  ....... " и на 20 ..... и на  30 .....по  две, както се пее в една песен   Hug

# 111
Ами доколкото си спомням от последното ми посещение в магазин UNIQATO  преди около месец - обувките от 100 на горе, а чантите почти така. Вярно е, че са много интересни модели.
За кой точно бутик говориш , понеже гледам имат няколко ?
Сайта им е много кофти направен .. Tired

# 112
Благодаря на всички който ми писаха за чантите.

Искам да питам някой посещавал ли е един магазин или май е склад за куфари и чанти който съм виждала от колата. Намира се от Дружба към Варна м/у новият светофар и новото кръгово в дясно. Дали успях да го обясня ясно? Grinning

# 113
Специално за магазина им в Пикадили Парк.

А за този магазин, за който говори Реа и аз бих искала отзиви. Всеки ден минаваме оттам с колата, но никога не съм влизала вътре...

# 114
Привет, момичета!
Търся си официална рокля, за сватба, след три седмици, но не искам да се занимавам с шивачки, а съм доста висока... Помощ от приятел?!?

# 115
  • Варна
Привет, момичета!
Търся си официална рокля, за сватба, след три седмици, но не искам да се занимавам с шивачки, а съм доста висока... Помощ от приятел?!?
И аз си търся рокля по същия повод, но не съм висока Mr. Green моето изискване е да е розова и разкроена от ханша надолу; дължина около коляното; без панделки, дантели, набори и т.н. Тези дни ще обиколя магазинчетата до пазар Чаталджа и ще гледам и за теб. Кажи малко повече какво търсиш Peace Много се надявам там да открия моята рокля, защото не ми се митка по Владислав - там е много "чалга" настроението като цяло Whistling

# 116
Ще помоля за координати на човека с килимите. Скоро възползвал ли се е някой от услугите му?

# 117
        Момичета ,........ Hug   .....Да ви усмихна следобеда !

# 118
Ау как ви изтървах  Mr. Green чак на 6-та страница ви догобвам.  Mr. Green
Виждали ли сте пелените на Ганчев? Дали ги има долу на Бебе борсата на Колхозния?
bouquet

Никой нищо не казва...  newsm78

# 119
Ау как ви изтървах  Mr. Green чак на 6-та страница ви догобвам.  Mr. Green
Виждали ли сте пелените на Ганчев? Дали ги има долу на Бебе борсата на Колхозния?
bouquet

Никой нищо не казва...  newsm78

dobinko....... Hug  мога утре да проверя на гаражите около "Чаталджа" / Ген.Киселов /, ако искаш .   Живея в района и не е проблем.  Laughing
  Не съм сигурна дали щe имам утре път към К.п. , но когато мина непременно ще попитам . /ако имат тел. ще ти го взема /  Peace

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 22:17 от argo

Общи условия

Активация на акаунт