На пазар във Варна - 23

• 50 750
  • 761
  •   0
Отговори
# 435
Как са като цени?
По Съборни, преди Стоматологията.
Имат голямо разнообразие и като асортимент, и като цени.
На Съборни преди стоматологията не се сещам за магазин  newsm78 може и да има, но не съм обръщала внимание. На Роксима дрийм магазина е точно на кръстовището на Г.Бенковски и Сливница. На светофарите.
Цените са среден клас. Не са като ТАС, не са и като евтино обикновено хасе обаче. Аз взех детски комплекти, но само чаршафи, без олекотена завивка за седемдесет и няколко лева комплекта.

Магазинчето е в дългия блок преди Стоматологията.Някъде по средата се пада.
На единия ъгъл е Център Патанов, а на другия в една къща е Кит. ресторант.

# 436
  • Варна
Момичета спешен въпрос - къде точно е Кава Газ, по точно за цирка става въпрос. Дават адрес Цар Освободител, без номер, до Кава Газ, но коя е тази газстанция нямам представа.
И още нещо, с кой автобус от ХЕИ мога да стигна до цирка?
Благодаря !

# 437
Момичета спешен въпрос - къде точно е Кава Газ, по точно за цирка става въпрос. Дават адрес Цар Освободител, без номер, до Кава Газ, но коя е тази газстанция нямам представа.
Благодаря !
С 209 автобус.

# 438
Благодаря !

С лилаво кръгче съм отбелязала точно мястото на цирка  Peace

ImageShack.us

# 439
Момичета намерих си чанта, не е точно това, което исках, но ми харесва Heart Eyes
Но искам да питам къде във Варна мога да намеря изгодно продуктите на Биодерма?

# 440
Благодаря !

bouquet

# 441
  • Варна
Благодаря момичета !
Автобус номер 7 не завива ли след спирката под ВиК наляво, посока Техникумите, а доколкото се ориентирам по картата циркът е след ОМВ, посока Лидл, например, по баира нагоре и после като се излезе наравното?

дива77 да не вземам ли предвид поста ти?...редактира се

# 442
Благодаря момичета !
Автобус номер 7 не завива ли след спирката под ВиК наляво, посока Техникумите, а доколкото се ориентирам по картата циркът е след ОМВ, посока Лидл, например, по баира нагоре и после като се излезе наравното?

Да, 7 и 15 завиват към Техникумите.
 Markrit , написа преди това - 209 спира точно пред газостанцията , непосредствено до цирка  Peace

# 443
  • Варна
Ок, с 209 сме тогава.

# 444
да да, с 209   Peace

# 445
  • Варна
И №20 спира на спирката на Кава газ, стига да ти е удобно.

# 446
От къде мога да си купя прежда? Никаква идея нямам къде трябва да търся  Thinking

# 447
  • Варна
Момичета намерих си чанта, не е точно това, което исках, но ми харесва Heart Eyes
Но искам да питам къде във Варна мога да намеря изгодно продуктите на Биодерма?
В  аптека Марешки по Владислав съм ги виждала на добри цени.

# 448
  • Варна
От къде мога да си купя прежда? Никаква идея нямам къде трябва да търся  Thinking

http://kalikitchenstory.blogspot.com/2012/08/blog-post.html

# 449

В кв. Победа имаше скоро борса за прежда, дано не те подведа и да са я затворили в тази криза...като ориентир, като се качваш за изхода към Цар Освободител, след бензиностанцията от лявата страна, дано си ме разбрала, ако не пак ще пробвам да обясня.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт