Мъдри и добри, 134 арабски мами споделят радости и тревоги

• 52 308
  • 735
  •   1
Отговори
# 600

Добро утро момичета!Поднасям ви едно слънчево кафенце за събуждане! Hug

Роксирени ,добре дошла при нас,желая ти вечна и незабравима любов с твоето хабиби Heart Eyes.
Относно ревноста лчно мое мнение ,че може да се прояви при всеки,моето мъжле и то е ревниво ,особенно в отношение когато сме на улицата и зяпат,тогава превърта,но всичко друго е умерено,почети и приятно ,колкото да разбирам че след толкова години още се вълнва силно за мен Heart Eyes!

Чарли ,радвам се за шоколада ,че е станал вкусен,да видим аз кога ще се наканя да си купя сухо мляко,че вече почвам да го сънувам този шоколад Crazy!Чарли хапвай от шоколада по-честичко и ще видиш,че лошото настроение ще отлети! Hug

Любс на мен ми стана също интересно за алкохола Peace.Радвам се ,че сте си изкарали хубаво на барбекюто,въпреки ,че и аз съм го пропуснала като факт,но последните дни съм малко несириозна ,но ще се кореграм и няма да ви изпускам от поглед! Hug
Биби какви са тези вълни дето те връхлитат последните дни Naughty,давай го весело ,гушкай и стискай малката принцеса хапвай сладичко и ако се наложи пускай онова видео с йогата(дето изпадна в транс с него Joy)
А пък само да се пребера в БГ ,надявам се да измисля нещо и да осъществим някаква среща Praynig,ще ми бъде приятно ,да се опознаем,само дето забравих кой е от Варна newsm78 ,може да направим общо пътуване!И на срещата всички ги искам с хубави вежди и ухаещи на невероятни аромати!
Радвам се ,че ти е харесала картината в подписа ми ,сега търся нещо друго ,пак в тоя дух,аз намерих ,но се мотам с оразмеряването Confused,очаквайте ме скоро с нов облик Mr. Green!
Сигорно пропускам сега пак важни факти,ама немога да насмогна!

Да сега се сетих,трябва да измислим име за новата тема,но мен хич ме няма в това ooooh!,обаче с удоволствие ще си кажа мнението Blush!
И да не забравя ,отивам да чистя Mr. Green,днеска смятам да си изтъркам малко мукета.. Joy

поздрави и прегръдки за всички!  bouquet

# 601
Добро утро   bouquet
Ей свърши уикенда и аз съм на линия  Peace
Любе, супер това с барбекюто, искам и аз но тук не става  Peace.Правили сме опити по домашно не  Stop
Амал,  Hug
При нас нищо ново и интересно -освен задръстване в кварталната улица  Mr. Green, ме изкара от равновесие .Виках и пожелавах на арабската им нация от цяла душа и сърце  #2gunfire.
 Стискайте ми палци ,днес имам среща с клоуна за РД наТамир.Дано да стане  Praynig Praynig Praynig.
Че тук са малко шменди капели , и да не ме метне на някоя джаанка  Mr. Green.
 Я разкажете малко за детските рожденнидни при вас- как, каквои тн.
Астра, що пък скубането да е харам?!!Не бях го чувала, знам че не трябва да възбужда мъжете , но арабите са се толкоз специализирали, че и от боси ходила се възбуждат  Crazy.
Рокси, добре дошла.
Арабина си е арабин и на Марс да живее  Wink. Има си възпитанието и манталитета- ние българите като идем в Лондон дали се променяме  Laughing, все едни и същи сме си .  Нормално е по темпераментни са и си показват ревноста  Peace
Биби, Артемис, хайде на кафето къде сте ?
 ПП докато публикувам тя Арти , се е появила   Laughing

# 602
roksireni, добре дошла   bouquet
И аз няма да откажа да споделяш от време на време рецепти за вкусни арабски баклавички и сладки.

Ние (разбирайте готвачът вкъщи) от известно време се специализирахме в правенето на арабски хлебчета. Днес пак ще правим, че да има с какво да хапваме любимия ми хумус.
Скрит текст:
Ето снимка от първия ни опит миналата година:

Aз пък харесвам парфюмите с лек, свеж и ненатрапчив аромат, арабските  ми идват прекалено тежки. В момента ползвам един на Guess, подарък от свекървата.  Flutter

Astarta, мен пък това с алкохола не ме учуди. Бащата на половинката е работил преди години като гостуващ лекар в една болница в Саудито, която е собственост на някой от шейховете. Та този шейх поканил него и други важни доктори в дома си, в който имало доста жени без абаи и .... алкохол.  Mr. Green
Виж за веждите, пък и за гримирането, косите като аксесоар и т.н. при жените, и аз не го разбирам. Бях писала преди няколко страници, че именно това ме изненада в Аман.

Любс, сирене, че има, има - в турските магазини винаги, а понякога и в другите супермаркети. Но на мен не ми харесва, защото го правят със сухо мляко и растителни мазнини. Докато в Бъглария сме намерили сирена, които ни харесват и които уж са правени с мляко (поне на вкус не са като тебеширените “бъгларски“ сирена тук).

Бибито, при вас скоро почва филмов фестивал. http://ayambeirut.wordpress.com/
Леко завиждам, защото има няколко филма, които с удоволствие бих гледала.

Приятен ден на всички  Hug

# 603
Айа, хлебчетата изглеждат чудесно, нищо че са от първия опит Simple Smile. А като си ги представих в съчетание с хумус, съвсем се размечтах. Обаче съм решила за известно време да забравя за сладкото и тестеното, понеже много се ошишкавих тази зима - резултат от честото посещаване на арабските магазинчета и обилни закуски с тахан, сироп от фурми, сметана и арабски питки Crazy
За алкохола не толкова, че се изненадах, колкото че не ми допада двойния стандарт и факта, че явно в цял свят съществува. А за веждите, косите и силния грим съм съгласна с теб - странно съчетание е хиджаб с татуирани вежди - често срещана комбинация при тв водещи Rolling Eyes

Белбейче, има достоверен хадис, в който се казва, че Аллах е проклел жените, които си скубят веждите, тези които се татуират и тези, които ги татуират.

Като стана дума за филми, много се надявам да се появи в Замунда 5 Broken Cameras с бг субтитри, защото английският не ми е толкова добър, че да схвана на 100% филм.

Когато бяхме в Швеция също ми липсваше сиренето и лютеницата. Купувах гръцка и турска фета, която тук в БГ е най-евтина, защото е с растителни мазнини, но там беше по-скъпа от най-изисканите френски сирена Rolling Eyes

4arli96, и на мен ми обърква плановете това дъждовно време. Щяхме да излизаме с децата с колелета, а сега ще мислим за домашни забавления. Сега пък изгря слънце, но е толкова мокро, че ще си го гледаме от прозореца.

# 604
Artemis ох какво хубаво кафенце, ще си го пийна с кеф ама виртуално(че ми е забранено за в момента тия изкушения)
Абе момичета я ми кажете при вас с какво се закусва , тука ме шашнаха тия хора бе , хапват си фалафели , пържени картофи и всичко друго пържено , опитвам се да правя тестени закуски и такива неща ама нещо не им се харесват. А от това пържено аз лично не се чувствам никак добре и така се качват килограми не е истина  Laughing.
Астарта на мен ми липсват доста неща , като започна от луканки , шпекови салами, хляб , лютеница , сиренце , Оххх  подяволите отново се почнаха мойте мъки(това е винаги когато си ги представям тея вкусотий)  Sad
Желая ви хубав и приятен ден.

# 605
Здравейте момичета!
Аз си мисля че живея в една от най задръстените арабски страни а то като чета маи съм в грешка. Тук алкохола е забранен маи само за деца и бременни продава се в магазини само за алкохол в баровете ресторантите и дори на плажа . За магазинския се изисква лиценз ,но в ресторанта и бара просто си го поъчваш .при условие че вход в бара е 40 евро за консумация нали не мислите че ги изразходват за кока кола. Народу тука пие та се пука ,не се сервира алкохол на забрадени жени ,то такива не се допускат и в бар. А на плажа да заповядат всички ограничение само за петъчната молитва.
За парфюмите нещо не съм се изказала точно ,имах предвид арабски производители не арабски миризми . Почети всички фирми имат така наречената френска серия която включва и някои много леки миризми . Съотношението цена качество е супер ,а за този които има възможности и не е ограничен от към финанси има уникални неща . Жалко че повечето имена са на арабски и все не мога да ги запомня .
До нас има сук за парфюми като се мотам из него попадам на страхотни находки ,понякога слагам мостри в чантата си и после след седмици още миришат . Абе човек без работа.
А за ревността  е няма начин ,тва либералното арабче още не съм го срещала .
Тия хлебчета сигурно са доста вкусни ?  chef
Бибито много благодарности за помоща аз съм много зле но ще се пробвам пак. И по весело мило момиче ,че и аз изпадам понякога в облак но се лекувам със храна .
За съжаление на срещата в бг ще доида без ливански вежди че хич не ми ги докараха и съм с много светло руса коса голяма гадост се получи. Embarassed
Аз също си купувам турско сега чета на опаковката не пише да има растителна мазнина . Чесно казано аз и арабските сиренца си ги клиопам много и халуми и акауи много ми пасват . А и по принцип във супера и тук и в Дубай има българско балкан маи беше много е добра на първомай.
Момичета работа ме чака трябва да стегна багажа тия три дни а нямам нещо муза   Laughing
За сега чао отивам да търся празни кашони от супера долу.  Hug Hug Hug

# 606
  • по пътеката
портокали, ако ти е по-леко и на мене адски ми лиспватвси4ко изброено+ сиренето, отделно дори бг пипер ми липсва! и моите не закусват с бг закуски! кафе, мляко и някое дребно сладко, самса, хриса, а от солените фрикасе, пате, фтира сандви4 за децата!  но мъж ми най-добре закусва и не само той, ами май пове4ето мъже с леблеби или харгма 4орба с  хариса, надробен хляб, подправки ,кимион и тн.  и 4укнато яйце, това се  омесва с две лъжици и се яде!  Mr. Green
добре до6ла на роксирени! интересно, мислех, 4е съм от малкото ,дето от ранни години си има едно привързване с  арабското- културата и бита, история, език, отно6ения и тн., без да съм го търсела целенасо4ено да ми стане съдба! Peace Hug  bouquet мойто мъжле не  е ревниво, явно е от редките породи! Crossing Armsно оби4а да му се обръ6та екстремно внимание, тъй де, обира каймака барабар с децата! Laughing
айа, много добри са ви хлеб4етата, и хумуса е супер за отопване, гладно ми е ,4акам си кускуса!  chef после и кафенцето 6те опитам!
алисамер ,в коя страна си? newsm78

# 607
Аз съм вече с нови картинки да видим до кога,сега се уча и ми е много интересно.

Айа   хлебчетата изглеждат страхотно,ако не е сложно да се направят пускай рецептата да пробвам и аз!
Belbey  стискам палчета за намирането на най-подходящия клоун и да се получи незабравимо детско парти!И си мисля ,че щом ще има клоун е хубаво да се измислят някакви игрички в които да се включат всички.
Марси и аз се включвам в отбора и на мен ми липсва червения сладък пипер,ако за него говориш,но ми липсват и много други неща естествено Crossing Arms.

Айде аз се ошътах и наготвих за днес да видим сега какви ще ги къдря!

# 608
keraounba да ти кажа тук има доста неща , и сиренце и пиперец и червен пипер за какъвто се разправят момичетата , и бг хляб даже може да си откриеш тъй като има много хлебопекарни който правят най-различен хляб но не е много евтино.
roksireni аз забравих да ти кажа добре дошла , и аз като теб от малка бях увлечена по-всичко арабско , даже си спомням бях на 13-14 години и даваха по Нова тв един бразилски сериал Клонинг и повечето от сериала беше за едни мароканци , толкова много бях полудяла по-тия араби , че чак си намятвах и аз като тях едни шалове и се опитвах да си правя някакви рокли като тях  Laughing. Да кажа и аз за ревноста , моят мъж като бяхме само гаджета беше супер либерален направо чак не ми се вярваше , че е арабин , обаче като се оженихме ела и виж какво е ревност като луд е, способен е да изпочупи всичко около него. Успех и много да се обичате с хабибито  Sunglasses

# 609
Момичета, с удовослтвие бих ви почерпила с хлебчето не само на каритнка, но и на живо, стига някога да ни дойдете на гости.   Hug
Артемис, рецептата не е трудна, но се изисква повече време, защото първо се меси, после се чака, след това се отделят по-малки топки, които пак се месят и пак се чака, общо взето е нужно търпение.

Аз пък много харесвам закуската в Йордания и Палестина, предполагам и в Сирия е подобна: хумус, лебне (нещо като изцедено мляко), маслини, пресни зеленчуци, заатър със зехтин и хляб.  
Ето така изглежда:
Скрит текст:

A аз до преди пет години нямах никакъв интерес към арабската култура и не знаех почти нищо за арабския свят като цяло. За Йордания знаех само, че от там идва кралица Рания, но нямах ни най-малка идея къде се намира страната. Бърках и Пакистан с Палестина. Мислех, че в Ирак живеят само терористи и екстремисти (това покрай войната, почнала 2003). И тук с голямо учудване се запознах с първия иракчанин в живота ми, състудент в университета, който изглеждаше толкова нормален. Чак не му повярвах, че идва от Багдад. Хвана ме срам, но все пак няма да изтрия написаното. Embarassed

# 610
Айа, не виждам нищо срамно  Hug по-скоро това е нормално  Peace а за закуската и аз съм за! Аз по принцип съм си по закуските, това ми е любимо като сме на хотел някъде  Crazy обичам шведските маси за закуска  Peace да се обслужвам сама и никой да не ме гледа  Mr. Green

Алисамер, от къде си в Бг?

Бибииитооо, къде си, усмивке  Heart Eyes

# 611
Момичета, пишете ме без домашно(че не съм си написала още разказа за пътуването), но и аз да се включа, че съвсем ще ви изпусна Laughing  bouquet

Роксирени, добре дошла  bouquet Обожавам баклавичкиии, дано да няма фирмени тайни Grinning

Айа, супер ми изглеждат хлебчетата, а и като за първи път-машаАлла аликум, браво на вас! Grinning
Я кажи, кой се наема от вас с месенето, че на мен все още не ми се отдава много, а са ми са се прияли кифлички и съм купила мая да се пробвам да направя. Whistling Месила съм само няколко пъти, единия от които марокански хляб в Мароко, е те по/друг начин месят(с външната част на пръстите, между кокалчетата, ако ме разбрахте....) и половин час поне, което мен много ме измори ooooh!

А като говорим за закуски, в къщата на половинката се яде домашен хляб, зехтин от село, зъбда- дом.приготвено масло, много вкусно, маслини, мед, и той от село, чай с мента или заатар, мляко, а понякога има и течен шоколад и мелоуи или багрир, ако има Wink Багрир съм ви показвала вече, ето и мелоуи:

Не е много трудно за правене, с изключение на месенето и пърженето в тигана, че не трябва да стават много твърди  chef

Иначе ми е странно за закуска такива сериозни ястия като за обяд Confused Laughing  А българските закуски много ги обичам, но досега не съм им приготвяла там. Мъжът ми обаче много харесва баничка, тутманик, бухтички... Grinning Тук има замразени малки банички на Бела по турските магазини, но много скъпи. аз правя бутер банички понякога. Wink

За арабския свят аз също не съм знаела почти нищо преди да се запозная със съпруга ми и някои арабски момичета. Но ако броим сериала Клонинг, значи не е без хич- къщите им, дворовете, облеклата, суковете, грима/това там съм го виждала и никога не съм си и помисляла че ще бъда отведена в същия този приказен свят от любов и че един ден може би ще стана част от него...СубханАлла какво нещо е животът Crazy Heart Eyes

Портокали, с теб явно сме почти на една възраст, понеже май и аз бях на твоите години, като гледах Жади и Лукас Grinning А знаеш ли, аз съм била в Кайро за малко, била съм някъде на 15 сигурно, транзит от Шарм ел Шейх за България и точно от там си купих първия шал за белли денс, с монетите и бях много горда, че си имам шал от Египет, а то после се оказа, че навсякъде ги продавали. Друг спомен от Кайро са ми жените с никаб, вървящи на групички. Тогава са ми изглеждали много странни, сега, понеже аз самата съм мюсюлманка и имам приятелки и познати, които го носят, е съвсем различно, приемам ги съвсем нормално и ги разбирам, макар и на този етап да не би бил вариант за мен Wink

Астарта, права си за скубането на вежди, същото важи и за жени, които скубят на други (косъмчетата между самите вежди е позволено да се махат, според повечето уляма (исл. учени), те не принадляжат към веждите), както и  за изскуственото разделяне на предните зъби(за сега не знам, но по-рано се е правило с цел разкрасяване), понеже по този начин се променя създаденото от Аллах.

За козметиката- в тийнейджърските си години имах проблемна кожа и се оправи с посещение при професионален козметик и медицинска козметика. Затова и сега само такава ползвам- сменям Биодерма, Ла рош и Лиерак, от тях съм доволна Peace Понякога си почиствам лицето след това първо почистване с гел и с манука мед( не знам дали и на бълг. така се казва и дали се намира в Бг). Той идва от Нова Зеландия, известен е с анти-бактериалното си действие и е доста разспространен в природната медицина. Но не е евтин- около 16 евро за 75гр, аз съм си взела най-малката разфасовка и го давам икономично. Laughing

Декоративна козметика ползвам само вкъщи или на място, където няма други мъже, които не са ми махрам, на женски събирания например. Нормалните неща-гланц или червило, спирала, руж, сенки понякога, а любимото ми е кхол Crazy Имам ето този- опаковкато му е като на червило:

Биби, ти ли беше споменала за едни малки парфюмчета? Аз имам такова и много ми харесва(слагам го на същия принцип, както и грима) продават ги по мароканските магазини,в които се продават облекла и аксесоари, но някои са много сладникави и трябва да нацелиш. Уж всички са с аромат на мускус- миск на арабски. Това ли имаше предвид?:

А твоята Ивана е толкова сладка ма-ша-Алла!!! Честит ти нов фитнес Grinning Напредвате ли? А каките как са? Имат ли вече нова камера или чак за следващата екскурзия? Blush

Сигурно съм пропуснала нещо, но вие толкова теми сте отворили, че... А, да скоро ще си имаме нова темичка. Аз измислих едно, но ме избива на хилеж- 135 арабски мами си подават тонове в пролетни мажорни гами Party Grinning Grinning Ако измисля друго, ще пиша! хайде и вие  bouquet

Приятна вечер на всички и усмивки!

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 21:26 от Слънчогледи

# 612
Ми момичета, какво да ви кажа, а мъж който хич не ревнува много ли ще ви е интересен, дет се вика да няма и с какво да го подразните, като някой овен.  Shocked Е, разбира се всичко да си е в рамките на разумното де.

За религията, ако обичаш един човек и се разбираш с него, и моленето по 5 пъти няма да те притеснява, вярвам не тръгваме с един човек само за да му изневерим или да си развалим отношенията.

За веждите отново стигаме до онази двойнственост, дето все ме дразни у хората, за които арабското е непознато. Ако са изскубани защо са изскубани, не били достатъчно вярващи, ако не са - що не са, много са фанатични. Има ги всякакви хора и нека всеки си живее както го разбира.

Добре дошли на новите момичета.   bouquet

Айа, хлебчетата си ги правя отдавна, но нещо сега съм съкратила готвенето по принцип. Rolling Eyes

Аз да допълня само, че смених адреса на блога с един по-общ:

http://arabianworld.wordpress.com/

# 613
Ехеее,цяла страница сте изписали и аз не съм се разписала Rolling Eyes От къде да почна сега...Любсе добре сте си похапнали,можеше и от трамплина да се възползваш,сигурна съм че щеше да бъде незабравим спомен за теб и присъстващите Twisted Evil За алкохола не се учудвам щото тука можеш да си го купиш навсякъде,включително и в мюсюлманските райони(където сме ние),може би само на деца няма да го продадат. ooooh!
Белбейче що не става барбекюто по домашно?На мъжа фамилито си има традиция всяка неделя да върти шишове с каквито ви дойдат на акъла месни продукти,аз малко я развалих щото пък в неделя не ми се седи вкъщи още повече пак да готвя и чистя,достатъчни са ми 6 дни Stop Обаче половинката хитър и измести деня,ей го сега в петък барбекюирахме крилца Mr. Green
За закуските,Портокалчето беше питала нали,тук се закусва точно каквото е показала Айа,единственото пържено са яйца.Яде се и хоммос,но не пасиран пак с тхине,чесън и лимон,закусваме и фуул някой път,а на мен любимо ми е манушито със сирене Heart Eyes Портокалче те да не обядват направо бе?
Роксииии,аз се чудя какво да издразня моя че да ме изревнува,аз знам колко държи на мен и ме обича,но някой път ми се ще да го показва по-явно,както беше в дните на лудата любов.Говоря за контролирана ревност,не за оня психарската Crazy .Не знам пък защо арабите се определят като ревнивци,тя ревността си е повсеместно срещана.
Айче бравос за хлебчетата,много апетитно изглеждат,веднага си ги намазах с чисто масло и като видна сиренарка им плеснах и сиренце Peace За фестивала добре ме информираш обаче аз от около година съм аут от всякакви ивентс,после ще наваксвам. Tired Ти не се коси' какво си мислила преди за арабите и арабските държави,то си е в реда на нещата ако не си се интересувал.Аз си мислех,че Иран е арабска държава,арабите са религиозни фанатици и всички други красоти разпространявани по медии и сред обществото.Майка ми в началото подклаждаше с не безизвестната 'Не без дъщеря ми' hahaha
Артемиске много добре ти се е получил подписа,само май трябва да махнеш чепика че не се връзва като цвят с пустинята.Ей ти да не чакаш инспекция от ХЕИ,то бе чистене,то бе чудо и то в неделя Whistling Heart Eyes
Слънчо ще почакаме за историята,знам че ще ти отнеме време да я напишеш и оформиш със снимките както трябва.Включвай си се редовно пък пътеписа когато стане. Hug За малки парфюмчета не съм аз,Алисамер беше споменала,не помня друг кой newsm78 иначе има ги и тук разбира се.Иването напредва бавно,но славно,фитнеса ми е подсигурен с постепенно увеличаващо се натоварване.Ясмина и Лина от утре са в изпитна сесия и учат,ядат,спят и пак учат.. #Crazy Камерата съхне все още,че не можахме да я отворим както трябва,само извадихме меморито и чакаме да видим,може пък да проработи.Дотогава си щракам с телефона.
За веждите,имам приятелка ливанка,чийто мъж е шейх и тя си е с татуирани вежди..та искам да я питам по тоя въпрос какво ще каже и после ще ви пусна инфо,щото на мен ми е много объркващо Peace Мога да ви кажа,че мхажабе-тата за мен не са това което са,редовно виждам такива които излъчват повече секс от която щете разголена фолк певица Rolling Eyes Те хич не са и безобидни,че са си покрили косите ама иначе налитат.Абе голяма бутафория  Shocked
И кво друго..сигурно съм пропуснала нещо ама ще си наваксам после.
Не сме излизали днес,че валя и духа пък и с тия изпити..посетихме само супермаркета,че се бяха изчерпали запасите и домакинствах,много работа и накрая налице нищо Tired ooooh!
За малко да забравя,дойде ми наум едно заглавие 'Пролет пукна ние не,краят на света не дойде,135 арабски мами пак е време за кафе с наргиле'  Mr. Green
Айде до утре,че трябва и да се спи,лека нощ момичета Hug Heart Eyes

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 10:37 от Бибито

# 614
Слънчогледи да ти кажа честно мнението си за никаба , не го приемам въпреки , че и аз съм мюсюлманка и даже двете сестри на мъжа ми носят никаб като едната не е по-собствено желание а по-изискване на мъжа и, моят мъж е твърдо против за никаба също.
Да си изкажа и аз мнението за веждите, някой тук казват , че е грях , когато питах мъжа си той ми каза , че ще бъде твърдо против от скубането на вежди ако някой му посочи логичното обяснение защо е грях, то би трябвало тогава и макиажа да е грях, защото и той е с цел разкрасяване, не знам и аз не му разбирам много. За татуираните вежди аз съм против не заради нещо друго а защото лично на мен това нещо ми е грозно.
Слънчогледи аз си имам мечта скоро време да заживеем в Шарм- Ел-Шейх ама ще я видим тази работа.
Бибито закуската на мене ми е болната тема , тука се заспива към 2-3 ч. и се става не по рано от 1-2 ч. и това е обяд-закуска но тук не знаят думата лека храна , всичко е пържено и доста мазно но разбира се и вкусно ноооо килограмите си растат и растат  #Crazy а за местния хляб не ми е присърце и това си е, ям го по- принуда.
Хайде и аз да ви изоставям , че стана късно.

Общи условия

Активация на акаунт