Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 26 356
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Карина  Hug, честито, пожелавам ви много здраве, другото си го имаш  Grinning

# 376
Канелка, честита ти красавица! Да сте живи и здрави, щасливи! Просълзих се   bouquet Confused
Миленски, направо ме кефиш!  Hug

# 377
Мели , тъкмо се притесних за теб, че не пишеш цял ден  Hug МНого гадно за цепването, съчувствам ти  Hug А иначе, добре дошла в клуба на падналите тапи  Mr. Green Аз 1 седмица съм вече без, позив няма за раждане  Mr. Green Дано ни зарадваш скоро с прекрасни вести  Heart Eyes

# 378
Честито, Карина! Много щастие и късмет на малката Ивон.   bouquet

Аз да питам има ли други сънливци като мен? От няколко дни постоянно ми се спи и дори залитам от време на време, едно ми е замаЕно... А кръвното според сестрата ми е винаги ОК, както и хемоглобина...Тия дни дори покрай шоколада и кока кола пропих (а газирано по принцип Не пия) Луда работа...

# 379
Това трябва да е другата тема- оттапени септемврийки  Mr. Green
Вий тея тапи за нищо ги нямате бе- голямо падане, голямо нещо  hahaha

# 380
  • Бургас
Оттапени Милени smile3508 smile3508 smile3508
Мислех те катерицо.Няма с кой да си кукувам нощем и ще взема да стана примерна.

Липсваше ти моето сексапилно и палаво излъчване ли

Сега съм заредила мъжо у дома тук , да седи ми му казах, ако тръгне да изтича водата, да си приготви....чокана да запушва течовете Joy Joy Joy Милият, вече нерви няма с мен hahaha
Стаси, ко се притесняваш?! Най-много да излюпя пиленцето. Ако де, то натам вървим всички.
За капак на всичко ни спряха водата.  ooooh!  Не мога вече, ще си посегна......... Mr. Green

# 381
Мели , гледам те на балконЯ... не пишеш,  няма го завидното ти хумористично настроени  Whistling Как да не се притесни човек  Mr. Green А за водите... казах ли ви на една позната мъжа й кво е решил  Laughing Купил найлон човека, да постели в колата, та да не я оцапа  rotfImao rotfImao rotfImao Мъжете и тяхната завидна практичност  Mr. Green Моят пък каза, че ако не ми било такова положението, щял да ме остави да спя в банята на някое и друго одеало  Mr. Green

# 382
Честита рожба, Канела, много да сте здрави newsm32
За излизането навън мен лекарката в болницата ми каза на 10-тия ден на разходка навън 1stroller, така и направихме.

# 383
Е айде да не си посягаш,нали няма вода с какво ще се подмиеш после..Аз излизам на разтъпкванка и после идвам да видя дали ти е запушен теча..малее не съм вярвала ,че мога да бъда толкова изкукала хахахах

# 384
Канела, честита ви Ивон!   ylinfant А на теб , бързо възстановяване!  bouquet

Днес бях на преглед - бебата е в много добро седалищно разположение.  Crazy
И това, дето ми се издува над пъпа, не било крак или дупе, а главичка.  ooooh!
Не съм особено притеснена, има време да се обърне ...... Whistling  Mr. Green
Издаде ми болничен, ама се оказа, че има непопълнени места.  Tired Добре , че веднага
отидох да го занеса в счетоводството, а видяха пропуските.

Melly.G, `м`чи честито, `дет се вика - днес тапа - утре бебе.  Flutter

# 385
Просто не можах да се сдържа  Joy Joy Joy

муахахахахаххахаха Joy hahaha

201uu

Линабс ...  и аз съм се спряла на Кенгурчето  Mr. Green ама още се чудя какъв цват. Сините нещо ми идват в повече, та май ще е с жълтичкото ... в краен случай светло синята  Crazy

Оооо Мели ... значи и твойта тапа вече е отстреляна  Joy Joy Joy
Еми хайде ... дано да е скоро  smile3508

Флайбъл има време да се обърне  Hug

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 21:05 от F.a.t.e.

# 386
Честита принцеса на мама Карина! Скорошно изписване и да се гушкат в къщи!
Много мами на стартовата линия - леко и бързо раждане и може едно състезание да спретнем Grinning Grinning Grinning

# 387
ЕХЕЕЕЕЕЕ ОЩЕ ЕДНО БЕБЕЕЕ  Hug Crazy
Да е живо и здраво и мнооого щастливичко Hug
Аз чак сега успях да се добера да ви прочета,след цял ден по улиците се прибрах скапана и с последни сили наготвих на мъжлето една лещичка и пилишки бутчета с картофки в плик Laughing и сега събирам живот с вирнати крака и се връщам да ви изчета
днес за малко видях че сте коментирали излизането на бебо кога да е
еми кога...точно когато мама се възтанови от раждането.Естествено е че не живеем в инкубатор,и разбира се,че е налудничево да се изтърси родата в къщи а да не може бебчето да излиза.А аз съм такова животнооо,че още не се е наел някой да ми дава наклон , и ликар да ми каже нещо искам обяснени с факти Mr. Green
утре ни пристига фототапета с Мечо пух и съм много доволна
и пак утре съм на ЖК да си видя малкия принц колко е станал Party и да видим резултатите от изследванията.

# 388
Франчи,сподели,моля те,малко повече за този фототапет.Аз бях харесала някакви,но все още не съм се решила съвсем какво да правим,че сме на квартира... newsm78

# 389
Не влизам 3 дена - нова темичка, нови попълнения  Heart Eyes

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ СТАНАЛИ МАМИ!!! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ НА МАЛКИТЕ ШУШОНЧЕТА, А НА МАМИТЕ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Връщам се да чета, за да се включа адекватно  Hug

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 21:41 от elio

Общи условия

Активация на акаунт