Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 25 962
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
petrusinda явно зависи от доктора и аз имам същия проблем с моя,с тази разлика че на мен и тонове не ми слуша,нямало нужда и ме вика на 05.09 да ми пуска последните изследвания и да ми подготвя обменната карта,а на повечето момичета тук във форума с издаването на 45 дневния болничен им подготвят и тези документи!Хубав ден,дано съм била полезна с отговора!

# 496

Имам един въпрос към вас. Кога гинеколога трябва да даде направлението за хоспитализация и обменната карта, че не ми е ясно? Мислех си, че като ми дадат 45 дневния болничен и тия неща ще ми дадат ама уви на 11.09 пак съм там да ми слуша тоновете. То аз не знам дали ще устискам до тогава. Shocked

Всеки лекар различно процедира. на някой ги дават с 45 дневния болничен ... на други месец преди термина, а има и такива, които почти до последно не дават  Heart Eyes Зависи твоя лекар как процедира  Hug

На мене Ева 82 ми се губи  Thinking

millenitta Най-добре отиди на лекар, не е хубаво да имаш болки  Whistling

Оххх ... ужасно ми е заспало  smile3507

# 497
Аз да питам,че забравих-абе само на мен ли не ми правят запис на тонове,че нещо се притесних..? newsm78
Key5, и на мен не ми правят запис на тонове, но всеки път Доплер, което е по-прецизно според моя доктор. Прегледите ми са през две седмици, а имам още две до термин.

# 498
petrusinda явно зависи от доктора и аз имам същия проблем с моя,с тази разлика че на мен и тонове не ми слуша,нямало нужда и ме вика на 05.09 да ми пуска последните изследвания и да ми подготвя обменната карта,а на повечето момичета тук във форума с издаването на 45 дневния болничен им подготвят и тези документи!Хубав ден,дано съм била полезна с отговора!
Абе душа ние да не ходим при един и същ доктор  Laughing направо ми звучи много познато. Тя на мен акушерката ми ги слуша тоновете. Той е абсолютен нещастник тоя моя.

# 499
Аз да питам,че забравих-абе само на мен ли не ми правят запис на тонове,че нещо се притесних..? newsm78
Не си само ти
Аз от 34г.с. съм всяка седмица на тонове

Mishony и ти от днес в девети месец Wink
radost81 кафенцето е ок, докато кърмиш - като алкохола обаче, е хубаво да се консумира веднага след кърмене, така че до следващото да се е разградило

# 500
Ехеее цели 2 бебенца!!

Канелче, честита Ивон! Да ти е жива и здрава!

Магита, честит юнак Максим! Да ти е жив и здрав и бързичко да наддава!

Тъкмо се прибирам от Шейново, контракции бол през 15 мин, викат днеска ще е, да ама не! Сега като си легнах и наядох всичко спря  Mr. Green

# 501

Не си само ти
Аз от 34г.с. съм всяка седмица на тонове

Ама на мен до сега не са ми записвали нито веднъж,а термина е на 5.09.......нормално ли е?

# 502
Миленита , аз на двете зърна имам подобни петна, но не знам от какво са. Изглеждат малко като бемчици  newsm78 Ако разбереш, ще съм благодарна да споделиш  Hug
Зайче , пак ли се разбърза малчо? СТискам палци всичко да е наред  Praynig  Hug

# 503

Тъкмо се прибирам от Шейново, контракции бол през 15 мин, викат днеска ще е, да ама не! Сега като си легнах и наядох всичко спря  Mr. Green

Mr. Green ми не му се излиза още  Hug

# 504
  • Where I am Happy
Честито на мама Магита,да жив и здрав малкият Максим  Grinning

# 505
  • София
Добро утро !

Честито на мама maggitta !

bel4eto,Melly.G- благодаря за закуската  Hug

-LiLi-
мила  Praynig не се притеснявай всичко ще се нареди.Една колежка преди време роди в едно такси,че докато стигне не устиска ама какво малкия сега е голям дивак  newsm53

Сега малко да ви се по оплача връщам се от преглед казаха,че бебо е по голям за седмицата си 2014 и има много около плодни води.Съмняват се за диабет и утре ме пращат на изследвани.Успокоиха ме ,че ако се потвърди за диабет има лекарства с които да потиснат кръвната захар да е в норми. За това имам и по голямо коремче повечето води .Не знам малко се притесних ама утре ще се разбере надявам се .някои имал ли е същия проблем?

# 506
За петната по ареолите - нормални са - пак е пигментация от хормоните, като маската на бременността и като линеа негра  Peace
За тоновете - истината е, че в БГ май доста се втелясват повечето лекари с тия тонове - на запад изобщо не им ги мерят рутинно - само ако има някакъв проблем за проследяване, липса на достатъчно движения от страна на бебето или директно чак на самото раждане.
Аз ходя на тонове, защото си правя стриктно каквото ми кажат, но като цяло май май не е много нужно при нормално развиваща се бременност. То и с ехографиите така - тук всеки месец, на запад - 2-3 пъти за цялата бременност. Но тук нали така или иначе сме свикнали да си плащаме за всичко и да не разчитаме на здравната система, а и да нямаме никаква вяра в нея, много лесно е да ни убедят колко е полезно да се правят куп ненужни изследвания и манипулации...

# 507
Миленита , аз на двете зърна имам подобни петна, но не знам от какво са. Изглеждат малко като бемчици  newsm78 Ако разбереш, ще съм благодарна да споделиш  Hug
Зайче , пак ли се разбърза малчо? СТискам палци всичко да е наред  Praynig  Hug
Milenita i Stasy, аз имах и по двете зърна, от някъде чух (може би на лекция за кърменето), че се дължи на засъхнала коластра. Започнах да нанасям всяка вечер крем с ланолин и проблемът изчезна за два дни. Мойте изглеждаха като тъмни корички по цялото зърно, в резултат на мазането паднаха и сега кожата ми е много нежна и мека, продължавам с мазането за да предотвратя нова поява.

# 508
  • shumen
Честито бебче Максим на мама Магита.Да расте жив и здрав и много да ги радва.А на мама бързо възстановяване.
За излизането на бебка и аз и мъжо сме на мнение,че при първа възможност ще сме навън.Мойте родители също,но неговите не.Но пък тях,кой ли ги пита.Аз мисля сега да хапна и да легна да поспя малко,а после да подредя дрехите за бебка и да Ви ги кача.
Пеленката и на мен ми хареса,въпреки че се притеснявах много,че мама е избра.Има вкус жената.

# 509
  • Варна
bena82 не се притеснявай. Може и нищо да ти няма. Моето бебе също върви по-голямо и ми правиха изследвания за диабет. Всичко беше наред. С предното пак същата работа. Най-вероятно просто ще си имаш голямо бебче  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт