Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 26 208
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • София
bena82 не се притеснявай. Може и нищо да ти няма. Моето бебе също върви по-голямо и ми правиха изследвания за диабет. Всичко беше наред. С предното пак същата работа. Най-вероятно просто ще си имаш голямо бебче  Heart Eyes

Ох и аз така си мисля,че нямам. Толкова изследвания дето съм си правила от година и половина нас и никои не е споменал за повишена кръвна захар.Аз малко се по успокоих като ги по обмислих нещата  Peace

# 511
Стаси Hug Hug

Мартичка ми се губи... Thinking Thinking

# 512
Ох не! Ще ме побъркате момичета:
Мели, остави ги тия предателки, аз идвам на морето да си пия кафенцето  Mr. Green Тук гора си имам  hahaha
Прекрасен ден ви желая и като ви казах че кафето ми показа голям бебевалеж този и другия месец-вие не ми вярвахте  Mr. Green 

Ние Кольовите майки трябва да се подкрепяме Hug Heart Eyes Остави ги тези дърволюбителки! Да ги нахапят дървениците..и листните въшки.........и мравките....... hahaha JoyЗа всички в горичката спешъл поздрав:
Скрит текст:
    newsm65

Е щом ще тЪнСуваме идааааааааа  Mr. Green
Мели, айде МолУа ви се да не ме цепите от колектива на Колювите майки. Просто 'ич не ща да ме 'апи комара на морето. Ей го оня ден се върнах от планината - такъв рай е в горичката, да хапваш сладко и да пийваш фрешче. А за Икебаната ще ти го върна. Помни, помни слонЯ да знаеш.   261uu
Милена_87 абе с този секс вие хубаво си действате за раждане ама като се роди да не грабне бухалката бебето и да погне баща си по главата - "А, а, така харесва ли ти, а?" newsm66
Фейт с тези емотикони просто къртиш отвсякъде.
Елио стискай душа. Далеч е нашето време. И на мен така все по нагоре ми се вдига.
Key5 и на мен не ми правят и не само това, ами последната консултация ми беше на 27ми юли и сега следва на 7 септ с тенденция да е на 15ти. На сестрата и казах ми то хората ги сгъстяват в 8-9м консултациите вие ми ги разредихте. Аз може и да родя докато ме прегледате. Не се ядосвам само защото ще ходя при друг лекар в четвъртък.
Радост81 в първите два месеца е желателно да се избягва. После гледаш как влияе на бебо и преценяваш. При бременност плацентата филтрира, но при кърмене е по-строго, че всичко директно минава в кърмата. По мои наблюдения обаче, не на всички бебета им влияе.
Майка зайка веднага на диета. От кога сме те зачакали тебе да родиш.
Една от нас здравната ни система не е за вярване просто.

# 513
sky* Мани най-голямата излагация ще е да пренося  Mr. Green Сега съм с напълно изгладена шийка и пак си седи на 2 см разкритие. Гледам си филмче и нито една контракция няма вече  Crazy
 Хахахаха сега видях емотиконата с циците  Joy Joy

# 514
  • Бургас
Fate много мило,че предлага друго решение,ама трябва да бъдете много усърдни.Е и ние се стараем ама малкия сигурно се подхилква отвътре и в главата му е -аа действайте си не ми пречите  Mr. Green Mr. Green

може да му е приятно да го шляпвате по главата ... или да му почесвате уШото ... знаеш ли  Joy Joy Joy

Белче ... ти си герой  Crazy
Maлко по малко усещам как идваш в нашия отбор маменце  Joy smile3537

Неизбежно е! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Белче, абе друго си е, душата да те щипне морска щипалка до дупето smile3521 Аз снощи едни еротични сънища, едно чудо. Няма да ви кажа как се събудих, ама мъж ми каза,че до довечера ще се е сдобил с девствен колан и ще спи на дивана Whistling Blush

Колкото до окосмяването - аз съм с много тъмна коса, но по време на бременността космодиска е доста рехав (алелуя за което). То оставаше и на Голямата Косматка да замязам.

Та одеве и аз се сдобих с две нови самобръсначки и отивам после да плевя градината, че скоро мачете ще ми трябва за тази зона.  Crazy Mr. Green
п.п. Докато кърмих не съм си позволявала и глътка алкохол (поне първите 6 месеца). После малко се престаших и удрях по една чаша бира. Аз съм и екс пушач, и не ми и влизаше добре биричката без цигари. Добре, че ги спрях от тогава тотално, ама нали съм инат скорпион - успях да устискам Mr. Green
Зайче, айде беееее, пусни го туй бебоче свят да види. Стисната работа, значи! Laughing Laughing
Скай, чакам ривенджа ти  bouquet Mr. Green

# 515

Melly.G Утепа рибата с тая градинка дето я гледаш!   Laughing Абе ти как ще я кастриш? Аз нищо не виждам, мъча се с едно огледало....ще взема да хвана мъж ми да ма оправи.

# 516
За петната по ареолите е напълно нормално, сега като вече родих първо, че нямам петна и второ самите ареоли из-светляха.

# 517
  • Бургас
ооох и аз от кога се каня да го прилъжа моя Mr. Green Laughing ама ме знае, хиената, и веднага ми угади задните мисли. Flutter Ами аз до сега не съм плевила основно, от както ми се затрудни видимостта, но с туй огледало, просто си е мъчение.. С Ники бях с доста по-малък корем и ми беше лесно да скърша храсталака........ама сега.......то разбирам мъж ми. То да те е страх да надникнеш там, камоли да влезеш.  Mr. Green

# 518
key, edna ot nas е напълно права,при нормално протичаща бременност няма нужда от запис на тонове.
Бена82 споко, според мен всичко ще е наред, моя бебок също върви според доктора едър, но досега не са ми споменавали да правя такова изследване. Това за диабета май е станало мода напослеък, само излишни изследвания, ни щом ти е казал си ги направи за да си спокойна Hug
Фейтче минах днес през магазинчето на събота пазара, прибрах се с 18 лв по-бедна Crossing Arms Има много неща и определено цените са добри, продавачката дава добри напътствия, определено ще го посещавам пак.

# 519
Привет  Hug Честито на новите мами HugДа са ви живи и здрави бебоците Heart EyesВместо снимка искам да ви поздравя с това:

Ти си тук, мое мъничко щастие,
моя нова, безмерна любов,
Вдишвам твоето нежно ухание,
а домът ми е пъстър и нов.
Всяка мъничка дрешка обичам,
всяка сънена твоя усмивка,
всяко къпане и преобличане,
всеки поглед ме прави щастлива.
Ти си тук, тези мънички пръстчета
стискат нощем ръката на мама
и навярно във твоите сънища
пак съм с теб, моя радост голяма.
Тази обич е толкова нежна,
аз за теб днес съм целият свят,
ти за мен си мечти и надежди,
още малки, но бързо растат.
Аз за тебе съм скут и утеха,
топла гръд и любимият глас,
ти си ритъмът нов на сърцето,
ти си моето утрешно аз.

Hug Hug Hug
При мен нищо ново,на ЖК съм в четвъртък и тогава ще пиша повече.Снощи и през нощта имах предменструални болки и болки в кръста  Tired

# 520
Мели, разбиваш направо  Laughing От де ти ги ражда главата тез епитети, сравнения, остроумия  Joy

Купих си Лансинох и си намазах ареолите. Дано има ефект. Не ми се ходи на лекар. Просто кожата ме боли, не навътре. Петната наистина приличат на бенки. Успокоихте ме, че е нормално  Simple Smile Аз все ги гледам и все се срамувам да питам доктора. Ама ако до няколко дни болката не утихне, ще се наложи да си кажа  Simple Smile

Днес ми беше ден за миене на прозорци. Ама избърсах само един и сега не ми се подхваща следващия. Много са големи и супер трудни за бърсане. Май ще полегна, пък после ще го мъча и другия. Мина ли и втория ще ми останат само два по-малки, които не са страшни  Simple Smile

# 521
Зайче, той човекът си знае работата  Laughing Плаши , плаши и после се  спотайва Simple Smile))) Ще ви изненада , те ще му кажат кога ще е  аааа   hahaha

angel_bbb   newsm45 , както ме перат хормоните , такива стихотворения направо ме разтапят....

# 522
то разбирам мъж ми. То да те е страх да надникнеш там, камоли да влезеш.  Mr. Green
Е не! Спри се де!  Joy Joy Joy Ривенджа ми:
Скрит текст:
Mr. Green Heart Eyes
Фейт, моля те сложи стихотворението на ангелчето в другата тема. Прекрасно е! Така хубаво е казано.
[/color]

# 523
Привет  Hug Честито на новите мами HugДа са ви живи и здрави бебоците Heart EyesВместо снимка искам да ви поздравя с това:

Ти си тук, мое мъничко щастие,
моя нова, безмерна любов,
Вдишвам твоето нежно ухание,
а домът ми е пъстър и нов.
Всяка мъничка дрешка обичам,
всяка сънена твоя усмивка,
всяко къпане и преобличане,
всеки поглед ме прави щастлива.
Ти си тук, тези мънички пръстчета
стискат нощем ръката на мама
и навярно във твоите сънища
пак съм с теб, моя радост голяма.
Тази обич е толкова нежна,
аз за теб днес съм целият свят,
ти за мен си мечти и надежди,
още малки, но бързо растат.
Аз за тебе съм скут и утеха,
топла гръд и любимият глас,
ти си ритъмът нов на сърцето,
ти си моето утрешно аз.

Hug Hug Hug
При мен нищо ново,на ЖК съм в четвъртък и тогава ще пиша повече.Снощи и през нощта имах предменструални болки и болки в кръста  Tired

Направо ме разплака, ах тия хормони Blush

# 524
ооох и аз от кога се каня да го прилъжа моя Mr. Green Laughing ама ме знае, хиената, и веднага ми угади задните мисли. Flutter Ами аз до сега не съм плевила основно, от както ми се затрудни видимостта, но с туй огледало, просто си е мъчение.. С Ники бях с доста по-малък корем и ми беше лесно да скърша храсталака........ама сега.......то разбирам мъж ми. То да те е страх да надникнеш там, камоли да влезеш.  Mr. Green

newsm20

Общи условия

Активация на акаунт