Новите ни козметични похождения 29

• 60 811
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Mисля, че да.
Аз ще я ползвам за бронзант, контуриране и тн. Много е хубава и супер мекичка Heart Eyes

# 106
  • София/Бургас
Жаки, благодаря!  newsm51

# 107
Mисля, че да.
Аз ще я ползвам за бронзант, контуриране и тн. Много е хубава и супер мекичка Heart Eyes
Много е хубава наистина тази четка.

# 108
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Маската на Талодерма за мазна кожа е наистина страхотен продукт.Много трудно я намирам из аптеките.

NYX молив за очи - (Oyster и Lavender)

NYX baby pink
L'Oreal Casting 6RB
Zoya Caitlin
Biore тоник

# 109
Купих си два лака и два глоса на Chanel, от лятната им колекция.Ето лаковете:

Един крем на Guerlain за около очите

Едно червило Rouge volupte 13 Peach Passion , YSL,.

Сравнително доволна съм.

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 13:44 от Ara_bella

# 110
  • Бургас

# 111
# 112
Avon Glimmerstick Chromes - Burgundy Shock & Vivid Grey

Честно казано се изумих колко са еднакви, гледани пряко - и двете са някакво странно бледо лилаво. Само под ъгъл се вижда разликата - "бургундското" (доста блудкаво бургундско впрочем) си остава същото, но "сивото" действително добива сив оттенък. Интересен цвят е последният. Като посъбера впечатления как се държат и на очите, ще пиша със снимки.

# 113
# 114
Mисля, че да.
Много е хубава наистина тази четка.

Много добре изглежда тази четка  Grinning Май и аз ще си я взема  Mr. Green  Whistling

# 115
  • Стара Загора
Препоръчайте ми някой от нощните кремове на Нивеа. С нормална до смесена кожа съм, на 21.   bouquet

http://www.nivea.bg/products/face-care/Product-Type/Night-Care

Дано не ме изметат.  Embarassed

# 116
Препоръчайте ми някой от нощните кремове на Нивеа. С нормална до смесена кожа съм, на 21.   bouquet

http://www.nivea.bg/products/face-care/Product-Type/Night-Care

Дано не ме изметат.  Embarassed

Аз бих ти препоръчалаq вместо да купуваш Нивеа, да погледнеш българските марки  Peace Също толкова добри са, ако не и по-добри, а са на половина по-евтини  Wink Аз в момента ползвам околоочен крем на Арома с Q10 и един с маслини, пак на Арома. Страшно ми харесват и двата, струваха около 5лв и по нищо не отстъпват на крема на Нивеа, който ползвах преди това. В момента ползвам и крем на Нукс, който не искам да споменавам колко по-скъп е от Арома. Но дори и спрямо него съм в дилема, кой крем го чувствам по-добре на кожата  Wink
Чувала съм много добри отзиви и за Yoghurt of Bulgaria  Peace

# 117
Преди време ползвах този, не мога да кажа, че е супер, но и не е лош - не лъщях като тиган на сутринта. То на твоите години трудно може да се търси кой знае колко по-голям ефект Crazy

По принцип не съм фенка на марката в последните години и на твое място бих се огледала другаде, дори нощния на Биофреш от Йогурт серията е в пъти по-добър.. Но щом искаш Нивеа - според мен този от линка е твоят избор Peace

# 118
  • Стара Загора
Преди време ползвах този, не мога да кажа, че е супер, но и не е лош - не лъщях като тиган на сутринта. То на твоите години трудно може да се търси кой знае колко по-голям ефект Crazy

По принцип не съм фенка на марката в последните години и на твое място бих се огледала другаде, дори нощния на Биофреш от Йогурт серията е в пъти по-добър.. Но щом искаш Нивеа - според мен този от линка е твоят избор Peace

Да, точно този гледах и аз. Не съм зациклила точно на Нивеа, но си взех дневен техен и викам да вървят в комплект.  Mr. Green

Веси,   bouquet

Ползвала съм преди време български, не са лоши наистина. Проблема е, че тук нямаме кой знае какво разнообразие и ми трябва нещо за месец. Има един нощен на Нивеа, който е под 10 лв и затова мислех него да взема, но задължително ще погледна и другите марки.
На Йогурт са добри нещата, но ме съмнява, че тук ги има изобщо.  Mr. Green
Ейсега ще се разтърся за Арома, че идея си нямам какво предлагат.
 Hug

http://beautycosmetic.biz/aroma-aroma-organic-age-control-noshte … -krem-p-1467.html

http://beautycosmetic.biz/bio-fresh-biofresh-olive-oil-ultra-hid … -krem-p-6293.html

Напоследък забелязвам, че страшно много марки предлагат кремове с маслина и роза. Като бях във Варна на всеки ъгъл се продаваха.  Shocked

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 00:27 от iv4enceto_91

# 119
  • София
COLOUR ELIXIR на МАКС ФАКТОР 825 - Pink Brandy  Heart Eyes

Най-накрая го видях зареден в ДМ Hug. Беше изчезнал навсякъде и сега имаше само 2-3 бройки.

Общи условия

Активация на акаунт