Мъдри и добри, 134 арабски мами споделят радости и тревоги

• 52 314
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Момичета,къде са другите,всички се изпокриха след събитията в Сирия,а аз се очаквам Деси да се включи,Дуа как върви бремеността?

# 556
Артемис, раздразни ми апетита с този течен шоколад, толкова го обичам, че ходих да тарся до магазина сухо мляко, след като прочетох рецептата, но няма, толкова много ми се яде. Събота и неделя като излезем на разходка с мъжът ми ще търсим.
И мен зарибихте с този бб крем, ще си купувам то се е видяло, а и бях чула хубави мнения и преди.
Ние сме добре Марти играе, прави пакости, но от всичко най много обича да гледа за децата, направо незнам какво да правя, как да го отучвам в момента в койт му стане скучно за 2 мин , идва и вика мамо моля те малко бейби тв.
Да ви се похваля вече правя ориз по арабски, много добре, дайе го и обичам. Хубава вечер от мен.

# 557
Поправих поста ми от днес сутринта като добавих линк към снимките.

За ББ кремове всичко е обяснено добре на първа страница на следната тема в подфорум Красива мама.

# 558
Слънчогледче добре дошли у дома! Hug  Чакаме фотосите и подробностите.
Айа  видях една от снимките,прекрасна е много добре се справяш,аз поне не виждам разлика с професионалните(добре съм със зрението засега).Продължавай в същия дух. Peace
Белби явно заболекаря добре си е свършил работата или ти е фраснал бая доза анестезия щом си забегнала на пазар веднага Mr. Green Heart Eyes Тук пък не празнуват 8-ми март,има Ден на майката мисля на 21 март.
Артемисче Ивана беше порядъчно нагушкана от твое име Hug ако се засечем в Бг може да отскочим до Троянския или Тетевенския,аз проучвам вили под наем от сега.Миналата година не се организирахме и точно пък тогава беше 40 градуса месец,че и повече.Какво имаш предвид като казваш че момичето е отишло там заради детето?Извини ме ако прекалявам с въпроса и не се чувствай длъжна да отговаряш Rolling Eyes
Астарта благодаря Heart Eyes Съвсем не ти е скучно-българската бюрократична сага обикновено е смесица от трилър,драма,екшън,трагикомедия,накой път ми напомня и Гарфийлд,за иракската нямам идея,но във всеки случай ти пожелавам хепи енд. Peace
Чарли аз пък се опитвам да пристрастя Ивана към телевизора,че да ме оставя поне малко да мога да си свърша задълженията към останалата част от фамилията..после може и да съжалявам ама сега друг вариант не ми идва на акъла.Поздравления за ориза. 
Гарга ако трябва ще си изсмуквам от пръстите казусчета за да ни навестяваш по-често Heart Eyes
Павче в сайта на bulgaria air бях чела за дете пътуващо с придружител,че трябва да се направи тази декларация подписана от двамата родители.Мисля че няма да се разминеш с ходенето до посолството,там би трябвало да я имат в готов формуляр и да ти я заверят нотариално.Обади се да питаш,това поне е лесно. Peace
Любсче приятно петъчно парти Party,да снимаш барбекюто да има над кво да точим лиги после,ако няма гарнитура веднага ще подсигуря боб от залежите Mr. Green
Да ви кажа днес сутринта си бях добре и после по незнайни причини взеха да ми потъват гемиите,депресирах се нещо ама викам едно психично разстройство не е си работа та я редувах с фази на импулсивна агресия,не съм била никой де..засега Mr. Green Затова не писах,чаках да ми просветне,то пък докато ми просветне се стъмни и ще трябва да си кажем
Лека нощ! Heart Eyes Hug

# 559
Доброо утро, девойки  Hug

Айа, тъкмо се чудех от къде да почвам за ББ-то и ти се включи с линк  Laughing

Бибитоо, какви са тези депресии бе жена, я сериозната  Heart Eyes и аз искам на Троянския или Тетевенския  Crazy може ли с вас?  Flutter Биби, дай ми дати кога ще сте там, общо за ваканцията имам в предвид  Thinking

Слънчогледке, браво за хубаво изкараното време  Hug

Павчето, мисля, че има някаква възраст за пътуване без придружител... Гарги, поправи ме, ако греша  Naughty

Белбей, що рубли  Shocked Rolling Eyes оправи ли се зъба?  Hug Praynig

Лек и слънчев ден на всички  Heart Eyes

# 560
Добро утро   bouquet
Хай, Артемис няма ли кафе   Laughing
Любе, защо ли в рубли?!! Защото  Гуги ми отвори руски сайтове :  Stop да не си помислите че съм Русофонка   Laughing.
Малко в повечко ми идва тчуждите езици ей я на Марси тя е към руската страна  Wink
Биби, не се давай на депресии - да се махат гадовете Twisted Evil.Я се явявай тук при нас на едно кафе.
 Зъболекаря отвори зъба, но ми беше сложил толкоз упойка, че се чувствах като наблъскана с ботокс- устата ми беше все едно имам устни като на Джоли .
Айче, тази тенденция НОВА,  и да искам толкоз растителност няма от къде да докарам  Mr. Green.
 Гарге, т. е там който питаше  детето е с двойно гражданство , но той влиза в БГ с Българското .Така че си има нужда от всички документи както си е по реда за влизане и излизане/ напускане на страната.
 Вече казуса само с придружител нямам идея.
 хайде вземайте кафетата и на отчет    bouquet

# 561
Белбейке, много мисли ми минаха през главата  Rolling Eyes добре, че уточни  Mr. Green гледам местоживеенето, гледам рубли, пак гледам местоживеене и не можах да го свържа, та за това питах  Hug Peace Викам да не са почнали в рубли да работят при вас  Laughing Laughing Laughing

# 562
Белбейке, много мисли ми минаха през главата  Rolling Eyes добре, че уточни  Mr. Green гледам местоживеенето, гледам рубли, пак гледам местоживеене и не можах да го свържа, та за това питах  Hug Peace Викам да не са почнали в рубли да работят при вас  Laughing Laughing Laughing
Е Любе, в динари сме  Peace- хаха метнах ли те в чуденка   Laughing

# 563

Гарга ако трябва ще си изсмуквам от пръстите казусчета за да ни навестяваш по-често Heart Eyes

Oхххххх, сакън, недей измисля нови, че от много казуси и казусчета побеляват косите
и после идва на дневен ред темата за боите.  Laughing  Те и реалните такива са си достатъчни.  Mr. Green

А дребната е една голяяяяма прелест.  Heart Eyes

Белбейче, аз нямам опит с двойните гражданства, но това, което си написала, за мен е единственото логично обяснение. Ако детето пътува с чуждия си паспорт, никой няма да му изисква декларация при напускане на страната.
Ето, решихме и' проблема на жената.  Laughing

Любе, не знам да има ограничение за възрастта.  Thinking Като прецениш, че е достатъчно голямо детето, за да не го е страх да пътува само, го мяташ на самолета и толкова.  Laughing Е, то си е измислено как точно да става. Стюардеса взема детето от единия роднина и друга го предава в ръцете на другия, в крайната точка на пътуването. Така че, на практика, то никога не е само и няма риск да се изгуби.

Я, виж, каква новина от дубайско е пуснала тази сутрин една мила дама във Ф-бука:

"Шейхове искат българска замразена баница.  Mr. Green
Компании от Йордания, Ливан, Египет, Катар, Ирак, ОАЕ и Саудитска Aрабия искат да внасят полуфабрикати на родните тестени изкушения. Опаковките със замразени закуски са станали хит на изложението GULFOOD 2013, което се проведе в Дубай, съобщиха от хранителния холдинг "Белла България". Освен замразените баници и хапки предприемачите от арабските държави са проявили интерес и към млечните ни продукти."

Сега да вземат да проявят интерес и към лютеницата, че то това живот ли е, като няма лютеница наоколо. Crossing Arms  Laughing

# 564
Гаргиии, темата за боите е моя  Flutter Crazy поне до 15ти, докато мине и втория изпит  Mr. Green Laughing Sunglasses
Това за възрастта го знам от моята племенница, която исках да дойде насам, обаче имаше някакво ограничение на възрастта и не можеше да пътува сама тогава... Май че беше 8+  Thinking
Гаргии, вярно е със стюардесата, ама не можеш да пратиш 2-3 годишно дете все пак...  Peace

А това за баничките ми хареса, е все пак някой се захвана с това. На мен отдавна ми беше идея, ама ме изпревариха  Laughing Laughing
Гарга, ако и след лютеницата вкарат и боза няма хич да е лошо  Sunglasses Laughing

Пък как ми се яде баничка с боза   Rolling Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 565
Нашето дете е с двойно гражданство и макар, че досега винаги пътуваме и тримата заедно, са ни искали и двата паспорта на летището. Моят съвет наистина е да се звънне в посолството и да се попита. Що се отнася до заверяването на декларацията - би трябвало да може да я завери и местен нотариус (декларацията се подготвя на двата езика - бг-ски и езика на държавата) и после се праща за апостил.  Peace

# 566

Гаргии, вярно е със стюардесата, ама не можеш да пратиш 2-3 годишно дете все пак...  Peace

Е, ясно, те на 2-3 са си още бебета.  Simple Smile Най-вероятно е различните авиокомпании да имат и различни правила и ограничения за възрастта.  Peace Моите редовно пътуваха сами, докато работех.

А иначе, тук правят едни доста прилични "банички" по малките египетски пекарни.
"Мушал'тат", мисля, им казваха и ги приготвят с различна плънка, включително и с бяло сирене.
Приготвят ги пред очите ти и ги хапваш топли-топли.  Heart Eyes Наистина, само бозичката липсва.  Simple Smile

# 567
  • по пътеката
привет,набутах се днес да 4ета в темата за пламен, та ходя разногледа днес! толкова керкенеци хора сред бг има,такава дегенерацията на ценностите! ей богу , в 6ок съм! Sick
 за  декларациите ,направо в посолството с е пита,ако не ти кажат ,във вън6но! аз така правя, пускам емайлите  с питанките до двете! но на мене  м и е обяснено и от тунис и от бг страна, дете с двойно показва и двата, ако единия е изтекъл, се влиза с другия като се прави липсва6тия паспорт във времето на престоя и се излиза с него от бг!  задължително двамата родители пи6ат деклрацията за отиване и за връ6тане! бг страна не приема  непреведени и не апостиловани декларации! местен нотариус не важи за тунис, само посолството!за францата може и да може,но не знам там пък се искат преводи и тн!странно франсетата как излизат, толкова народ пи6е у френската? newsm78
 бани4ки, боза, лутеница, суджук и луканка! ме4тиииииииииииии!*
 Tired

# 568
Айде явявам се и аз Mr. Green Гарга споко,щом се появи,веднага отпадна филма с казусите ама отърване от темата с боите няма щото риалити тв-то е 24/7 ooooh! Новината за баничките направо ми вдигна градуса на настроението Party ще прежаля и бозата само да ги вкарват по-скоро.
Суджуци и луканки като си отидем,иначе аз съм си намерила тук едно подобие на шпек,де да имаше лютеничка да си го комбинирам,верно се живее в големи терзания като липсва Rolling Eyes
Любсе ти за баничките опусна влака виж лютеницата си остава опция.Мен не ме мислете,аз както бързо влизам в депресия,още по-бързо излизам Sunglasses Любсич разбира се че си с нас,като уточня дати ще ти пиша,децата свършват училище края на юни,така че от юли нататък ще е.
Марси и аз влизах там и ги четох,обаче не успяха да ме шокират,друго не съм и очаквала Tired
Артемиска липсва днес..ако правиш шоколада да почерпиш после,че днес сме се спасявали по единично за кафе. Crossing Arms
 Heart Eyes

# 569
Гарга шарена какви са тези банички който наподобяват българските , аз тука в Кайро съм яла нещо подобно обаче беше малко сладко и без никаква плънка и някакво подобие на пица , в смисъл си е чиста баничка ама отгоре му слагат някакви зеленчуци и сирене.

Общи условия

Активация на акаунт