На пазар във Варна - 23

• 49 995
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
откъде мога да купя детска раничка /за яслата/, не ми трябва нещо голямо. Някоя книжарница или... Предварително благодаря Hug

# 586
откъде мога да купя детска раничка /за яслата/, не ми трябва нещо голямо. Някоя книжарница или... Предварително благодаря Hug
В Карфур има.Има и по 4лв раници.

# 587
За раници, ако ти се разхожда до Джъмбо има голямо разнообразие в момента, ако не във всяка близка до вас книжарница биха предложили нещо подходящо.

# 588
Здравейте, знам, че не му е тук мястото да питам, но все пак-ако може да препоръчате логопед за дете на 4г, ще съм ви много благодарна  Rolling Eyes

# 589
  • Deutschland/HE
Здравейте, знам, че не му е тук мястото да питам, но все пак-ако може да препоръчате логопед за дете на 4г, ще съм ви много благодарна  Rolling Eyes
Венета Димова, работи към ресурсния център /на лични мога да ти напиша телефон за контакт/

# 590
В училище Черноризец Храбър има лекарка логопед, ако не се лъжа Стамболиева/ска май се казва. Не съм много сигурна за името, но показа страхотни резултати при работата си с децата от съседните градини.

# 591
Здравейте,
Незнам дали тук е мястото и се извинявам ако не е,
но от седмица търся учебник по изобразително за 8кл., изд.
Просвета на Димитров и колектив 2001-2008. Обиколих книжарници, пазарчета
няма и няма, ако някой има някаква идея къде да го търся ще съм много благодарна.
Извинявам се отново ако въпросът ми не е на място тук.

# 592
  • Deutschland/HE
Здравейте,
Незнам дали тук е мястото и се извинявам ако не е,
но от седмица търся учебник по изобразително за 8кл., изд.
Просвета на Димитров и колектив 2001-2008. Обиколих книжарници, пазарчета
няма и няма, ако някой има някаква идея къде да го търся ще съм много благодарна.
Извинявам се отново ако въпросът ми не е на място тук.

погледни тук: www.ciela.bg

# 593
  • Щастлива мама на 3 слънца
момичета знаете ли къде мога да намеря този продукт ,продавали го в аптека :

# 594
  • Варна
Продукти на Фито има в Санита, този крем знам, че го има защото съм го купувала от там. виждала съм го и в аптеките в мол Варна и Гранд мол. Там вероятно е и по-евтин Simple Smile

# 595
момичета,

препоръчайте ми ресторант с хубава храна, приятна обстановка, където да заведа гости от чужбина  Praynig
Трябва ми за довечера. Ресторантът на Морска гара как е? Искам да е на хубаво място  Peace
В този "Иванчов хан" на пътя за Златни пясъци има ли нестинарки?

има тема за ресторантите във Варна
Иначе до гарата- Капитан Кук   Peace   bouquet

# 596
  • Щастлива мама на 3 слънца
Продукти на Фито има в Санита, този крем знам, че го има защото съм го купувала от там. виждала съм го и в аптеките в мол Варна и Гранд мол. Там вероятно е и по-евтин Simple Smile

мерси много а къде имаше такива аптеки ,4е не мога да се ориентирам

# 597
  • Варна
Санита има на бул. Владислав Варненчик - до Рощок, има и на ул. Ген. Колев - в горната част, почти до светофара на Чаталджа. Има и до подлеза на гарата, но не знам дали има продукти на Фито там. В моловете аптеките са все на първите етажи - мисля, че Subra бяха  Peace

# 598
  • Варна
Здравейте,
От къде във Варна мога да си купя лепило "Момент" на Хенкел?
Бриколажа
И в Кауфланд- има универсалното и за обувки (прозрачно).

# 599
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Магазина за италл бельо на Цар Освободите-минах тази вечер от там и помещението е празно.Няма и бележка по витрините за евентуално преместване на друго място.

Общи условия

Активация на акаунт