Кюретаж и забременяване след това - 38

• 25 964
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
mella ето на това се казва добра новина  Hug Hug Hug

Дони честита половин годинка , нека всеки ден да ви започва с усмивка  Hug

Мименце все така да добре да сте с маничето  Hug

АЗ да се похваля вчера по погрешка налетях на един магазин за стоки внос от Англия и си купих ел. помпа на Томи Типи за 48.00лв. от целият комплект липсва едното шише и съм много доволна защото същият комплект струва около 170.00лв. 

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 12:50 от klqsh

# 586
Здравейте момичета
Накратко на 41 г едно раждане 3 несполучливи бремености сега 4
Последен цикъл 31.07 Вчера бях на преглед моя доктор е категоричен 4е е кухо яйце в вагинален ме гледа
Другия през корема -Той каза че има зародиш но закъснява малко с развитието си
Възможно ли е по калкулатури да отговарям на 7 г.с  на прегледа отговарях на 5 и нещо и  бебчо да е добре
Токова забавяне в размерите може ли да има и всичко да се нормализира
Направо ще откача за 4 път

# 587

АЗ да се похваля вчера по погрешка налетях на един магазин за стоки внос от Англия и си купих ел. помпа на Томи Типи за 48.00лв. от целият комплект липсва едното шише и съм много доволна защото същият комплект струва около 170.00лв. 

Това е направо удар в десятката  Simple Smile

# 588
  • Варна
Дони, честита половин годинка на малкото слънчице!  bouquet  bouquet  bouquet

Мименце, чудесни новини ни носиш и се надявам вече да си по-спокойна. Hug Hug Hug

Мела, много се радвам, че бебчо е добре и расте на топличко в мама. Hug Сега отпусни малко душичката и се наслаждавай на остатъка от бременността. Hug Hug Hug

Вики, Ники, сигурна съм, че и вие скоро ще се радвате на растящи коремчета, само още мъничко търпение. Hug Hug Hug Hug

# 589
Еми, възможно е да, в тия седмици говорим за размери в милиметри, едно грешно поставяне на маркера и отиде в друга седмица...тъй че щом не кървиш, не те боли и тн изчакай още седмица-две и отиди пак Hug

# 590
Дони,честита половин годинка на Пухчо,нека усмивката никога не слиза от лицето му както и това на мама  bouquet Hug Как е майчето ти Peace

Мименце,браво за добрите новини  bouquet

Еми,както казва Теди важното е да няма кървене и болки,другото си е  Божа работа,дано Господ е с теб Praynig  Hug

На всичко новопостъпили казвам едно голямо СЪЖЕЛЯВАМ,но не губете кураж Hug Peace

Аз да ви се очета,днес ходих при една ендокриноложка ,жената ми предгледа всички изследвания едно по едно и ми каза,че НЯМАМ НИКАКВА инсулинова резистентност newsm44,нито диабет,на ехограф гледа щитовидната жлеза и от там каза,че всичко е идеално -форма,големина,всичкооооо,в крайна сметка тези кистички не са от измислената ИР ,жената е 100% сигурна,че нямам ендокринни проблеми и ако има някакъв проблем,ще е гинекологичен,каза,че може да е и малшанс,взе ми кръв за гликиран хемоглобин и там идеален резултат,даде ми направление за ТСХ да си пусна за да е абсолютно сигурна,че съм в перфектно състояние,Метфогамата я спирам,като още 10 дена ще я пия по 1т. докато ми свърши опаковката,относно яденето ми каза да ям съвсем нормално,да не се тъпча,тегли ме,мери ме и така.Реших да отида при нея понеже мойта лична и не само тя ми я препоръчаха,лекарката е с осиновено детенце поради простата причина ,че и тя е имала много проблеми и не е успяла да си има милата Sad и е минала по моя път,по сумати и лекари,изследвания и е много съпричастна жената.Накрая като си тръгвах и ми каза "И да не забравиш да се обадиш когато стане"

# 591
  • София
Мела, страхотни новини  Hug Хайде сега спокойно до края и всичко ще е наред  Hug

Еми, ох, голям ужас си изживяла и ти  Cry Всичко е възможно, ето я Мела, пресен пример как нещата все пак могат да се развият както трябва след съмнения за кухо яйце и т.н., дано и от теб скоро да имаме такива добри новини  Praynig

Кляш, супер попадение  Grinning Дано да се кърмите и със здраве да си я ползваш  Hug

Боби, много се радвам и за теб  Hug По-добре, че няма никакви такива неща  Grinning Сега остава да посетиш и някой читав АГ, като д-р. Даскалов например, да си каже и той мнението по твоите проблеми все пак и съм сигурна, че и при теб хубавите неща скоро ще се случат   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Аз днес отидох за последно при д-р Николов, където си се следях от началото, най-вече да си взема изследванията и други бумащини, веднага ме насадиха на запис и после го помолих и той да погледне бебка дали е дребничка. Там пък излезе 2900, но според него е към 2500-2600, мааалко по-дребничка била, няма да се роди идеалните 3.5кг, но и според него ще е към 3200 към датата на термин, малко са ми водите по към долна граница, но в норма, затова ми е и по-малък корема, но и според него всичко и на двете си ни е съвсем в реда на нещата и няма от какво да се притеснявам  Grinning

# 592
  • NE
Провет и от мен!
Дони Честита ви половин годинка на пухче Васко! Да е жив и здрав и да слуша много мама.  bouquet
Мименце Няма такъв късмет ooooh!. Радвам се че си успяла да намериш доктор и всичко е наред с вас. Hug Hug Hug
П.П. И аз се разревавам когато видя новородена бебешка радост. Толкова е красиво, че всеки път искам да открадна един такъв миг и за нас.
Боби Браво, мила!  Hug Hug Hug Случила си на доктор. Сега стискам палци да откриете причината и да дойде вашето чудо. Hug
Mella Ти си голяма късметлийка! Hug Hug Hug Страхотни новини!!! Успокой се и всичко ще е наред. Hug Hug Hug Стискам силно палци. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Кляш Страхотно попадение.  Peace Сега със здраве да си ползвате. Hug
Светле Принцесата е с идеални мерки. Peace Не се тревожи, всичко ще е наред. Hug Hug Hug
П.П. Имах един сън преди няколко седмици, че съм бременна и имам адски малко коремче, но бебенцето щом се роди беше вълшебно. Heart Eyes
Благодаря много за вашите пожелания.  bouquet Ако ви нямаше, нямаше да имам този дух и увереност в момента. Hug Hug Hug

# 593
Момичета, благодаря за подкрепата и стиснатите палци!  Hug
Теди, познатата пътека е винаги по-лесна за извървяване, същото и със секциото! Heart Eyes
Дони, честити 6 месеца на малкото съкровище!  newsm76
Вики, тук пишеше едно момиче с ник Вяра, която беше забременяла след случай като твоя, можеш да и напишеш едно съобщение да ти разкаже как е успяла.
emi1206,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig
svetla81 , браво за добрите новини!  Hug
Мименце,  Heart Eyes
боби, сега поне от страна изследвания може да си една стъпка по-спокойна.  thumbsup
Прегръдки за всички! Kissing Heart

# 594
Светле,аз по принцип ходя при д-р Даскалов и именно той ме накара да пия тая Метфогама и ми постави дг.Инсулинова резистентност и много строга диета,от която дефакто няма смисъл,чудя се вече дали да оставам при него понеже се разминават мненията на ендокринолога и него,незнам ще видим newsm78 М/у другото искам да ви питам имаше ли някакво правило за спазване като се пускаше ТСХ newsm12 Относно бебка,мисля,че 3 кг.са си идеални,пък в крайна сметка важното е да е здравичка  Heart Eyes

Бейсис,остана ми микробиология да пускам и ми се иска и листериозата

# 595
Момичета благодаря много за подкрепата  Само вие и чудото може да ме спаси
Направо не съм на себе си Един син с увреждане и ве4е 4 бременост която се очертава със същия край

# 596
Еми1206 моля те,не се отписвай все още,нищо не се знае,болно е,тежко е Hug Peace Praynig Надявам се чудо да стане и всичко да се нареди както трябва Hug Hug Hug

# 597
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви безкрайно много  Hug Пожелавам ви всяка една от вас да се радва на едно усмихнато бебенце  Praynig

Мименце, аха-аха да ревна, ама не успях  Joy Радвам се на хубавите новини! Бебчо от сега си е заел изхода позиция и дано си остане главично до края.

Мела, прекрасни новини! Браво на малкото човече - от сега е боец  bowuu

Кляш, много добра находка!  Peace

Еми, напълно е възможно! Стискам палчета да е наред всичко този път  Praynig Най-добре изчакай 1-2 седмици.

Боби, браво за добрите новини! А дано тази жена да ти е на късмет и скоро да имаш повод да я навестиш, че да й се похвалиш  Praynig ТСХ няма правила за пускане май. Е, на гладно и жадно си го направи.

# 598
emi1206 изчакай скоро имаше подобен случай и за сега се развива добре. Ако няма кървене и болки просто изчакай 1-2 седмици. Все пак никой не може да ти каже 100% кога е била О и за това да се развива по късно. Досега правила ли си изследвания, за евентуални причини за 3 аборта?

bobi123 за ТХС сутрин на гладно и жадно това е условието , дано резултатите са добри  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Аз да ви се оплача , преди няколко часа ходих до мола да си платя телефона, а навън валеше и на влизане в мола беше мокро и се подхлъзнах и паднах по гръб, много се изплаших че ще стане нещо с бебка, имаше поне 5 човека който само се вайкаха а никой не ми помогна да стана  #2gunfire #2gunfire #2gunfire а с този корем едва станах а и то се хлъзгаше.  За голям късмет само кръста малко ме боли, и утре ще ходя да се оплача на управителя че го нямаше , можели никой да не забърше събралата се вода. А за да по весело в средата на мола имаше 5 кофи който събираха дъждовна вода и там имаше табели внимание хлъзгаво.

# 599
Оооооо Кляш- ужас ooooh! ooooh! ooooh!добре ,че е малкият дявол-а хорската нагласа хич и не ми се говори,аз с големият корем си сменях л.к-е никой не отстъпи ред Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Дони-да ти е жив и здрав Васето и само да ви радва   bouquet Hug

Еми-мъчно ми стана,стискам палци всичко да  е наред,наистина е възможно О да е късна и затова да има разлика в този ранен етап..всъщност имаш ли правени някакви изследвания след тези три неуспеха-ако искаш сподели...

Общи условия

Активация на акаунт