Почти порасналите деца и секса

• 13 923
  • 84
  •   1
Отговори
# 60
  • София - Рим и обратно
20-25+, даже и по-рано, ама хайде, да не развалям съня на майчетата.  Laughing
Злите езици говорят, че вече на 14 се считат за "окъснели",
Shocked моля ти се, ще ми докараш някой инфаркт. Моята е на 12, ама си ми е бебе Crazy

# 61
  • София
Едно време на тези години/16-17-18/ са ги женели,че да не им прегори снагата от пориви телесни.
Колко са вОдА напивАли и китки крали те си знаят Mr. Green

# 62
  • където ми харесва
И така днес се бяхме събрали по женски и една от нас сподели как 15-годишната й дъщеря открила чудото секс.
Мен ме жегна нещо под лъжичката, имам син на 16.
Не знам дали е правил секс, не е споделял, склонна съм да мисля, че само му се иска, но още не са му вързали.
И изведнъж се уплаших, че това е ходът на нещата  Embarassed.
На мен ми се струват още малки, но кой ли пък ме пита.
Би ли ви натъжило ако разберете, че 15-17 годишното ви дете прави секс? Не е ли това краят на детството и неминуемото откъсване от вас.
Не ми се смейте, такива мисли ми минах през главата.
Еми, сега ще ме изядете с парцалите, обаче за мен това е най-нормалното нещо на света.
Да, на 15 години не са малки (сори, майчета, тру стори).
Наясно съм, че моята госпожица в близките 5 години ще започне да води полов живот, не го смятам за нещо, което да ме съкруши, или да ме изкара извън релси. А дали е края на детството? За някои деца то настъпва още на 11-12, когато не играят вече на жумичка ( и другите сходни игри), играчките им са прибрани в кашони, и не гледат детски филмчета, а предпочитат романтични комедии... bowuu

# 63
  • burgas
Много сме разговаряли с щерката на тази тема,в крайна сметка избора ще си остане неин-дано само да е запомнила призивите ми за безопасен секс Rolling EyesПо принцип не изпадам в крайности-много рано ,много късно са доста относителни понятия.Ако се е влюбила силно и изпепеляващо едва ли ще се въздържи да не прави секс,ако обаче става въпрос за бройкане и безбразборни връзки нещата стоят по съвсем различен начин.

# 64
На 15 при нас на площадката все още има Деца.Гледам ги-пубертети, закачат се, момчетата-с мутирали гласове.Обаче са Деца, ще ме прощавате.Закачат се с моите деца, играят с тях, занимават малките.После се оттеглят, играят карти или се моткат някъде с колелата, но-не се делят от Децата.И кукли като изнесат малките-големите момичета се включват.Нищо от Тру Стори няма.Съвсем са си деца.Жалкото е, че едно от момичетата споделило с моята голямата-играели с нейната кукла навън-че и тя има, ама си играе само вкъщи, за да не и се смеят.Откакто започнаха да се смеят на Децата, че играят с Играчки, от тогава Децата зОрлем порастват... Tired

# 65
  • София
Преди да стигнат до секса, ще трябва да минат през една-две платонично-любовни драми.

# 66
Преди да стигнат до секса, ще трябва да минат през една-две платонично-любовни драми.

Страх ме е, че точно тук е разликата между новото поколение и старите такива. На времето имаше етапност. Първо трябваше да станат гаджета, а после (както му казват в американските филми) следваха" първа база", "втора база" и пр. етапи докато се стигне до секса. Днес децата май се държат като зрели - щом се определят като гаджосани искат всичко на момента.

# 67

Страх ме е, че точно тук е разликата между новото поколение и старите такива. На времето имаше етапност. Първо трябваше да станат гаджета, а после (както му казват в американските филми) следваха" първа база", "втора база" и пр. етапи докато се стигне до секса. Днес децата май се държат като зрели - щом се определят като гаджосани искат всичко на момента.

Или по-лошо, сексът заради самия него/ може и в ранна възраст, важното според тях е да не са `изостанали` /, а не като израз на чувства към партньора. Rolling Eyes

# 68

Или по-лошо, сексът заради самия него/ може и в ранна възраст, важното според тях е да не са `изостанали` /, а не като израз на чувства към партньора. Rolling Eyes

Това е, защото децата винаги са искали да пораснат бързо и затова копират възрастните. Затова пушат, пият, карат колите на бащите си и какво ли не. Е, и в секса копират възрастните. А, да не се заблуждаваме, при възрастните наличието на изпепеляваща любов далеч не е задължително условие за да се прави секс. И така децата просто имитират възрастните.

# 69
  • София
Децата го правят, както и много други неща, защото са затворени само в детска среда по почти цял ден, а като са по-малки съвсем по цял ден. Ако не беше така, нямаше стадният принцип да е толкова силен, защото щяха да са повече сред възрастни, а не сред деца. Според мен продължава да се прави една и съща грешка - събира се на едно място голяма маса некомпетентни, като един некомпетентен се учи от другите некомпетентни и така се завърта порочният кръг на некомпетентност.

# 70
  • Стара Загора
Някъде четох ,че родителите приемат най- трудно сексуалността на своите деца .Че те също могат да правят секс и да създават деца.

# 71
А какво става когато майката и бащата имат различно да го наречем виждане по тези въпроси.

Aми, предполагам, че трябва да поговорят с детето заедно и да му обяснят, че има различни мнения по тези въпроси, ето например татко смята, че е по-добре повече опит, защото така и така (примерно), а мама смята, че трябва да се изчака, защото така и така... Ние с моя човек сме на едно мнение, слава богу, по тези въпроси, но въпреки това споменавам, че има и други гледни точки, за които също си има аргументи. Защото пък от друга страна, ако наливаш само твоето мнение, а детето изобщо няма идея, че има и други, има риск, като разбере мнооого да му стане интересно "табуто". Точно по тази причина обяснявам и за гей връзките. Никак не ми се иска някой от моите от чиста бунтарщина, защото сме плюли по този тип отношения, да реши да ни направи напук и да се пробва. Нека знае за тях и да е интелигентно информиран. И за религията действам по същия начин - моите лични възгледи (аз съм с християнска нагласа, но в църкви от никакъв вид не вярвам и не посещавам, освен като исторически обект или от уважение към вярващи приятели и роднини) не се натрапват по никакъв начин на децата - казвам им: Аз вярвам, че има Бог, но дали има наистина, никой не знае, това е въпрос на убеждение, а не факт. Например знам, че теб те има, защото те виждам и те прегръщам. Но дали има Бог - не знам. Вярвам, че има, защото не знам как иначе да си обясня всичко наоколо. Когато пораснеш, сам ще решиш в какво да вярваш. Има много хора, които вярват във всякакви различни неща. Важното е това, в което вярваш, да не е опасно за теб и околните. И тн... Мисля, че сексът, религията, моралните избори, наркотиците, изобщо този тип "деликатни" въпроси много внимателно трябва да се обмислят, още докато е много малко детето как ще му се поднасят. И отново личният пример...
Ох, много е лесно да говорим. Дано резултатът е добър.

# 72
  • Там, където ме обичат
И моите синове знаят къде стоят презервативите вкъщи Peace
Казала съм им, ако им потрябват, да си вземат, много по-разумно е това, отколкото да се чудя какво да правя после.
Това е страхотна идея, не бях се сещала.  Peace
Не ми става мъчно от мисълта, че скоро това ще се случи, само много държа да се предпазват.
А дали ще е нещо специално или не, за мен няма значение.
Времето определя кои увлечения са си заслужавали и кои са били моментни. Когато те тресе хормонът, тези неща изглеждат по различен начин.

# 73
Би ли ви натъжило ако разберете, че 15-17 годишното ви дете прави секс?
Еми, сега ще ме изядете с парцалите, обаче за мен това е най-нормалното нещо на света.
Да, на 15 години не са малки (сори, майчета, тру стори).
Наясно съм, че моята госпожица в близките 5 години ще започне да води полов живот, не го смятам за нещо, което да ме съкруши, или да ме изкара извън релси......
Т.е., приемаш за нормално едно дете (защото дори и да си докарва визия на 25 годишна жена, то си е още недоразвито докрай дете) , дето не разбира сърби ли го, пишка ли му се или друго, да се секси наляво-надясно , за да доказва колко е пораснала?
Извинявай за грубите ми думи, ама предполагам заради точно такъв родителски подход момичетата коленичат пред съучениците си зад училищата......и не намират нищо лошо в това.
Малкият ми син е на 16.Още му е рано....дори приятелка не е имал сериозна.
Има време за всичко,няма да изтърве последния влак за секс.
Предпочитам първо да разбере какво е да харесваш някого, да се влюбиш, и т.н., а не да трупа бройки и да мисли, че секс и любов нямат нищо общо.

# 74
Дам...освен да се моля, момичетата ми да попадат на момчета като на Краси... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт