Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 25 940
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
ЧЕСТИТО НОВО БЕБЧЕ, ПОРЕДНИЯТ ЮНАК. МЕГИТА, ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ МАКСИМ!!!

Момичета, всички яко ви пере хормонът  tooth Усещам как и др. месец ще имате безсънни нощи, ама от друго естество  hahaha hahaha kiss ppp Heart Eyes newsm35

Миналата седмица ходих до работа и една възрастна колежка ми каза, че за пигментацията по лицето мога да пробвам да се мажа няколко дни с коластра, която помагала за по-бързото изчезване на петната. Понеже на мен ми се появиха много такива по лицето, смятам да пробвам. С предната бременност имах само по носа и голяма борба водих с тях, с какви ли не кремове ...евтини, скъпи...ги мазах и тъкмо (под тъкмо разбирайте 4-5 г.  Wink ) се отървах от тях и хайде на ново, ама сега имам и по бузите.  Та живот и здраве като текне коластрата смятам да се цапотя по лицето пък дано има ефект. Дето се вика - от естествените лекове по-арно нема. Пък и ако помогне...чудничко.

Айде цветен ден   bouquet

# 481
Хайде аз изчезвам по задачки, като се върна да има нови бебоци в темата. Hug Hug
Анхелче - моля отчети се, къде се загуби Grinning

# 482
За изтичането на водите - усетих едно пукване ниско долу и шурна топла бистра водичка. Направих локвичка. Може би около час след това, още си изтичаха. Аз вече бях в болницата и ме успокоиха, че ще си изтичам още дълго. Crazy

Честито на майките! Да са им живи и здрави бебчетата!    bouquet

# 483
тук е Анхелчето  Mr. Green опитва се да чете назад  Heart Eyes
като гледам и днес няма да раждам  Grinning всичко е спокойно

Честито бебче и от мен на мама Магита

усещам, че вече всеки ден ще имаме нови бебенца  Mr. Green

# 484

усещам, че вече всеки ден ще имаме нови бебенца  Mr. Green

и аз така си мисля, девойките изостават нещо, момците бързат

# 485
  • София
Добро утро - отивам да си изпия морското кайвенце Laughing
Честито на мама Магита да са живи и здрави!!!
Опа май вече съм в 9 мекец - ейййй служба не остана отиваме на уволнение Mr. Green

# 486
Честита Рожба на Магита живи и здрави и много да ги радва бебата smile3504

# 487
Честит ново бебче на мама Магита!Жив и здрав да расте малкия юнак и скоро да са в къщи!

# 488
Здравейте на всички родили и неродили мами, с болки и очакващи болките  Laughing Аз днес бях на ЖК и всичко ми е наред. Акушерката ми вика "малко си понапълняла " Grinning Е аз бях 43 кг като забрменях, сега съм с 20 отгоре, ама какво да се прави.... И изследвания си пуснах. Надявам се да са добре.
Имам един въпрос към вас. Кога гинеколога трябва да даде направлението за хоспитализация и обменната карта, че не ми е ясно? Мислех си, че като ми дадат 45 дневния болничен и тия неща ще ми дадат ама уви на 11.09 пак съм там да ми слуша тоновете. То аз не знам дали ще устискам до тогава. Shocked

# 489
Добро утро - и аз отивам да пийна морско каЙфе  Whistling

# 490
Честито и от мен на мама Магита-да расте жив и здрав юнакът и бързо да наддава!На мама бързо възстановяване!
Мен нещо ме мързи днес и мисля да  не излизам,ако успея да уговоря малката.Иначе довечера съм на кола-молех се да устискам до днес,че като гледам как се вихрим май-май няма още дълго да стискаме......И аз да се оплача-до миналата седмица не мога да се наспя,а сега пък другата крайност........не знам,явно напрежението вече си казва думата.Ще мине,а после и да искаме сън нямаааааааааа.......
Мартичке,айде бе мила,измъчи се,до последно Hug

# 491
Аз да питам,че забравих-абе само на мен ли не ми правят запис на тонове,че нещо се притесних..? newsm78

# 492
Честито бебче Максим на мама maggitta!!! Да расте здраво и щастливо и да е радостта на мама и тати!!! Скорошно прибиране у дома!!!   smile3525 newsm07 baloni
Все повече се вълнувам от наближаващата среща с нашата Миши!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Белче, Мели, благодаря за закуската и кафенцето  Mr. Green Хапнах добре, та сега ми стана тежко  Mr. Green
П.П. Днес влизам в девети месееееец!!!  newsm44

# 493
Имам болки в ареолата на едната гърда. Притеснява ме. В един участък кожата беше станала по-суха и често ме сърбеше, а сега се е разранила и пак е супер суха, но вече боли. Освен това имам много тъмни петна, като точки са почти черни по ареолата на същата гърда.
Дали е нормално? Моля помагайте, че се ушашках  Simple Smile  Simple Smile

Още бебчета ураа  Simple Smile Да са живи и здрави за радост на мама и тате. Ама защо малкия Максим в 38 седмица толкова мъничък newsm78 Стискам палци бързо да наддава и скоро да са с мама у дома  Simple Smile

# 494
Ей, полвин ден не ви следи човек и сте изписали света Simple Smile
А и две бебета се появили  Laughing
Честито на двете обебели се мами, да са им живи и здрави съкровищата и много щастливи  bouquet
Аз вчера бях на доктор, термина наближава, а симптоми за раждане няма никакви, май ще си чакаме термина.
Почти с всичко сме готови, останаха разни дреболийки като лигавник и под.
Тумбита гледам кафенце пийвате с кеф и аз съм така, а по време на кърмене разрешено ли е?

Общи условия

Активация на акаунт