На пазар във Варна - 23

• 50 750
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
От къде мога да си купя прежда? Никаква идея нямам къде трябва да търся  Thinking

В кв. Победа имаше скоро борса за прежда, дано не те подведа и да са я затворили в тази криза...като ориентир, като се качваш за изхода към Цар Освободител, след бензиностанцията от лявата страна, дано си ме разбрала, ако не пак ще пробвам да обясня.  bouquet
точно срещу 5 блок само че и аз нз дали още работи

# 451
  • ride my bike...
на ул. Роза има магазин с много прежди. Ако те интересува, ще обясня къде точно.

# 452
Кажете някоя шивачка да ми свие якето, ама да не взема скъпо. Само да не е в крайните квартали, аз съм до Окръжна Simple Smile

# 453
Кажете някоя шивачка да ми свие якето, ама да не взема скъпо. Само да не е в крайните квартали, аз съм до Окръжна Simple Smile
Срещу Окръжна в посока към фото Коника има шивашко ателие.

# 454
  • Варна
А шивачка за официална рокля? Пак в центъра или около окръжна...

# 455
А шивачка за официална рокля? Пак в центъра или около окръжна...
Tazi шивачка за която споменах съм я ползвала за подгъви и разни дребни ремонти.
Иначе съм виждала вътре разни роклета , но много кичовски ми изглеждат.
Чудила съм се кой си шие рокли все още , но явно си има клиенти .
За шивачка която шие по стилни , елегантни и изчистени неща , немога да ти препоръчам .Предпочитам готови пред шити дрехи. Rolling Eyes

# 456
  • Варна
Искам рокля за сватба, но навсякъде от тези магазини ми искат поне 400лв, и ми казаха че шивачка би трябвало да го направи за по-малко. Модела, който искам е по-семпъл обиколих магазините, но не харесах нищо...

# 457
Момичета, детски дрехи на name it къде има?

# 458
Искам рокля за сватба, но навсякъде от тези магазини ми искат поне 400лв, и ми казаха че шивачка би трябвало да го направи за по-малко. Модела, който искам е по-семпъл обиколих магазините, но не харесах нищо...

Моята сватбена рокля я ши свекърва ми, освен че има страхотен поглед е и голям професионалист, но не зная дали би се заела, ако да би било след работа, ако ми пратиш на лични какво искаш да се получи и за кога, мога да я попитам дали би се заела и какво би ти струвало....  bouquet

# 459
  • Варна

Моята сватбена рокля я ши свекърва ми, освен че има страхотен поглед е и голям професионалист, но не зная дали би се заела, ако да би било след работа, ако ми пратиш на лични какво искаш да се получи и за кога, мога да я попитам дали би се заела и какво би ти струвало....  bouquet

Ще се поразровя и в нета и ще пиша, ако не намеря нищо....

# 460
  • Варна
На мен дрехи ми шие майка ми, която не се занимава с шев за друг, но една приятелка редовно си шие при едно момиче в Чайка, на гърба на зеления блока на пазарчето. Ако някой се интересува мога да попитам за точен адрес и телефон.

# 461
  • София
Срещу Окръжна в посока към фото Коника има шивашко ателие.

точно с/у входа на "Пикадили-Чаталджа" в гаражите има шивашко ателие. Аз съм доволна от жената за малки ремонти  Peace Не взема скъпо.

# 462
Влизам с не точно пазарски въпрос.. Къде около Варна топъл вътрешен басейн. Делфини и големия външен на Дружба ги изключвам

# 463
  • Варна
Влизам с не точно пазарски въпрос.. Къде около Варна топъл вътрешен басейн. Делфини и големия външен на Дружба ги изключвам

дом Mладост

# 464
  • Варна

Моята рокля и роклята на детето ми я шиха в
Скрит текст:
ателие Марима ул. Капитан Петко Войвода 34
. Имат и сайт в интернет. Сватбата ми беше миналото лято и цените бяха доста добри. Една от приятелките ми е шивачка и се занимава главно с ремонти, че тя ми беше казала, че за тази цена няма да се навие да я ушие!

Общи условия

Активация на акаунт