ПРЕЖДА - Магазин в София?

• 5 180
  • 5
  •   1
Отговори
Момичета, ако знаете къде в София бих могла да намеря магазини за прежда, моля да споделите. Днес ходих до Женския пазар и намерих само на едно място, но не намерих това, което търся. Оферти приемам всякакви стига да мога да видя преждата "на живо".

# 1
  • sf
Не знам от кой квартал си,но на пазара на кв."Хаджи димитър " съм виждала прежда в едно магазинче.
Също и на щанд в базар "Поли", който е в кв. "Сухата река".

# 2
благодаря за инфото donsita  Simple Smile

# 3
Не знам къде си попаднала около Женския пазар, но аз да препоръчам място пак в района - "Двете къдели" на "Вашингтон" и "Симеон" - от плетене не разбирам, плетоха ми нещо там, но продават и прежда и ми се стори добре заредено...

# 4
Здравейте ! Според мен двата най-добри магазина,които съм посещавала в София са на Красно Село  на спирката на трамвай номер 5 в локалното и на женския пазар в горната част има един паркинг води се улица Стефан Стамболов . Магазините са богато заредени,а персоналът е изключително учтив.На мен ми дадоха много идеи,как да заплета пуловера си.Препоръчвам го горещо !

# 5
  • София
На женския пазар има един магазин в началото от към Сливница в ляво до магазин за животни, също от ъгъла на Христо Ботев и Пиротска, като тръгнеш по Пиротска и в двете посоки има магазини, има един голям и на пл. Македония.

Общи условия

Активация на акаунт