Мъдри и добри, 134 арабски мами споделят радости и тревоги

• 52 321
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
В основата си веждите не са овални а по квадратни ако така може да се нарече  Peace
перманентните вежди са повсеместно разпространени  Peace
Но най- вече в Ливан  Wink
Биби, може ли така да си в меката на макияжа и да не се възползваш  Laughing

# 511
Честит Празник, Българи!!

Първо да уточня, че тук не работят местни по моловете и другите търговски обекти.. Олди и за това си правят каквото си искат с работното време   Shocked Rolling Eyes #Crazy 1ви Май не е в календара  newsm78

Алисамер, Биби, домашното не успях да го докарам до никъде  Tired не ми вървеше боята вчера, ама утре пак го почвам. Е, добре че напрасках все пак 2 въпроса от 6те възможни  Thinking Crossing Arms Whistling

Белбей, ще ударим по една ръка, ако трябва  Mr. Green Hug

Хайде аз изчезвам, само за сега обаче  Laughing

Биби, как е Иването? Успяваш ли да бягаш след нея  hahaha

# 512
  • по пътеката
привет и   [size=14ptЧестит национален празник![/size]!
про4етох ви и викам да се разпиша!
ивана да ходи все по правилната пътека!   bouquetа ти по4на л и да усещаш пубертета при твоите близна4ки ,биби? мислех,4е като не сме  облъ4ени от бг тв и не си ходим 4есто напоследък ,ще се забавим с пуберските изцепки, ама като слушам какво ги интересува 10 годишните араб4ета , зна4и няма отърване от влюбвания, харесвания, там задявки, дано мом4етата да не се вкарат и те във филми!  ooooh!
мисля, 4е 4астниците по арабско са си нон стоп работни, отворени, поне от 8 до 18! като най-ба4катори са отделни райони и то както им викат еврейските! там са и най-богати4ките фамилии! поне се вижда ,4е работят! администрации и големи магазини ,макар  и 4астни са толкова неработни , 4е ако са на норма ,6а умрат гладни! Mr. Green
белби, сега е момента  да го нау4и6 да пази ти6ина! както и 15 мин без него за едно кафе! тези 15 мин никой да не те зака4а, за ни6то оти и "манго 4иляк!" Naughty
за лицемерието и празните приказки и 4еткането на кой по и най,не се свиква, гледам да не оставам дълго в подобни среди, 4е ме облъ4ват негативно! мене по ме е дразнило недоброжелателното любопитство,злобата,завистта, оглеждането, както и назидаването, сяка6 съм паднала от марс и като не съм съгласна, 4е за много не6та те дори не са 4ували ,а не как сме обидении, 4ак не ми говорят!
 ама туй 4удо пък ду6евен мир, 4етене на книги, образоване извън клюките и областта,ако работят, а не! да не би да им прелеят мозгите!
сега ато са запо4нали офанзива ,4е прясното мляко трябва много да се пие, сутрин ,ве4ер задължително, а малката не иска ,зорлем половин 4а6а сутринта, ей! викам хората го отри4ат ве4е прясното , само на малки деца и то специално! брех, все едно някоя сура от корана съм ре6ила да пренапи6а! или това да си поливат главите с бадемово или зехтин след баня! то идея има ,да не ги лазят въ6ките ,ама с тази мазна  коса после направо ми се гнуси! илиза вси4ко се пие тизан, викам то с холяди са билките, специални смески от бг си нося, гледат ме като глътнали игла!има не6та приемам ,има логика, като лимони с мед за гърло, компреси с портокалова вода при треска, бизбез при колики ,ама то и бг са дали не6то на света! моля, моля! ба6 днес пък съм много патриотка!
вървя по улицата и си говоря с дребос на бг, и отвреме на време на френски, мъж  казва не6то на малката! тя без да коментира, а аз  я питам : какво иска този -"да съм те нау4ила на арабски ,стига с френския!"  Laughing или моя изцепка-спира ме мъж, понеже непрекъснато ми искат пари, аз му казва директно както бързам рабби инуб, ама той нееееее и ми приказва на арабски! спира до нас някакъв ммъж и го пита какво иска, а то искал да ме пита за адрес-заприли4ала съм му на гугъл мап! странно до 2010 г без проблеми хората се напъваха да  ми говорят ,4е да се разберем!
ето за кои говори белби!

# 513

Отговорно приемам титлата за сервиране на кaфенце! Heart Eyes Hug
Сега е време (поне при мен)за следобедно лекичко кафенце!
Ей такова същото го правих и аз с много канела или шоколад на прах отгоре!Сега обаче вкъщи имам капучино от тези на прах дето си ги разстваряш в топла вода,пийвам си го и си представям ,че си пия тоя разкош от снимката!
Благодаря за пожеланията на всички момичета!

За веждите,аз мисля че за вежди тип каре са това:

А другите са по овални ,нещо такова:

А за белите коси ,единственото което ми идва на акъла е или цялостно боядисване с по-светъл нюанс боя,за да не е фрапираща разликата с белите коси,но това е ако е изцяло побеляла коса за прикриване когато излязат корените,а другия по добър вариант са кучури с различни тонове ,като русо-бели,златисти до медни и т.н.,незнам как го обясних,ама...доно да сте ме разбрали
За татуираните вежди може да се избегне с временните тату,аз например имам едно като крем сенки е в шишенце и се взима с четка(плоска)и си рисуваш веждите,става много хубаво има го в различни тонове и се изчиства с почистващо мляко,с вода не пада ,може да си седи няколко дена.
Големи уроци дадох по красота Joy Joy Joy

# 514
Ей,
ама сте аверки в нужда   Hug
Биби показали са ти веждите - точно такива са и много добре стоят на лицето подчертават очите  Crazy.
 Даже и в БГ има козметички които успяват да ги правят  Party.
Артемис, и аз ползвам такова в кафяво и е много удачно-за подчертаване на очичките  Party оу изпъкват и е много хубаво  Crazy
Относно кичурите мисля , мисля и все кураж не събирам. Нямам им вяра / особено като съм се подвизавала и в един салон/  ooooh! ужассс. Пък аз искам и много екстри които тук и в скъпите салони / който не са и на половината на средна класа в Бг/ не предлагат. Искам да сложа и един зелен коректор да убие червеникавите   нюанси останали от кастинйа в/у главата ми .Искам подредени кичури и да са сивкави т. е в студената гама Хаха екстри но  само в мечтите.
 Марсиянке , стига аз си се оплесквам прилично с масла я бадемово , я индийски , последно вчера бях с кокосово и рициново  Laughing. резултата завидна грива  Hug
 Артеми,с разкажи малко за гел лаковете , може и на лични че то стана  Арабска Красива мама  Laughing

# 515
Радвам се че съм помогнала ,въпреки чудесните ми обяснения Mr. Green!
Това за веждите и аз така ползвам го в кафяв нюанс и съм много доволна!Ставам почети като арабска принцеска и аз.. Joy
За кичурите-съгласна съм трябва да отидеш на сигорно,някой от опит да ти препоръча иначе на случайни нееее Naughty и аз като теб точно това което обясняваш си правя и такъв плачевен опит имам в БГ ooooh! ,че още ми настръхва косата като си спомня(много трябва да се внимава на кой  фризьор ще попаднеш).
Belbey За гел лаковете ще напиша тук,а пък ако ни се скарат ,че много разкрасяваме темата ,ще прехвърлим на лични.Та за тези лакчета ,от мой опит с които аз съм работила,но предполагам ,че основната техника е същата са еднакво вредни за ноктите както и ноктопластиката ,процедурата е същата в първите стъпки и в последните при махането.А иначе е много добър вариант когато неискаш дълги нокти,а просто естествени нокти ,красиво направени,които ще издържат значително повече от обикновен лак.Поправаката на ноктите ,ако са добре и майсторски направени ,може да се направи...на 10-15 ден ако е цветен лака(при него си личи повече като израства нокътя),а при френски маникюр може и малко повече дни,защото не е дразнеща разликата.Ами това се сещам ,което мога да кажа, иии да си кажа не съм супер специалист работила много Embarassed.
Аз съм самичко тази вечер Sad,ще си пусна филмче и ще ви следя из късо ,ако има други такива като мен скучаещи. Hug
Лека вечер красиви арабелки!  bouquet

# 516
Еййй вие много сте изписали бре,аз рекох че като е неделя ще бъде пак пустош тука.
Ние ходихме да хапнем в един ресторант ама май по-добре да бяхме купонясали вкъщи,направо съм скапана.Иването отказа да седне и за минутка та съм яла в движение,поне обърсахме пода на хората,отнесохме два-три стола и едно наргиле,любехме и разлюбвахме де що боклук имаше по земята. ooooh! Любси с това сигурно ти оговорих на въпроса,иначе по принцип прикляквам и припълзявам на прибежки все още не тичам.Благодаря на всички за честитките и пожеланията към Иванените крачета  bouquet Ей я и нея,клатушкаща се и трудно уловима в кадър:
Скрит текст:

Айче много благодаря за линка Heart Eyes ще се възползвам,надявам се и на Мур да намеря още,че много успокояващо ми действа начина му на говорене.
Белбейче не знам що не се увличам по макиажите нещо newsm78 късно ми е да се променям сега,въпреки че съм в такава среда,явно ще си остана макиажно залупена.Виж разни маски,кремчета,скръбове и тем подобни си ме влечат.Веждите каре ги схванах с тоя снимков материал няма начин Peace Марсито даже нашто Хайфе ми е пуснала Flutter Страх ме е да си направя че ако объркат нещо после върви се оправяй,в кръжока направи си сам ми е по-спокойно и да сгреша нещо веднага мога да отмъстя #2gunfire Mr. Green Крем сенките искам да ги пробвам обаче,Артемисче ква марка са бе душко?Белбейче аз съм на кичури от години,тук ми ги докараха най-добре.С фолио си стават подредени колкото дебели искаш и колкото на гъсто искаш.Аз що си мисля че кичурите ще убият червения отенък Thinking Сивкавия отенък тук ми го правиха един път,рекоха че било 'ринсаж' тва и не е никва философия,мият те след кичурите с нещо си там и тва е.Заминавай да си правиш,кат не ти хареса ще сложиш друг цвят отгоре и айде,стига си му мислила,то туй не е като татусите.
Марси и аз си слагам някой път зехтин бе,само че преди да си измия косата Crazy От девойките едната я друса хормона,другата слава богу още играе с барбитата.Та от тая година взеха едни бележки да се разменят,тел номера,ама нищо фрапиращо още де с фръц-фръц сме по-напред в материала.То на влюбвания и задявки да си остане,пак по-добре от БГ-то Whistling Настръхва ми косата за това лято че нали мислим да ходим.Марсиянке кажи нещо за децата ти че нищо не знам,ако те има в представителната тема не съм те стигнала още Rolling Eyes
Артемисче Hug ако ще ги пускаш все такива съблазнителни считай че си коронясана.За маникюра си потвърждавам уговорката да не вземеш да се отметнеш.
То стана време да ви кажа лека нощ докато постна..е лека да ви е Sleeping Kissing Heart

# 517
Добро утро дами !
Днес никакви ви няма . Аз да се похваля че снощи си изкарах много готин купон с българите тук . Така или иначе не можах да си докарам веждите трих мазах но не стана . Маи ще си остана пепеляшка ама какво да се прави. Понякога ми домачнява за тия типично балгарски съберачки . А и малкия падна в басеина така че се изнесохме по рано но какво да се прави . Какво да кажа в салона  че да ми направят веждите "ливански ли се казва" то аз маи нямам много вежди ама ще се пробвам .
Маникюра се отлага с месец  че големия снощи отворил лакчето и така го пуснал в чантата ми и голяма беля ми отвори ,дано да несе повредат документите че ще ги обработвам сега с лакочистител newsm78
Ако някои има друга идея как да го махна този карамазъ червен лак от личната карта ,книжката и аидито , Praynig
Е стига със светските изяви пепеляшка трябва да прави диетична храна че мъжо е в депресия не му стават дрехите,аз тва по 5 пъти на годината го преживявам ,ама тои много на вътре го зима .  chef
Хубав ден на всички
  bouquet

# 518
Добрютро   Laughing Че тук е утро все още а при Любс сигурно обяд вече  Laughing
 Артемис помагнахте много със снимковия м'трял   Wink . Точно когато Бибито пита аз бях отнесена с резултатите от изследванията на малкия и отговорих долу горе   Hug.
 За ноктите разбрах , ако ти се съсипват ноктите и пари да давам да се впускам в приключението  Laughing
  Thinking ще се примиря май  моите произведения на изкуството едно домашно маникюрче с хубав лак и толкоз.
Биби, ей Ливан Ливан как там точно няма да ти направят кичурите я погледни Нанси, Навал и още незнам кои какви коси и какви кичури имат  Crazy
Дай координати фейс или не знам къде да видя творението в/у твоята глава. Може да ползвам като снимков матерял - да показвам какво искам  Wink
alisamer, най -точно показваш снимков матерял и питаш могат ли да направят нещо такова  Peace
 Относно мазаници с масла - слагам всичко което подхранва и съм доволна  Thinking
Любс, разкажи малко за ваШенските  Laughing парфюми / второ качество/ .Тук е пълно , гледам ги, мириша и все още не мога да се навия да си взема един ей така за ходене до Сука Wink

# 519
Хайде и аз, ама добър ден  Mr. Green

Вече ми е по-спокойно, предадох първа част за боите. Дори и да я върне за поправка или допълнение, не е важно, важното е, че беше на време  Laughing Peace

Хехехе Биби, представих си ви в ресторанта... шетащи около масите с малката Ивана  Hug

Белбей, за парфюмите хммм  Thinking взимала съм няколко пъти и бях доволна. Дори ми се струва, че бяха и трайни. Не знам колко бяха близки с оригиналите, ама не бяха лоши. Ние сме фенове на Амуаж и само това ползваме с половинката  Peace

# 520

Белбей, за парфюмите хммм  Thinking взимала съм няколко пъти и бях доволна. Дори ми се струва, че бяха и трайни. Не знам колко бяха близки с оригиналите, ама не бяха лоши. Ние сме фенове на Амуаж и само това ползваме с половинката  Peace

Любе, този Амуаж звучи доста интригуващо   Thinking Взема да се разтърся тук дали има .
Е, аз за второкачествените ей така за нема нищо  да си го ползвам- няма да се представям на оскарите  Crazy.
Мерси всепак за споделеното .
Биби, искахда пиша преди малко ама забравих / стана и един пост леле мале Simple Smile/, относно кремчета и разни мацотийки и аз много обичам. за грим не се гримирам, рядко спирала ,черен молив/ кхол, руж и светло червило.
Именно бих ти била благодарна ако споделиш / И не само Биби/ за кремове разни арабски марки. Знам че из Емиратските канали има разни рекламки , но пуст арабски още не съм задобряла  Crazy.

# 521
Белбейче, аз пак да се изкажа и за кремовете и да бягам...  Flutter

Аз по принцип ползвам Дермаложика, защото имам много много сенситив кожа. Обаче от скоро си купих и на Гарниер новия ББ крем. Супер съм доволна. ББ крема го има и в другите марки, обаче аз винаги имам червени петна, ако използвам Клиник или Есте например. Обаче този на Гарниер е много много приятен и прави кожата супер изглеждаща. Слагам го върху моя дневен крем и се чувствам много добре.  Peace

Хайде до скоро отивам да обядвам с бивша колежка   bouquet

# 522
Здравейте хубавелки! Hug
Аз днеска малко късно се включвам ,но нищо интересно при мен.Снощи неможах да си изгледам филма Close (нета се прецака пак),но днес следобед ще се опитам да го заредя пак,понеже пак съм самичка(ако не ме посети някой де).
Биби и аз така си ви представих как бродите с маничката нагоре надолу из ресторанта Simple Smile,обаче май хич не се спира на едно място ,че да е заснемеш и да и се порадваме и ние Heart Eyes.
За това дето е като крем сенки ,но е тату за вежди пише марка:PENAKLE,но пише че е и германско производство има всякакви марки и видове,просто трябва да обясниш какво искаш,аз го видях отпред до  касата и го грабнах,не съм търсила нещо конкретно.
За парфюмчетата ми стана доста интерсно.Може да пуснете и някоя снимчица на тези които са добри и сносни цени ,че и аз да потърся нещо тука ,ама да знам какво търся,че сега си купувам емитацийки на маркови парфюми ,сполочливи ,но не издържат много Crossing Arms.
Любс ,поздравления,че си предала на време домашното Peace,я да видим за какво ще пишем сега Mr. Green!
алисамер много кофти за документите ooooh!,дано успееш да ги изчистиш без да ги увредиш,не се сещам нещо друго освен лакочистител,но може първо да го разредиш малко с вода и ако не се получава да преминеш към чист ацетон.
Днескa ще си мързелувам усилено,имам бобец с ориз от вчера Mr. Green,а и времето е гадничко ,мрачно и духа много,типично за март месец Wink.
Лек ден на всички!  bouquet

# 523
Lubs кажи някакви ориентирвъчни цени на парфюма.
Крема , е интересен но тук шанс за такъв нямам.
А за червени петна не ми говори- кожата ми е супер чувствителна и най - малките промени на времето ми влиаят .Ходя с червен нос все едно съм клоун  Sick. Затова и много внимавам с цветовете на косата че определени нюанси подсилват такива леки зачервявания и става грозна гледка.
 Нямам навика да плескам фдт, но имам едно ББ на ниве не е никак лошо.Гарнието го няма търсила съм го  Peace.
Сега в момента ползвам Corine de Farme без парабени и е хипоалергичен, доволна съм,но ми се иска нещо може  би една идея по силно.
Тази марка ми харесва и за детето  Peace
  Разните марки Ватика и Олая пробвала ли сте ги?
Артемис,за парфюмите да каже някой които е ползвал както Любето сподели  Peace.
Да крема за вежди  Laughing се казва татуаж за вежди и го има навсякъде из Ливан сигурна съм  Peace. Марки вякакви  Peace
Питай из разните козметики

# 524
Ей голямо разкрасяване пада! #Crazy Чакайте да не остана назад случайно Mr. Green,Белбей досега ползвах една мостричка на Lancome ама ми свърши Cry та ще трябва да се примиря с нещо по-скромно.Преди съм ползвала Vichy,La Roche ама не ми харесват особено.Тук има една козметична линия Beesline ползвам техни маски за лице и съм доволна.Vatika и Olay не съм си купувала,но реномето на Olay със сигурност е по-добро.Може да пробвам ВВ на Любса,обаче още не съм решила какъв дневен крем да си купя,задължително трябва да е с висок защитен фактор че квато съм бяла..Тука вървят много реклами на Fair&Lovely,ама аз по fair от тва няма накъде пък и съм си lovely  superuu та не съм се интересувала.Белбейче що няма Гарние там бе,много ме учуди тоя факт. newsm78 Татуажа ще си го търся като ръшна по магазините.
Любсчееее Heart Eyes бравос за навреме свършеното писание!Как беше обядът?С бивши колежки обикновено повече се приказва отколкото яде Crazy
Алисамер като сте си купонясяли и е било весело кой го е еня за недооправени вежди,най-хубавия грим е усмивката така или иначе Mr. Green Падането в басейна май се е разминало само с намокряне,слава богу.Дано да си успяла да си спасиш документите,ако не ще си имаш уникати за рамка и скъп червен спомен от детството на атентаторите. Party А те мъжете нали знаеш,че не са като хората при тях процесите протичат различно.
Артемисче вашия нет малко като нашия,развали ли се времето и хоп no connection.Сега се прехвърлихме на държавния та сме по-добре ама пък ограничен.Иването се спира,просто пуснах снимки от първите и' крачки затова е размазана.Ето прясна и ясна:
Скрит текст:
Амал как е детето?Дано да ви се поразминава вече Hug
Фийл стегна ли багажа? Появи се поне да обереш пожеланията за лек път и прекрасно прекарана екскурзия Heart Eyes
Русалката пак зачезна в дебрите на тийнджунглата #2gunfire
Марси миндера пълен с възглавници,ти де си?То верно че днеска менюто никво го няма ама айде прежали се Mr. Green
На всички споменати и неспоменати  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт