Септември на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 25 950
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Фейтче, с туй тяло създадено за грях, с тез руси букли и големи очи........ще те отмъкне някой Самодив hahaha
Белче, нъцки! Може да ми влезе някоя буба по тайните местенца из тези храсталаци Crazy Mr. Green

# 466
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Фейтче, с туй тяло създадено за грях, с тез руси букли и големи очи........ще те отмъкне някой Самодив hahaha

hahaha забрави да споменеш натуралното окосмение под роклята ми  Crossing Arms  Mr. Green
Май трябва и аз да отида на една кола маска  Joy Joy Joy

# 467
elio,моята гъбка също се качва нагоре,дет' се вика добре дошла в клуба на разместващите ребра Mr. Green

Мели,нещо недостъпна ми го раздаваш Joy.По-добре буби от щипалки разни(ау,колко мразя щипалки #Cussing out).

# 468
Хайде на моретоооооо:).Ма Мели луда ли ме нарече заради среднощния ми пост?АХхаха,няма така да ми говориш,че ще те дам на икебаната,тоя анти тип Laughing.
Не мога да спя аз,тая нощ постигнах нови рекорди на брой събуждания,което ми отрови нервичките #Cussing out.Ставам и тия двамата -мъжа и баща ми си хъркат доволно,нямааа айде.Разгоних ги набързо,няма 6-5.Зло същество бременно Joy Joy Joy
Лили-как я искаш вестителката  hahaha?Пиши на някоя девойка от 1ва страница във вестителския списък,да ти даде номер,та да и пишеш като се случи случката.
Фейт хахаха,тая танцуващата много симпатична Joy

# 469
bel4eto то с тия размествания в ребрата имам чувството, че отзад съм станала като немска плувкиня Joy
Фейт аз днес отивам на кола, че незнам как е при вас, ама моите косми растат само на триъгълника и то с някакви скоростни темпове, на 15 дена съм на интим
И аз не мога да спя отскоро, много гадно, ставам до WC-то по 100 пъти. Качили сме разхода на таолетна хартия двойно  Blush

# 470
  • Варна
Канела ,maggitta честити ви бебенца! Да са ви живи и здрави  Heart Eyes

# 471
Фейтче на кола маска на 23 вечерта ти  разрешаваме да идеш, че да си готова за 24 Whistling

# 472
Фейтче на кола маска на 23 вечерта ти  разрешаваме да идеш, че да си готова за 24 Whistling

хахха  Joy Joy Joy  мъжо предлага друго решение  Blush Mr. Green

Елио ... с тази си бременност мога да кажа, че почти нямам окосмяване  Crazy растат ужасно бавно и са много редки. Иначе преди всяка седмица бях с епилатора на краката. Сега на два три месеца 1 път  Crazy Нямам обяснение защо така става .. явно е на хормонална основа Heart Eyes

# 473
Fate много мило,че предлага друго решение,ама трябва да бъдете много усърдни.Е и ние се стараем ама малкия сигурно се подхилква отвътре и в главата му е -аа действайте си не ми пречите  Mr. Green Mr. Green

# 474
И аз съм така с космите(като Фейт).Не растат и това е.Последната кола маска на ръце направих Декември преди командировката и до ден днешен не ми се е налагало да ги махам(не са станали големи).И да се похваля,че вчера сама успях да си обръсна триъгълника smile3501.През цялото време си мислих колко съм еластична хаха.Ако има такъв фантастичен герой(например каучукувото момиче),ще се играе от мен Joy

# 475
Fate много мило,че предлага друго решение,ама трябва да бъдете много усърдни.Е и ние се стараем ама малкия сигурно се подхилква отвътре и в главата му е -аа действайте си не ми пречите  Mr. Green Mr. Green

може да му е приятно да го шляпвате по главата ... или да му почесвате уШото ... знаеш ли  Joy Joy Joy

Белче ... ти си герой  Crazy

# 476
Fate много мило,че предлага друго решение,ама трябва да бъдете много усърдни.Е и ние се стараем ама малкия сигурно се подхилква отвътре и в главата му е -аа действайте си не ми пречите  Mr. Green Mr. Green

може да му е приятно да го шляпвате по главата ... или да му почесвате уШото ... знаеш ли  Joy Joy Joy

Белче ... ти си герой  Crazy
Maлко по малко усещам как идваш в нашия отбор маменце  Joy smile3537
ЯЯ малко по-сериозно сега,питаха ни едни приятели какво искаме за бебето за да не купуват глупости и аз обещах да помисля и да им кажа.Фейт тва кенгуру твоето дето беше 0+...малко повече инфо?

# 477
Честит юнак на мама Магитта!!!   Да наддава бързо, да е здравичек и по най-бързия начин да са заедно вкъщи!     bouquet   

# 478
Честити бебчета на Канела и Магита!!! Да са ви живи и здрави малките Ивон и Максим   bouquet
Кърмата съм си я опитвала - бих оприличила вкуса на нещо сладникаво, което далечно напомня на нишесте...
За изтичането на околоплодните води - зависи колко високо е разположено бебето, какво му е предлежанието и къде точно се е пукнал мехурът - тоест може да изтичат и на капки, но е напълно възможно и да се плиснат като леген с вода - имам около себе си такъв пример при една приятелка  Peace Но истината е, че повечето спонтанни раждания започват с контракции, а не с пукане на мехура като по филмите  Hug
Много е права Скай за майчиния инстинкт и буденето нощем - и аз спя като пън по принцип, но онова само да се разшава леко и козирувам като в казармата (за Камен говоря, другото още не ме буди като си мърда) - ужасна работа  Whistling
Лили, стискам палци всичко да мине по най-лекия начин  Praynig  Hug
Елио, усещам, че засрамвате детето и се свива нагоре горкото да не ви гледа  hahaha  Joy
Мели, откъде го извади тоя бе?????????  rotfImbo smile3555 smile3556  superuu

# 479
Добро утро и от мен. Мели, Белче - мерси за кафенцето и закуската  Wink
Честита радост в семействата на Канела и Магита - да са Ви живи и здрави малките слънца Ивон и Максим!
Авара, ЛиЛи - стискайте още малко, наистина не остана  Hug
Мартичка, Ел_сол - някоя от вас случайно да има път в петък към Щерев? Аз ще съм там към 9  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт