Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за получаване на детски надбавки в България, ако бащата е чужденец, живеещ и работещ в друга държава от ЕС?
Какви са впечатленията ви от посещението на Йордания, включително посещенията на Аман, Джераш, Аджлун, Мъртво море и Мадаба?
Има ли жени, които са омъжени за ливанци? Къде мога да прочета мнения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за получаване на детски надбавки в България, ако бащата е чужденец, живеещ и работещ в друга държава от ЕС?
За да получавате детски надбавки в България с чуждестранен баща, който живее и работи в друга държава от ЕС, трябва да представите легализиран превод на справката за доходите му. Въпреки че може да има разлики в разпоредбите за пребиваващи и работещи в чужбина, получаването на детски надбавки се счита за заслужено подпомагане, особено при повече от едно дете. В този случай майката ще получава по-висока сума от тази за едно дете.
-
Какви са впечатленията ви от посещението на Йордания, включително посещенията на Аман, Джераш, Аджлун, Мъртво море и Мадаба?
Посетителят споделя своите впечатления от Йордания, включително градовете Аман, Джераш и Мадаба. Те описват контрастите в Аман между източната част (по-бедна и консервативна) и западната част (по-чиста и средна класа). Споменават разходите за хранене в ресторантите, както и трафика, който е спокоен на изток, но хаотичен на запад. Те също така споделят впечатленията си от посещенията си в Джераш, Аджлун, Мъртво море и Мадаба. Освен това те споменават интересни преживявания по време на пътуванията си.
-
Има ли жени, които са омъжени за ливанци? Къде мога да прочета мнения?
-
Как трябва да постъпи една жена, ако срещне мъж, който не е искрен и й предлага да приеме исляма и да живее в Афганистан?
-
Какви са отзивите за квартал Al Khail Gate в Дубай?

,много го боли гърлото и горкичкия едвам се вдигна за работа ,ама няма как.
и ми си е преяло течен шоколад от домашния дето мама ми го прави едно време,ако някой има някаква стара изпитана рецепта от добрите стари времена ще съм ви много благодарна.Правих преди време шоколад по рецепта от нета ,добър беше ,но не същия. 
покрай това се запознах с африкански пеле! а последния път влизането в салона ме спаси от един навлек, оня сигурно полу4и удар като се намъкнах в мъжкия салон! добре,4е брадатите не ходят на бръснар, да не се засе4ем ,да пази господ, 4е са стра6ни!

Направих си заключение че си с къса коса,кажи ако греша,щото знам бръснарите само мъжки прически догаждат.А дано ти се сбъдне мечтата скоро,към БГ няма ли да ходите?Тия по-правоъгълните вежди може и да ходят на русо ама трябва да са по-светли и по-тънички иначе верно ще е грозно,виждала съм ги такива.Да кажеш после кво си хареса на сука и на мен ми се ходи ама да имаше на кой да хвърля туй сладкото Иване че с нея нищо не мога да видя.

за ББ и моето е евтинко, около 10$ обаче е супер 
ако снимам ще пусна няколко снимки
,което май е причината да дойде момичето тук,но увиии...Ще видя какъв ще изхода от цялата тази история,дано вземат правилното решение
.
.
.Драма !!!
Имам още багаж да оправям и домакински задължения ме чакат, така че тези дни ще се включа с по-подробен разказ. Мога само да кажа, че видяхме много интересни и красиви места, но времето ни беше малко, непрекъснато бяхме в движение и нямаше почивка в буквалния смисъл на думата, та половинката беше малко недоволен, понеже не очакваше, че ще ходим толкова много и дори няма да може да се наспи

Дано да се чувстваш удобно и приятно тук