На пазар във Варна - 23

• 50 750
  • 761
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, нямам време да обикалям. Препоръчайте ми магазин за мъжко бельо?

# 421
Самозалепващо фолио -
магазина е на Ген. Колев, срещу спирката на 13 до Окръжна болница.

# 422
и от къде в центъра мога да купя самозалепващо фолио ?
  bouquet
мерси предварително
Като се спуснеш По Бенковска от Владислав към пазара, пада се от ляво, някъде срещу Ботевата градинка.

# 423
Здравейте, къде във Варна продават хубави спални комплекти (от тези, които са с калъфки, чаршаф и олекотена завивка). Виждала съм на много места и както винаги, когато ми трябва и не мога да се сетя къде има Simple Smile))

# 424
Срещу Образцов дом едмо тясно магазин4е с много избор Wink

# 425
  • Варна
Здравейте, къде във Варна продават хубави спални комплекти (от тези, които са с калъфки, чаршаф и олекотена завивка). Виждала съм на много места и както винаги, когато ми трябва и не мога да се сетя къде има Simple Smile))

Магазин Сладък Сън на Червения. Магазин се намира точно срещу Фото Коника, до Фуджи-то и магазин Джин Тоник. Много съм доволна.
Има е един на Нептун, на ъгъла с Бенковска, също има много хубави неща.

# 426
  • София
Момичета, нямам време да обикалям. Препоръчайте ми магазин за мъжко бельо?
Самозалепващо фолио -
магазина е на Ген. Колев, срещу спирката на 13 до Окръжна болница.

и бельо има с/у спирката. М-н "Емоция" (ако не се лъжа в името). Там имат избор на марки  Peace

# 427
В магазина на Роксима дрийм на Нептун  Peace Аз купувах детски, но и големи комплекти има разкошни  Heart Eyes

# 428
Знаете ли колко струва входа в Зоологическата градина?

1 лев
И аз видях в сайта, че е 1лв. но някак не ми се вярваше да е толкова малко. То ако наистина е толкова, тия животни ще измрат от глад! newsm78

# 429
  • Варна
Преди 2 седмици ходихме и съм сигурна Simple Smile

# 430
В магазина на Роксима дрийм на Нептун  Peace Аз купувах детски, но и големи комплекти има разкошни  Heart Eyes

Как са като цени?
По Съборни, преди Стоматологията.
Имат голямо разнообразие и като асортимент, и като цени.

# 431
Някой да е бил днес в Ню Йоркър, да каже дали е останало нещо от банските и анцузите?
Чудя се дали да се вдигна утре до там.
И това всъщност само за магазина на центъра ли се отнася? От молския няма ли същите неща?

В молския имаше само долници, няколко разцветки, нищо особено.

Благодаря, Киса.   bouquet

# 432
  • Варна
Да ми препоръчате мебелна фирма, която да ми направи библиотека за книги по мой проект newsm78. Искам да е с дебели плоскости около 3см, преди Неосет имаха такива, но вече нямат Sad

# 433
Как са като цени?
По Съборни, преди Стоматологията.
Имат голямо разнообразие и като асортимент, и като цени.
На Съборни преди стоматологията не се сещам за магазин  newsm78 може и да има, но не съм обръщала внимание. На Роксима дрийм магазина е точно на кръстовището на Г.Бенковски и Сливница. На светофарите.
Цените са среден клас. Не са като ТАС, не са и като евтино обикновено хасе обаче. Аз взех детски комплекти, но само чаршафи, без олекотена завивка за седемдесет и няколко лева комплекта.

# 434
Магазинът е срещу стоматологията,до него има магазинче за наливна бира Галахър.

Общи условия

Активация на акаунт