Новите ни козметични похождения 29

• 60 842
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  • Lost in a fairytale ...
Ивче, в момента ползвам ето този като нощен и съм много доволна. Сутринта не съм лъснала, а съм с комбинирана кожа, мазна в Т-зоната. Самия крем изглежда тежичък, но се разнася много добре и прави кожата мекичка.
Цената му е около 2 лева, така че не губиш много, а е хубав и като крем за ръце  Mr. Green

# 121
  • София
от мен това

но май не е това, което търсих - шампоан за чувствителен скалп  Crossing Arms все за пърхут ми даваха в аптеките и от няма на къде взех този

# 122
# 123
  • В къЩи.
reproche , дай отзиви за шампоана като го ползваш,че аз точно него съм си набелязала. И аз нямам пърхот,а...не знам и аз как да го определя...като се почеша и ноктите ми се пълнят със ситен бял прашец...голямо обяснение спретнах  ooooh! Скалпа ми е чувствителен,от доста шампоани ме сърби зверски главата.  Cry

# 124
  • Варна
Проблемът с повечето български кремове е, че нямат слънцезащитен фактор. Rolling Eyes (За нощните кремове го няма този проблем, разбира се. Peace)
Напоследък си купувам от кремовете на Eveline и съм много доволна, особено от един с маслина, който ползвам в момента:

Овлажнява ми кожата идеално, без да лъщи и мазнее върху нея. Peace

# 125
От намалението на Катрис си взех червило
http://i1271.photobucket.com/albums/jj628/lisanneblogt/CatriceCr … ureproducts11.jpg
цвета е shy flamingo
Обожавам цвета и не изсушава устните.

Лак Флормар 424
http://4.bp.blogspot.com/-vOqJ92C1B6Q/T3nJTyj1szI/AAAAAAAABRw/_2 … 1600/DSC_1591.jpg
Отдавна го исках,страхотен цвят.

И от новите спирали на ГР,оранжевата.

# 126
# 127
  • София
Скрит текст:
Повече от доволна:

* Opi Danke-Shiny Red

* Opi Every month is Octoberfest
дойде ли тази серия в България?

Мисля, че не. Тези са от интернет.

# 128
От серията имах нощния, много ми хареса и затова си взех дневния и този за околоочния контур.

За спиралата открих, че има и друг вид - с жълта четчица. Каква е разликата и коя е по-нова?  Thinking

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 12:44 от Lilotti

# 129
  • София
reproche , дай отзиви за шампоана като го ползваш,че аз точно него съм си набелязала. И аз нямам пърхот,а...не знам и аз как да го определя...като се почеша и ноктите ми се пълнят със ситен бял прашец...голямо обяснение спретнах  ooooh! Скалпа ми е чувствителен,от доста шампоани ме сърби зверски главата.  Cry

Шампоанът никак не е лош, но моят проблем си остава и не мога да дам кой знае какви отзиви, но ще остане в банята ми,а за проблема със скалпа ще търся медицински шампоан  Whistling

# 130
  • В къЩи.
Благодаря ти.   bouquet
 Ако не много нахално от моя страна,може ли да попитам какъв точно е проблема при твоя скалп? МОже и на ЛС да не разводняваме темата.  Hug

# 131
Препоръчайте ми някой от нощните кремове на Нивеа. С нормална до смесена кожа съм, на 21.   bouquet

http://www.nivea.bg/products/face-care/Product-Type/Night-Care

Дано не ме изметат.  Embarassed

На 21 , мило Ивче, нямаш никаква нужда от нощен крем.Само ще затормози кожата ти.
Единствено много лек дневен хидрант. Качествен максимално.
Кожата трябва да се оставя да работи сама.

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 14:30 от Ara_bella

# 132
Аз дори мисля, че на всяка възраст единственото, което е нужно е овлажнител и околоочен контур, който може да се слага и около устните. Всичко друго е само маркетинг.

# 133
Аз дори мисля, че на всяка възраст единственото, което е нужно е овлажнител и околоочен контур, който може да се слага и около устните. Всичко друго е само маркетинг.

Донякъде вярно.
Бих добавила термална вода, добро почистване, и редуване на лек и по-тежък крем след определена възраст и при необходимост.
На първо място в грижите за кожата слагам здравословен начин на живот, спортуване, хранене, наспиване и хигиена.
И хубавият крем. Хубавият крем е хубав крем. Другият излишно химизира.

# 134
И хубавият крем. Хубавият крем е хубав крем. Другият излишно химизира.
Съгласна! Въпросът е, че хубавият крем за мен, може да се окаже ужасен за теб. И докато намериш подходящия, то вземе, че стане време за доста по- интензивна грижа за кожата.
Знам, че си голяма фенка на Шанел, четох ти темата, но точно един техен крем се оказа най- ужасното нещо, което съм слагала на лицето си, а не съм алергична към нищо и никога не съб била. Та ето- скъп крем, но неподходящ. А е много кофти усещане да дадеш толкова пари за крем, който не можеш да ползваш. Затова моят съвет към 21 годишните е да не се хвърлят на скъпи кремове. Достатъчно е редовно почистване и овлажняващо кремче с фактор. Не се мажете излишно, особено ако нямате проблеми с кожата.

Общи условия

Активация на акаунт