Мъдри и добри, 134 арабски мами споделят радости и тревоги

• 52 312
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • по пътеката
Честит 8-ми март, момичета!
 дано запазим нежната женственост, 4увствителност и да можем да даваме на близките си от вси4ко то богаство на това да сме жени! оба4е добавям и едно + да създаваме 4овеци!
оба4е ме е яд ,4е не мога да си го празнувам празника, зна4и!  Whistling

# 586
Чести 8 март момичета. Пожелавам ви да сте много , много обичани от мъжете до вас и както е казала Марси горди, че сте майки и дарявате нов живот.   bouquet

# 587
[imghttp://kartichki.bg/data/media/134/8mart61.jpghttp://][/img]         

# 588
# 589
Със закъснение и аз да ви честитя празника момичета!

Бъдете нежни и красиви, възторжени и вдъхновени!! Съхранете женствеността и лъчезарието си! Обичайте и бъдете обичани!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Виждам нова тема се отваря покрай бозата...  Mr. Green
Алисамер, мерси за инфото. Ажман ми е мааалко далечно, ама ще потърся, ако почна да примирам за боза  Whistling

Биби, батута е мол.  Ибн Батута. Там има продукти от Бг - Стара Загора. Има някакво подобие на лютеница, поне това, което видях и купих един път, по скоро беше салата от печени зеленчуци, тези, които се използват за лютеница... може и аз да не съм улучила в момента  Thinking

Айа, няма ли бг бяло сирене  newsm78 тук поне това си имаме без ограничения - краве и овче  Laughing

Алисамер, Астарта и аз харесвам Расаси, обаче от както почнах да ползвам Амуаж само него търся. Слагам и Том Форд от време на време, за разнообразие. Този с пачиули  Heart Eyes Амуаж и Том Форд са ми слабост. Аз съм на принципа или нещо хубаво и класно или по-добре без нищо  Naughty

Хайде девойки лек ви ден и до скоро!!!  Hug

# 590
Мархабан,хабибита,много се радвам,че открих страхотната ви темичка и с удоволствие ще се присъединя към вас,   bouquet
Ето и моята история,свързана с този толкова екзотичен свят.Още от малка имах увлечение по арабската музика и всичко свързано с ориента,фамилията ми е Арабова  Flutter ,започнах работа при арабин в БГ.Миналата година ми се отдаде шанс и заминах за Лондон,където отново се запознах с арабин от Ливан,който ми уреди работа в един арабски цех за сладки,торти и баклавички,искам да ви кажа,че за първи път в живота си се чувствах в свои води,чувствах се прекрасно,понаучих им езика и много за тяхната култура,и изведнъж...ме връхлетя и любовта...  Crazy,досега не съм имала приятел чужденец,още повече арабин,но това е най-разтърсващата и емоционална връзка досега за мен

# 591
roksireni добре дошла  Hug

# 592
Пристигам възторжена и лъчезарна  Mr. Green другите емоции и качества си ги запазвам за после.
Любсанич  Heart Eyes как беше барбекюто и най-вече партито?Видяхте ли се с Фийл,че забравих да те питам преди? Съвпадат ни принципите на пазаруване  Peace ама аз си намирам разни качествени и не толкова скъпи неща по аутлетовете,включително и парфюми(в момента ползвам Марк Джейкъбс,но фаворита ми си е Трусарди) Е ако нямаше и бг сирене направо щеше да е нечовешко Crazy
Ахлан уа сахлан,Рокси Hug ето кой ще ни снабдява с рецепти за арабски баклавички от първа ръка. Дано все така плацикаш в свои води и се чувстваш прекрасно,може да го считаш като закъсняло пожелание за 8-ми март  bouquet Тя арабската любов е така,разтърсва те,завладява те,омайва те,доста мозъчни клетки губят функция и в един момент все едно преди не е имало нищо и никой. Heart Eyes Mr. Green Твоята половинка от коя арабска държава е?Колко време сте заедно?
Артемиске стига чисти,блести вече,от тука виждам. Naughty Ела разпусни малко при нас.Новото ти допълнение към подписа ми харесва много,ако може го направи по-голямо.
Приятен уикенд,момичета Heart Eyes Hug
П.п Любси сега се загледах в твоя термометър,23 градуса!,много сте се разхладили оня ден те гледах че си на 30 #Crazy

# 593
Аз пак по диагонала.

Криси, писах аз, ама нали е тема табу политиката, няма желаещи. Как сте вие?

Айа, оздравяхме, тя още в сряда можеше да иде, ама доки ни остави до понеделник та доста си поскучахме. Днес излязохме с другите дечица, беше й весело.

Аз тези парфюми не ги познавам дето коментирате. От къде се купуват и какви са? Аз си имам 3 любими и си ги въртя. Единият го обожавам, няма такъв друг за мен.

Веждите - харесват ми арабските форми. Моите са си гъсти, но такива като на новата тенденция не намирам много женствени, нито пък онези, дето са много тънко изскубани, тогава някак се обезличава лицето според мен.

Поздрави на всички.   bouquet

# 594
Бибси, това е само за парфюмите, иначе и аз си пазаря от аутлетите  Peace

С Фийл се видяхме точно за 15тина минутки, бързаха за летището. Беше болна от смяната на климатите ще да е... Дано се е оправила  Praynig , че Шри Ланката я чакаше. Въпреки, че не се чувстваше много добре пак си побъбрихме на бързо  Hug

Партито - барбекю беше много хубаво. Стояхме около 2 часа, през които постоянно ни се наливаше питиета и се носеше храна. Макар, че беше тип шведска маса, тия от катеринга постоянно носеха храна и питиета до нас. Не бях пила толкова кола отдавна. Имаше и алкохолни, ама ние не сме им почитатели  Crazy по други причини  Flutter Иначе менюто беше с шауерма, на място се печеше и другите шиштаук, кебаб.. Имаше и една гоооляма тава със зеленчуци  Mr. Green
Най-весело беше на малчуганите  Laughing набесяха се на воля, имаше и трамплин и със сигурност изразходваха всичката си енергия там  Mr. Green
Бибитооо, обещах снимки, ама не можах  Peace обаче добре си забелязала времето е на захлаждане  Mr. Green до 18' падна снощи, добре че на партито беше хубаво за навън и после се застуди  Sunglasses

Рокси, за любовта, чети ми аватара и следвай инструкциите  Peace Mr. Green Hug

Лека вечер на всички и да мислите ново име за следващата тема  Hug

# 595
Амал, радвам се че вече сте добре, тъкмо и времето се оправя.
Расаси има ето в този сайт: http://www.enzo.bg/search.asp?EXPS=rasasi. Тук са много евтини.
Има ги и в един магазин в началото на Стамболийски, но все още нямат сайт. Ето страницата им във ФБ: https://www.facebook.com/#!/pages/Nefertari-Bulgaria/343623572347754?fref=ts

За съжаление Amouage май няма в БГ къде да се види.

Любс, аз уж чета всичко подред, но съм изпуснала за барбекюто. Стана ми интересно как в Дубай се сервира алкохол. Мислех си, че е разрешен само за чужденци и то на определени места Rolling Eyes

И за веждите се чудя как така арабките, които в болшинството си са мюсюлманки са тези, които най-много си ги скубят и татуират, при положение, че и скубането на вежди, и татуирането са харам Thinking

Рокси, добре дошла при нас Hug. На всички ще ни бъде интересно да разкажеш повече за теб и твоето момче Simple Smile

Поздрави на всички и доскоро Hug

# 596
Астарта, има, и алкохол има и други работи има  Mr. Green Вярно е, че разрешен само за чужденци. Те могат само да го купят и консумират. Дават им се разрешителни и могат да си купят свободно, ама не от Дубай. Алкохол се продава в Ажман. Целта с това разрешително е араби - мюсюлмани да не го купуват и съответно консумират. Един вид контролират кой купува. Обаче, който иска намира. Приятел в нужда се познава  Mr. Green Иначе по домашно не е забранено да се консумира алкохол...

Май доста време отделих за алкохола  Rolling Eyes

# 597
Здравейте момичета. Как сте. В София е мрачно и дъждовно времето, много неприятно, на мен ми действа много меланхолично и потискащо това време.
За ББ крема да кажа купих, си и е страхотен, съвсем леко като фон дю тен е и придава лек тен, много ми хареса.
За парафюмите любим на мен ми е Ланком, арабски не съм ползвала имам само един, от Дубай, който е много хубав като аромат, но е много нетраен. Аз харесвам скъпите и трайни парфюми.
И друго вчера си правих домашен течен шоколад , по рецептата която бяхте дали, стана страхотен.
Роксирени добре дошла, разкажи повече за вас.
Хубав ден.

# 598
Сладуранки,много ви благодаря за топлото посрещане,типично по арабски  Flutter ,приятеля ми е от Ливан,но както казах връзката ни е много разтърсваща,той не е от тези заклетите мюсюлмани,които се молят по няколко пъти на ден,както знаете там има много разнообразни религии,той е последовател на движението Друз,вярват в Аллах,но са солидарни и с вероизповеданията на другите,та относно връзката ни,уж е с европейско мислене,но да ви кажа арабското проговаря в него от време на време,говоря за ревността,вие имате ли го този проблем  ooooh!

# 599
Roksireni да ти кажа честно , при мен го има този проблем и то доста ясно изразен, мен това много ме дразно, но не вярвам да се промени.

Общи условия

Активация на акаунт