Почти порасналите деца и секса

• 13 893
  • 84
  •   1
Отговори
# 75
А замисля ли ли сте се,че може да има разлика какво вие знаете, че правят децата ви и какво всъщност правят ooooh!Shocked И как вие разбирате дали детето ви се е влюбило или просто е увлечение? Shocked newsm78
Не ме съдете строго, по думите на някои от вас май и аз съм още дете (22 годишно),ама си спомням ясно пубертета (15-16) и как се криех (сакън баща ми да не разбере, че аз имам приятел и правя секс), а майка ми се подсмихваше отстрани  Laughing

# 76
Имам мнение, но не е от позицията на майка и не мисля, че е редно да го изразя, но ще чета темата с интерес. Peace

# 77
Harukaze, изрази си мнението, моля.

# 78
Мнението ми е на човек, който е по - малък от някои обсъждани в раздела. Нямам деца, но имам братовчед в 3 клас. Честно, не мога да си представя да прави секс. Не мисля, че е честно да мисля така при положение, че доскоро отстоявах правото си да го практикувам аз самата. Бях готова, с човек на който имам 100000% доверие. И въпреки това проявявам двоен стандарт: аз мога, но той не.
И въпреки, че мисълта ми е неприятна мисля, че нещата така или иначе ще се случат, но от нас, семейството зависи дали детето ще е подготвено и отговорно ще направи тази стъпка. Peace

Последна редакция: нд, 02 сеп 2012, 11:54 от Harukaze

# 79
Всяка от нас си спомня пубертета.То току-така не се забравя.Аз помня обаче, че не се криех от нашите къде да правя секс с гаджето си, защото играехме навън все още по Детски, гаджетата ни се изразяваха в това да ни целунат, да се понатиснем и похилим тук и там.Първи трепети, ама не и секс.За секс се замислихме две-три години по-натам, той тогава и залегна в разговорите ни.На съседната площадка имаше едно момиче, за което се носеше слух, че "дава", ама нашите момчета само хихикаха, а момичето я наричаха с кофти епитети.Та всяка помни нейните си неща....
Ясно е, че рано или късно всяко дете ще порасте.Кога ще стане това зависи от много неща и смея да твърдя, че част от тези неща зависят от нас, като родители.Разбира се, че няма да забраня, моето  момиче след 5 години ще е на 15.Няколко момичета имат на площадката на по 15-ами Играят, личи им, че са Деца.Каквато е средата, такива стават, да, първи трепети започват сега, догодина ще има и гаджосали се вече вероятно...
Към днешна дата аз имам на 100 % гаранция какво прави детето ми, защото все още е придружавано навсякъде от мен.Така ще е и на 13, апропо-на извънкласните и занималния я водя и ще я водя аз.Така че, ако някой се усуква около нея-няма как да не видя.Ако тя самата залита по някой-няма как да не видя.Само дето, ако прави секс тогава няма да се подсмихвам, а ще ми е криво.Прекалено е рано.Аз самата не съм на пределна възраст загубила девствеността си, но беше няколко години след като имах вече цикъл.Няколко години.През тези няколко години изучих и собственото си тяло.На 13-14 на някои не им е дошъл цикъла...какъв секс, кви 5 лв...Какъв безопасен секс, като то не си знае още датите на цикъла, защото е нередовен, за пик на овулацията да не говорим....Лежте и вие на кълка, че го правят само и единствено с презерватив , Ако и да има мама в шкафа и те да знаят къде е.Аз безразсъдно правех без презерватив, въпреки, че знаех и за съществуването му, и за болестите, не съм била кон с капаци.Просто на тази възраст е безразсъдно, махваш с ръка.... Whistling

# 80
  • Там, където ме обичат
Jizzlobber, права си, за съжаление. И аз не мисля, че на тийновете първата им мисъл е предпазване.

# 81
Щерка имам на 14 години за протокола. Simple Smile
Споделя ми за нейни съученички - на 13-14-15 години, които твърдят, че са правили секс. Не знам дали това наистина е вярно, но допускам, че акциите на една малка (извинете за това,което ще напиша) кифла, се вдигат неимоверно, ако е с една крачка пред останалите. Това в училище.

Детето ми каза, също, че се случва често момичетата помежду си да демонстрират интимност. Да, пак за тази възраст говоря.
Какво правят децата ни - не смея да кажа, че знам 100%. Какво е в главата на моята тийнейджърка също не ми е съвсем ясно. Притеснително е това, че детските им, все още, мозъци, са в тела на жени и няма как да се избегне това залитане след хормоните. Не може да ми е все под око, и не споделям мнение, че трябва да я наблюдавам постоянно.

Плаши ме това, че деца, момичета изглеждат и демонстрират сексуална достъпност....

# 82
Jizzlobber, права си, за съжаление. И аз не мисля, че на тийновете първата им мисъл е предпазване.

Е, то затова са майките - да ги мислят.  Laughing

# 83
  • София
Баси, това с предпазването стаава като с миенето на зъбите - ще трябва да се набиват канчета!  Crazy Какво доживяхме!

И на мен ми прави печатление това демонстриране на сексуална достъпност,  сякаш твърде изострена.

# 84
  • На топло в неговото сърце.
Всяка от нас си спомня пубертета.То току-така не се забравя.Аз помня обаче, че не се криех от нашите къде да правя секс с гаджето си, защото играехме навън все още по Детски, гаджетата ни се изразяваха в това да ни целунат, да се понатиснем и похилим тук и там.Първи трепети, ама не и секс.За секс се замислихме две-три години по-натам, той тогава и залегна в разговорите ни.На съседната площадка имаше едно момиче, за което се носеше слух, че "дава", ама нашите момчета само хихикаха, а момичето я наричаха с кофти епитети.Та всяка помни нейните си неща....
Ясно е, че рано или късно всяко дете ще порасте.Кога ще стане това зависи от много неща и смея да твърдя, че част от тези неща зависят от нас, като родители.Разбира се, че няма да забраня, моето  момиче след 5 години ще е на 15.Няколко момичета имат на площадката на по 15-ами Играят, личи им, че са Деца.Каквато е средата, такива стават, да, първи трепети започват сега, догодина ще има и гаджосали се вече вероятно...
Към днешна дата аз имам на 100 % гаранция какво прави детето ми, защото все още е придружавано навсякъде от мен.Така ще е и на 13, апропо-на извънкласните и занималния я водя и ще я водя аз.Така че, ако някой се усуква около нея-няма как да не видя.Ако тя самата залита по някой-няма как да не видя.Само дето, ако прави секс тогава няма да се подсмихвам, а ще ми е криво.Прекалено е рано.Аз самата не съм на пределна възраст загубила девствеността си, но беше няколко години след като имах вече цикъл.Няколко години.През тези няколко години изучих и собственото си тяло.На 13-14 на някои не им е дошъл цикъла...какъв секс, кви 5 лв...Какъв безопасен секс, като то не си знае още датите на цикъла, защото е нередовен, за пик на овулацията да не говорим....Лежте и вие на кълка, че го правят само и единствено с презерватив , Ако и да има мама в шкафа и те да знаят къде е.Аз безразсъдно правех без презерватив, въпреки, че знаех и за съществуването му, и за болестите, не съм била кон с капаци.Просто на тази възраст е безразсъдно, махваш с ръка.... Whistling
Peace

Общи условия

Активация на акаунт