Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за получаване на детски надбавки в България, ако бащата е чужденец, живеещ и работещ в друга държава от ЕС?
Какви са впечатленията ви от посещението на Йордания, включително посещенията на Аман, Джераш, Аджлун, Мъртво море и Мадаба?
Има ли жени, които са омъжени за ливанци? Къде мога да прочета мнения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за получаване на детски надбавки в България, ако бащата е чужденец, живеещ и работещ в друга държава от ЕС?
За да получавате детски надбавки в България с чуждестранен баща, който живее и работи в друга държава от ЕС, трябва да представите легализиран превод на справката за доходите му. Въпреки че може да има разлики в разпоредбите за пребиваващи и работещи в чужбина, получаването на детски надбавки се счита за заслужено подпомагане, особено при повече от едно дете. В този случай майката ще получава по-висока сума от тази за едно дете.
-
Какви са впечатленията ви от посещението на Йордания, включително посещенията на Аман, Джераш, Аджлун, Мъртво море и Мадаба?
Посетителят споделя своите впечатления от Йордания, включително градовете Аман, Джераш и Мадаба. Те описват контрастите в Аман между източната част (по-бедна и консервативна) и западната част (по-чиста и средна класа). Споменават разходите за хранене в ресторантите, както и трафика, който е спокоен на изток, но хаотичен на запад. Те също така споделят впечатленията си от посещенията си в Джераш, Аджлун, Мъртво море и Мадаба. Освен това те споменават интересни преживявания по време на пътуванията си.
-
Има ли жени, които са омъжени за ливанци? Къде мога да прочета мнения?
-
Как трябва да постъпи една жена, ако срещне мъж, който не е искрен и й предлага да приеме исляма и да живее в Афганистан?
-
Какви са отзивите за квартал Al Khail Gate в Дубай?

.
!Чарли хапвай от шоколада по-честичко и ще видиш,че лошото настроение ще отлети!
.Радвам се ,че сте си изкарали хубаво на барбекюто,въпреки ,че и аз съм го пропуснала като факт,но последните дни съм малко несириозна ,но ще се кореграм и няма да ви изпускам от поглед!
,давай го весело ,гушкай и стискай малката принцеса хапвай сладичко и ако се наложи пускай онова видео с йогата(дето изпадна в транс с него
)
,ще ми бъде приятно ,да се опознаем,само дето забравих кой е от Варна
,може да направим общо пътуване!И на срещата всички ги искам с хубави вежди и ухаещи на невероятни аромати!
,обаче с удоволствие ще си кажа мнението
!

.
. Има си възпитанието и манталитета- ние българите като идем в Лондон дали се променяме 
. А като си ги представих в съчетание с хумус, съвсем се размечтах. Обаче съм решила за известно време да забравя за сладкото и тестеното, понеже много се ошишкавих тази зима - резултат от честото посещаване на арабските магазинчета и обилни закуски с тахан, сироп от фурми, сметана и арабски питки

но оби4а да му се обръ6та екстремно внимание, тъй де, обира каймака барабар с децата!

Месила съм само няколко пъти, единия от които марокански хляб в Мароко, е те по/друг начин месят(с външната част на пръстите, между кокалчетата, ако ме разбрахте....) и половин час поне, което мен много ме измори 

Ти не се коси' какво си мислила преди за арабите и арабските държави,то си е в реда на нещата ако не си се интересувал.Аз си мислех,че Иран е арабска държава,арабите са религиозни фанатици и всички други красоти разпространявани по медии и сред обществото.Майка ми в началото подклаждаше с не безизвестната 'Не без дъщеря ми' 
Камерата съхне все още,че не можахме да я отворим както трябва,само извадихме меморито и чакаме да видим,може пък да проработи.Дотогава си щракам с телефона.