Новите ни козметични похождения 29

• 60 770
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • София
Повече от доволна:

* Opi Danke-Shiny Red

* Opi Every month is Octoberfest

# 92
Повече от доволна:

* Opi Danke-Shiny Red

* Opi Every month is Octoberfest

дойде ли тази серия в България?

# 93
# 94
От скоро :
Скрит текст:
и
Скрит текст:

И двете ми харесват страшно много!  Heart Eyes Утре чакам да пристигнат и тези:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Въобще, утре ще е вечер на Лъш  Blush Mr. Green

# 95
Darky_Angel_ дали ще можеш да напишеш нещата без етикет какви точно са (Ако не е проблем разбира се) и за какво служат.
Интересна ми е тази марка, но като отида в магазина продавачките много ми досаждат  и за това се информирам от нета за да мога като отида само да грабна предварително избрани неща  Crazy

# 96
  • София
Darky_Angel_ дали ще можеш да напишеш нещата без етикет какви точно са (Ако не е проблем разбира се) и за какво служат.
Интересна ми е тази марка, но като отида в магазина продавачките много ми досаждат  и за това се информирам от нета за да мога като отида само да грабна предварително избрани неща  Crazy
Хах и аз искам така, не толкова заради продавачките, колкото заради смесицата от аромати, направ съм пред припадък на третата минута Laughing

# 97
Разбирам те напълно! И аз правя така. За първите две неща (маслото за кожички и angels on Bare Skin) отидох до магазина и едва се отлепих от тях. Обичам да разглеждам на спокойствие.  Grinning  Grinning Останалите неща ги поръчах и ги чакам, така че още не съм ги пробвала, но ще видя с какво мога да ти помогна. Simple Smile

На първата снимка е сапуна Porridge, който го водят ексфолиращ, защото съдържа Oatmeal (това така и не го научих как се превежда на български). Blush

На втората е сапуна Sea Vegetable с водорасли, морска сол и масло от лавандула. Във вестничето, което ми дадоха от магазина го препоръчваха за моята зодия.  Laughing

На третата е Aqua Mirabilis. Мисля че се ползва като скраб за тяло и е с какаово и бадемово масло, както и бадеми за ексфолиране. В магазина го помирисах и миришеше прекрасно на сладкиш с бадеми.

На четвъртата е Sugar Scrub, което трябва да е същото като Aqua Mirabilis, но е със захар и джинджифил.

Надявам се да съм помогнала.  Hug

# 98
Да. Много благодаря Darky_Angel_. Това бадемовото със сигурност ще го пробвам. Обичам бадеми  Heart Eyes
~Étoile~ и миризмата, даааа . Наистина идва в повече  Sick 
А продавачките са супер досадни и все си мислят, че ще ми открият някоя неосъзната нужда, но уви ...  Laughing

# 99
  • Lost in a fairytale ...
Oatmeal е овесени ядки  Peace

# 100
  • София
Oooo Lush красоти!
 Aqua Mirabilis и Аngels on Bare Skin са  Heart Eyes определено трябва да се пробват,лощото е че Aqua Mirabilis ми свършва супер бързо-4-5 обтривания и го няма,но си заслужава,голям е кеф!
 А който си купува Porridge да гледа да е с по-малко овес вътре,имам едно парче пълно с овес,не може да се ползва,другото ми има само отгоре и е много хубаво,любим сапун.Султана също се оказа много приятен.
 Чакам да се позахлади малко и да се заредя с масла,сега още съм на лосиони.

# 101
 Inglot 46 blush

# 102
  • София/Бургас
Жаки, от къде си взе тази четка на ecotools и на каква цена?

# 103
Лили на Стамболийски, за 14 и стотинки Simple Smile

# 104
  • София/Бургас
Жаки, благодаря! Ще отскоча до там за една. Тя става за ф.д.т.-ен или бъркам ?

Общи условия

Активация на акаунт