Мъдри и добри, 134 арабски мами споделят радости и тревоги

• 52 320
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • по пътеката
днес  ми е голямо ходене от 10 до 19 съм през 2 4аса напред назад! току що, заради мъжови прищявки се самозаклю4их и 4укам, блъскам ,ама свеки се ослушва, 4е и да вляза с взлом не можах! не ме бива за крадец! обадих се на свекъра ,той на нея, та ми отвори! ако си бях в  бойното снаряжение и да нямам на газта нищо не пре4и, ще се  помотам из центъра, ама като се ка4их -лещата завряла, ку4ка се отвързала и прави бели ,вратата съм оставила отворена, мда! ние имаме втора седмица изпити триместриални, лудница е!имахме  два дни гости от столицата, е, няма у4ене като има някой дразнител!
не мога да взема у4астие за кремовете, аз си харесвам бг козметика,  ползвам обае мостри разни на известни марки, но адски ме мързи да си слагам всекидневно- доскоро и фактор не слагах на 50 гр слънце, но се замислих, адски изтъня кожата! от егн си е останалото! бръ4ки, петна! затуй ве4е нося и капела, фулар зависи как се спогодя със себе си!аз съм доволна от едни саудитски мостри на парфуми-един направо ми е  идеала, но няма грам име по бутил4ицата! траен, с ролон4е! поръ4ах пак на момата ,донесе други ,ама не ми харесаха и ги подарих! толкоз с  пробите! подарък имам един от дубайско , имитацийка! не е траен, но пък е хубав аромат, унисекс на ал заафаран трейдинг има  карти4ка! ако ви говори! newsm78 айде бягам пак! после ,ако остане време!

# 526
Здравейте и от мен, по въпросът с перманентните вежди, аз си направих за 2-ри път, и съм много доволна, подчертават очите, лично аз харесвам, сега другата седмица трябва да ходя на ретуш. След това,ще ви покажа снимков материал.
Относно кичурите, вече се отказах да се правя, хиляди пъти ходих, обяснявах и не и не, все не се получава, един път не се виждат почти, един път даже излязох тъмно кестенява с леки нюански на руса( а по принцип съм руса), все още много харесвам кичури, но все не ми се получават, а съм виждала едни дебели кичури изобщо не ми харесват, трябва си майстор за кичурите. Като цяло аз много обичам гримове , доста обичам да се гримирам.
Свекърва ми, ми подари нещо като балсам за коса не разбирам какво пише ,е няма такъв ужас, първо мирише много странно и второ все едно съм се къпала с олио, ужасно е, незнам как го ползват.
Това е от мен за сега. Хубава вечер.

# 527
Биби да ви е жива и здрава и много да ви радва Hug!Голяма сладуранка,пу-пу да не й е уроки!Да я нащипкаш и нацелуваш по хубавите бузки от мен! hug
При мен нищо интересно,успях поне да си изгледам филмчето следобед newsm44 ,хареса ми най-важното и така.
Утре ще гледам да се вмъкна по-рано ,че да сервирам кафенце!
Гуш на всички  и лека вечер!  Hug

# 528
  • София
Дуа, виждам те!

Добър вечер на всички арабски принцеси!

Последни метри преди заминаването - най-трудните. Да се стегне багажа, да се подреди къщата, да се оправи всичко за детето - веднъж да тръгна, та да си почина. На всичкото отгоре нещо криви ни излязоха сметките, та утре трябва още пари да обменяме. Ама, какво смятахме, смятахме... всеки път до различна крайна сума стигаме.  newsm78

Иначе, малкият се оправи, но зарази баща си. От три дни кашля из вкъщи, вчера май беше най-зле. Цяла нощ не е спал, носът му е запушен, абе ужас. Казвам му да пиине нещо по-силно, а не само парацетамол и аналгин, ама нъцки. Майка му така го съветва, той така се лекувал. Да си страда сам по самолетите, хич няма да го мисля.

Последно, ще пробваме да минем без митнически паркинг и ще се паркираме директно на Сабиха. Стискайте палци да се получи.

Любс, след 3 дни съм при теб  Hug

Исках да си взема една книга по пътя, но докато се назландисъм да си я поръчам, те изчерпали количествата. Сега я има само при доставчик в Англия, но доставката е 30 дни. А аз имам 1. Нещо ми се струва, че няма да се получи  newsm78 Някой да е чувал за Temple tiger на Jim Corbett?

# 529
Фийл Hug не съм я чувала тая книга ама аз и отдавна не чета вече,затова пък и аз сгащих Дуа тук и мислех че ще драсне.Дуа роди ли или си на финала?Надявам се да се включиш отново Hug Фийл стискам ви палци всичко да се окаже по-лесно от планираното,мъжът ти бързо да се оправи ако не сега то като го понапече мисля че ще му просветне.Лек път и само хубави емоции на пътуването,за всеки случай ако не ти остане време да влизаш при нас пак. Heart Eyes
Марсиянке не скучаеш hahaha Joy ,тя кучката те е чула да чукаш и се отвързала да ти отвори Mr. Green Ти пак добре че имало някой вътре,аз нали казах как затръшнах вратата с ключа от вътрешната страна ама нямаше никой вътре,не се сетих да оставя и нещо на котлона да подсигуря пълен екшън.
Чарли много си права за кичурите и мен са ме омаскарявали не един път.Чакам снимковия материал,Белбейчето сигурно и то ще иска да види Flutter Ти сигурна ли си че е балсам това newsm78 аз преди доста време се бях мъчила да си мия косата с някаква течност за прозорци,не помня вече откъде ми попадна. Rolling Eyes
Артемисче благодаря! Heart Eyes Кой филм гледа? Утре ще гледам и аз да съм рано щом ще има от твойте кафета.
Спокойна нощ,момичета! Hug

# 530

Добро утро момичета кокичета! Hug
Това е обещано от вчера ,кафенце -чисто еспресаки за сабуждане Shocked!
Биби филма беше гръцки и представя живота какъв е бил и какво стана с много реални картини.
Фийл дано мъжлето се оправи малко ,дори и в момента на тръгването,ако не както казва Биби слънчецето добре ще му се отрази Peace!Лек път и приятни емоции! Hug
Сега аз ставам да ошетам ,очаквайте включване пак Mr. Green!
Лек и хубав ден!  bouquet

# 531
Добро утро   bouquet
Артемис, мерси за кафето
Аз вече успях да излея едно добре че не успях да го вейна в/у компа че щеше да е е  Shocked
Чарли, оф исках да ти пиша поооо отдавна ама забравих.
Да ти кажа това с Не бъркането в семейните отношения просто ти се е сторило така   Laughing.Честно бях ей така  Rolling Eyes когато го четох, араби да не се месят?!!!
Може и просто сте били за съвсем кратко време.
С теб сме дружки във фейс  детето ти е бонбон, а ти си много красива млада дама   bouquet.Съпругът ти е щастливец.
Биби, има тук Гарние, но няма ББ кремовете.Нали тук директно се плескат с ФДТ.
 Предпочитам да ползвам разни Ватика и Олая, Нивеа/тук е много по хубава отколкото в Бг/ или разни други марки   Peace.Относно шампоани тук , нещо не попадам на моя- а и нали знаем една и съща марка но различно качество за Източна Европа, Африка и т.н
Фийл лек път!
 Да ви се оплача за малко моето дете да ме удуши с предпазния колан в колата  Cry.Добре че тъкмо спрях пред градината и той дръпна колана ми  Twisted Evil  ей поеснях и викам: Никога повече да не пипа така коланите .
 Допивам кафето и се отдавам на мързел.

# 532
Здравейте.  Hug

Не му е мястото да питам тук, но се чудих....
дали на един арабин ще му е лесно да произнесе името КАЛИНА?

Питам, защото съм си харесала това име, но ми се иска някои от познатите ми да могат също лесно да го възприемат и произнасят.  Heart Eyes

# 533
Понеже на мен вече ми е скучно Confused,изпълних си всички задачки  newsm28 1ironing wash hang 1dishes и сега се разхождам в нета Mr. Green ,а вас никакви ви няма решавам да ви съблазня малко!
Бон апети!

# 534
  • по пътеката
  bouquetтук съм за малко ,4е покрай изпитите и ходенето напред назад искам ново времетраене на деноно6тието/48 4аса! а от няколко 4аса ме гложди дали да се заям с даскалката по математика, 4е написала едни минуси на детето на едно контролно ,а сметките верни, та 4акам одобрението дове4ера на съпружието, да не би да пропускам някое условие в зада4ата ,оти е на арабски! newsm78
днес ми е много умряло, добре ми е кафенцето и понеже налитам на сладко цял ден, а ми е забранено изри4но и се 4удя -депресийка ли ме хвана, от многото негативни събития на двата континента!от в4ера съм много  разстроена покрай смъртта на  пламен, направо как може да живеят някои изроди и наглеци и да няма възмездие за тях?
маминка, калина е  елементарно име, не бой се, най-много да му измести ударението! вжи ако бе6е някой 4авдар, може и да не успее!  Laughing
това бб  крем то4но ми пратиха в фб да си го про4ета какво е, искам,ама тук едва л и има!за цени мога ли да питам? newsm78 айде кафето ме 4ака и един роман да довър6а! аз не6то се отдадох на 4етене,поглъ6тане на  вси4ко интересно в 6итанката! роман на ден! да видим докога! Peace

# 535
Здравейте момичета, отдавна ви чета и днес реших да пиша. Бих била много щастлива ако се включа към вашата приятна компания.   bouquet

# 536
Явявам се и аз най-после ама нещо се замотах от сутринта.Артемисче изпила съм ти и кафето и от сладкото си похапнах да не ме мислиш,еспресото си ми остава любимец сред кафетата Heart Eyes Мечтая си да доживея времето в което ще мога да изгледам един филм от начало до край без да ме прекъсват,бих го заменила и с някое романче като Марсито.Марси какви романи четеш,на български ли?Ей за Пламен четох вчера..лека му пръст,жалко че безмислена ще бъде смърта му ония дето се запали зарад тях ще кажат че е безумец,луд някакъв и хоп ще си измият ръцете,те тия без съвест не ги трогва нищо.Да кажеш после като ти живне малко дали захапа даскалката или и' се размина пък за цените Любса ще се включи..Любсееее Heart Eyes къде си днес бе,да не са ти върнали да мъдриш боите пак?
Белби ти пък чак колан слагаш,с приложението му като средство за обесване не си ли запозната? Тук такива работи като колан и мигач са табу hahaha Joy
Портокалче включвай се разбира се,плодове май нямаме Mr. Green  bouquet Сядай на миндера ей там до Марсито има едно място,сръбвай си кафенце и разкажи за себе си.
Алисамер успя ли да спасиш документацията?
Слънчо не се ли завърна вече,забравих колко каза че ще купонясват в Порто.
Гарга работното време го разнищихме вече,отбий се да чоплим някоя друга културно-образователна тема. Hug
Айче Heart Eyesподгатвяш ли се за пътуването,малко остана?Купи ли подаръци?
Мойта хала заспа рано,което най-вероятно ще ми се върне тъпкано през нощта така че заминавам да си пускам някой филм с тенденция да заспя пред него.
Гуш и лека на всички! Hug

# 537
*Портокали* Добре дошла при нас! welcome Виждам от лентичкатати ,че сте в очакване на вашето чудо preggo!Леки оставащи месеци и здраво пухкаво бебче на финала! Hug
Аз като нетърпелива и любопитка чакам да ни разкажеш за себи си и приключенията с твоето LOVE!

Ауuu момичета ще ви пиша отсъствия днес box,кафенца ,сладички ,нищо не ви съблазни Confused!
Само Биби и Марси ме отразиха ,затова ще им пиша 6+++! newsm03
Марси ,ако наистена са вярни задачките(да каже и тати) ,действай накарай се на даскалицата,че поне математиката си  е точна наука и тън-мън няма Naughty!
Биби ,приятно гледане на филмчето ,пък ако не ,да спинкаш спокойно  sleepuu без да те събуждат малките пакостници!

А пък аз за финал да ви се оплача Sad,тези преятели дето момичето е от бг ,май-май няма да е бъде и ще се пребере в бг моята дружка.Много криво ми стана днеска като я чух по телефона и като ми разказа какво преживява Sad.
Благодаря на господ ,че съм обичана и уважавана от съпруга ми и от семейството му Praynig!
Желая на всички момичета здраве,любов,шастие и не на последно място да ги уважават! Hug
Извенявам се ,за тези писания ,но имах нужда да ви споделя!

Лека вечер на всички и приятни сънища! Hug

# 538
Благодаря много за топлото посрещане момичета . Artemis благодаря ти много за пожеланието , за сега хич не ми е лесно и всяка храна ме отвращава ама няма как.  Hug . Аз какво да разкажа за себе си с моето мъжленце сме от 2 години заедно и от 7 месеца живеем в Кайро ,тук  е голяма лудница и все още не мога да свикна с лудите шофьори и хора, всеки кряка , блъска сякаш сме в джунглата ама такъв им е манталитета  Laughing. За сега не се сещам друго момичета , като се сетя ще разказвам. Artemis ако знаеш колко много ме съблазняваш с тия кафета направо мечтая за едно такова , разбира се има много кафета тук ги предлагат обаче то не може всеки ден само там да се кисне, а в къщи се задоволявам с нес  Cry, такъв е живота. Искам да ви попитам момичета какво е това татуаж за което се разправяте и как е точно името за да го потърся тук, аз много харесвам веждите на ливанките и тука много от жените ги правят по този начин, а аз горката съм с едни калпави руси вежди  Cry , опитвам се да ги цапотя с молив ама нещо не се получава добре. Стига толкова за днес от мен.
Желая ви хубава и спокойна вечер   bouquet

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 00:05 от *Портокали*

# 539
Бибито, все забравям да ти чиститя проходилата госпожица, да ходи все по правят път, а пътят  да и е осеян все с добри намерения   bouquet. Между другото мъжът ми има много приятели все ливанци, и съм гледала снимки от Бейрут, и много ми харесва, още повече, че е и на морето.
Artemis_101 много неприятно, за твоята приятелка, много е лошо така, да си сам сама, а хората да не го оценяват, а да се възползват от това. Те имат ли деца? Разкажи повече, дано всички мине добре с нея. Praynig
Belbey с теб се познаваме още от магребската тема. Тамирчо е много голям сладур  bouquet
Хубав ден момичета.

Общи условия

Активация на акаунт