На пазар във Варна - 23

• 50 027
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
  • варна
И аз бих си направила сама, ама нямам никакво време, а и няма да се справя Embarassed! ако някои може да ми направи срещу заплащане разбира се да ми пише на лични Hug

# 616
Търся си грейка (някъде му викали 'пухенка'  Mr. Green), нали се сещате-елек. Ама да е ...хубав, може би трябва да е марков някакъв, но да е черен, сив, тъмно зелен...и да няма никакви джунджурии по него, нито златничко, сребърничко, пайети и тем подобни. Едноцветен елек, по възможност по-плътен  Rolling Eyes Ама и аз го обясних...

# 617
  • ride my bike...
Хич не се притеснявай. Лесно е и не отнема кай знае колко време.
избери подходяща хартия - ще се получи.
Лаленцата от втория линк са ефектни и стават бързо. Вече ги пробвах Laughing

# 618
  • Варна
Да сте виждали по магазините за бяла техника намаления?

По-конкретно на ютии, че се налага спешно да купувам...  ooooh!

# 619

http://stop2shop.eu/advanced_search_result.php?keywords=%FE%F2%E … F&x=0&y=0

# 620
  • Варна

http://stop2shop.eu/advanced_search_result.php?keywords=%FE%F2%E … F&x=0&y=0

Монда, благодаря! Hug

Ама си харесах един модел на Филипс, разбрах че почти самичка гладела, та него ще купувам.  Sunglasses

# 621
  • Варна
Здравейте, бих искала да попитам пантофките на Зетпол продават ли се някъде във Варна? Намирам ги онлайн,но ми се искаше да ги пробва малкия. Hug

# 622
  • Варна
Купувала съм Зетпол от бялото магазинче на кръстовището до Образцов дом, но не съм ходила скоро и не знам какво има в момента.

# 623
Търся си грейка (някъде му викали 'пухенка'  Mr. Green), нали се сещате-елек. Ама да е ...хубав, може би трябва да е марков някакъв, но да е черен, сив, тъмно зелен...и да няма никакви джунджурии по него, нито златничко, сребърничко, пайети и тем подобни. Едноцветен елек, по възможност по-плътен  Rolling Eyes Ама и аз го обясних...

H2O Grand Mall

# 624
  • Варна
Зетпол има и на Чаталджа, близо до гаражите с памперси, в съседство с цветарския магазин. Мисля и на самия пазар в магазинчетата за детски обувки има.

# 625
Търся си грейка (някъде му викали 'пухенка'  Mr. Green), нали се сещате-елек. Ама да е ...хубав, може би трябва да е марков някакъв, но да е черен, сив, тъмно зелен...и да няма никакви джунджурии по него, нито златничко, сребърничко, пайети и тем подобни. Едноцветен елек, по възможност по-плътен  Rolling Eyes Ама и аз го обясних...

H2O Grand Mall

А цени? Че и аз търся да подменя моята. Но в H2O гледахме якенце за дреболин на година и половина 180лв  Shocked До другите дрехи изобщо не стигнахме  Rolling Eyes

# 626

H2O Grand Mall

А цени? Че и аз търся да подменя моята. Но в H2O гледахме якенце за дреболин на година и половина 180лв  Shocked До другите дрехи изобщо не стигнахме  Rolling Eyes

Скъпи са,но са много качествени и топли.

# 627
Къде има магазин,където продават продукти на Яна Панагюрище (хавлии,халати и т.н).

# 628
  • Варна
Къде има магазин,където продават продукти на Яна Панагюрище (хавлии,халати и т.н).
По Владислав , след магазин Слънце като идваш от центъра. На втория етаж са хавлиите.

Къде мога да намеря чанта за количка?

# 629
  • Варна
Barbera, в Джъмбо има за около 15-20лв.

Общи условия

Активация на акаунт